clutcher Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε μένα από το Σάββατο. Όσοι είχατε το ίδιο πρόβλημα βγάλατε άκρη μέσω μέιλ ή απλά δοκιμάζω κάθε μέρα μπας και στρώσει κάποια στιγμή;
v-tidus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, είχα το ίδιο πρόβλημα την προηγούμενη εβδομάδα και μου απάντησαν εντός 1 ημέρας. Στείλε ένα mail στο [email protected] με τα στοιχεία σου και το πρόβλημα και θα σου απαντήσουν. Πιθανότατα έχουν αλλάξει τα στοιχεία πληρωμής ή έχει εκδοθεί νέος λογαριασμός. 1
esykas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 επειδή το συνάντησα και εγώ σήμερα, το συγκεκριμένο πρόβλημα, στην απάντηση που μου έδωσε η ΕΥΔΑΠ τηλεφωνικός ήταν, ότι ο αριθμός παραστατικού λήγει μαζί με την ημερομηνία πληρωμής του λογαριασμού, οπότε σου δίνουν από το τηλέφωνο τον καινούργιο αριθμό παραστατικού, για να πληρώσεις, προϋπόθεση πάντα να είναι τα στοιχεία σου στον λογαριασμό ενημερωμένα 2
satsok2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 30 λεπτά πριν, esykas είπε επειδή το συνάντησα και εγώ σήμερα, το συγκεκριμένο πρόβλημα, στην απάντηση που μου έδωσε η ΕΥΔΑΠ τηλεφωνικός ήταν, ότι ο αριθμός παραστατικού λήγει μαζί με την ημερομηνία πληρωμής του λογαριασμού, οπότε σου δίνουν από το τηλέφωνο τον καινούργιο αριθμό παραστατικού, για να πληρώσεις, προϋπόθεση πάντα να είναι τα στοιχεία σου στον λογαριασμό ενημερωμένα Voted for best post of this thread
Nabuko Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, satsok2 είπε Voted for best post of this thread Eντάξει δεν είναι κάτι καινούριο. Πάντα ίσχυε. Και προ ηλεκτρονικών πληρωμών αν είχε περάσει η ημερομηνία λήξης μπορούσες να πληρώσεις μόνο στην ΕΥΔΑΠ και όχι σε προποτζίδικα, σούπερ μάρκετ κλπ.
kostasbm Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 από e banking προσπαθειτε η απευθειας απο το σιτε της ευδαπ με χρεωση καρτας??? δοκιμάστε από το E BANKING ...ολες οι ευδαπ εχουν κωδικο για να πληρωσετε 1
panagiotis54 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 ρε εσεις το ξερω οτι νεκρανασταινω ενα παναρχαιο τοπικ....αλλα ειχα το ιδιο θεμα απο χθες και σημερα και 101% εβαζα σωστα τον κωδικο...ειμαι τοσο σιγουρος, γιατι πολυ ειπα να αλλαξω απο firefox σε chrome να κανω copy paste τον κωδικο και δουλεψε ενω στον firefox μου λεει ακομα (αφου το εχω ηδη πληρωσει πλεον) πως ο κωδικος ειναι ακομα λαθος!!! οτι ναναι.... δοκιμασα τα κλασσικα να κλεισω 1-2 adblocks και δεν αλλαξε τιποτα!! δεν ξερω τι φαση... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα