atssssss Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμιστές, Λόγω καραντίνας, οι γονείς μου έχουν ξεμείνει στο εξοχικό στο Πόρτο Ράφτη. Εκεί δεν έχω σταθερό (είχα κάποτε κατ'εξοχήν αλλά ήταν αρκετά ακριβό για αυτό που ήταν). Το καλοκαίρι λίγο με τα πακέτα από τα κινητά τα βολεύουμε, όμως τώρα δεν βολεύουν πακέτα internet κινητών γιατί τρώγονται με την μία γενικά. Μου άρεσε αρκετά το internet24 της NOVA που ήταν προπληρωμένο για ένα χρόνο ADLS24 στα 189 νομίζω, όμως μου είπαν ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην περιοχή μου δεν διατίθεται. Μου είπαν μόνο ευρυζωνική σύνδεση, οπότε από τα περίπου 16 ευρώ το μήνα πήγαινε σχεδόν 30. Γνωρίζεται κάτι που να με συμφέρει να κάνω αυτή την περίοδο;
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 καπου πηρε το ματι μου 18€ το μηνα της voda 24αρι και τηλέφωνο
atssssss Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Νίκο χίλια ευχαριστώ για την απάντηση.. Νομίζω πως θα έχω θέμα γενικά με την 24άρα έτσι όπως μου τα είπε η NOVA. Λογικά είμαι μακριά από το αστικό κέντρο και μόνο από DSLAM εξυπηρετούμαι (τουλάχιστόν αυτό νομίζω)
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Οτι πρόβλημα θα εχεις με την νοβα θα εχεις και με όλους τους παρόχους αν είσαι μακρια, δεν ειναι θέμα παρόχου αλλα χαλκού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα