bill_zaf Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Το καθεστώς που ισχύει για έκδοση αδειών καινουργιων οχηματων δεν είναι το ίδιο σε όλη την επικράτεια, διαφέρει από νόμο σε νόμο? ΥΓ Διάβαζα τώρα στο νετ ότι τα οχήματα euro4 ήτανε να στατησουνε να εκδίδονται άδειες από 1/1/21και να πάρει την σκυτάλη το euro5, αλλά απ όσο διάβασα έχει ψηφιστεί από το ευρό κοινοβούλιο απόφαση για παράταση πωλήσεων των euro4 για ένα έτος, έως 1/1/2022, λόγο του covid διότι θα μένανε πάρα πολλά μηχανάκια στοκ. Δεν το είχα ψάξει καθόλου πριν την αγορά και τώρα όσο το ψάχνω τόσο περισσότερο ανησυχω. Πλάκα έχει να έχω αγοράσει μηχανάκι που δεν μπορεί να εκδοθεί άδεια. Οταν μιλας αδερφε για Ελλαδα κ Δημοσιους υπαλληλους,δεν υπαρχουν νομοι. Στην Αττικη για να σου κανουν δουλεια θελουν γρηγοροσημο,στην Λαρισα πχ που ηθελα να μεταβιβασω ενα αμαξι στην Αθηνα με παρακρατηση ,ο φακελος βρισκοταν στην Λαρισα, ε λοιπον το υπουργειο της Λαρισας εχει σταματησει να δεχεται κοινό εδω κ 2 μηνες,δεν κανουν μεταβιβασεις,μονο μερικα επαγγελματικα κ αυτα με διεκπεραιωτες κ το χειροτερο, μιας κ εγω χρειαζομουν να περασουν ενα στοιχειο στο online συστημα για να φανει κ εδω, δεν απαντανε στα τηλ.οταν τους πετυχα μετα απο πολλες πρισπαθειες ,μιλαμε για τουλαχιστον 7 τηλεφωνα καθε πρωι για μια βδομαδα, μου ελεγε ο υπαλληλος,παρε τηλ σε ενα τεταρτο να το κοιταξω...ε επερνα κ δεν το σηκωνε. Μπες στο google να δεις κριτικες απο τα υπουργεια απο συναλλασομενους πολιτες για να φριξεις. Αυτο με το euro4 ισχυει. Επεσες στην περιπτωση 1
Pwpwpw Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Αυτο με το euro4 ισχυει. Επεσες στην περιπτωση Το θέμα είναι ότι όταν πήγα να το αγοράσω, το κατάστημα ήτανε αυτό που μου πρότεινε να εκδοθει η άδεια τον Γενάρη του 21, πρώτον για να φαίνεται έκδοση πρώτης άδειας το 2021 και δεύτερον να μην πληρώσω τα τέλη του 2020 για 3-4 ημέρες που έμεναν να φύγει η χρονιά από την στιγμή που δεν ήτανε επείγον, πράγμα που μου φάνηκε και μένα πολύ καλή ιδέα και συμφώνησα. Καμία ενημέρωση δεν μου κάνανε για τα euro κτλ σήμερα τα είδα πρώτη φορά στο net και έπεσα από τα σύννεφα, αν ήξερα ότι υπήρχε η πιθανοτητα προβλήματος προφανώς και θα είχα ζήτησει εκδοση άδειας τον Δεκεμβρη, ούτε που γνώριζα κάτι τετοιο.Πλέον αγχώνομαι και εκνευριζομαι ταυτοχρονα γιατί έχω πάρει ένα μηχανάκι και πλέον με αυτά που διάβασα στο ιντερνετ για τα euro4, δεν ξέρω πότε και αν θα εκδοθεί η άδεια του. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από Pwpwpw
bill_zaf Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Το θέμα είναι ότι όταν πήγα να το αγοράσω, το κατάστημα ήτανε αυτό που μου πρότεινε να εκδοθει η άδεια τον Γενάρη του 21, πρώτον για να φαίνεται έκδοση πρώτης άδειας το 2021 και δεύτερον να μην πληρώσω τα τέλη του 2020 για 3-4 ημέρες που έμεναν να φύγει η χρονιά από την στιγμή που δεν ήτανε επείγον, πράγμα που μου φάνηκε και μένα πολύ καλή ιδέα και συμφώνησα. Καμία ενημέρωση δεν μου κάνανε για τα euro κτλ σήμερα τα είδα πρώτη φορά στο net και έπεσα από τα σύννεφα, αν ήξερα ότι υπήρχε η πιθανοτητα προβλήματος προφανώς και θα είχα ζήτησει εκδοση άδειας τον Δεκεμβρη, ούτε που γνώριζα κάτι τετοιο.Πλέον αγχώνομαι και εκνευριζομαι ταυτοχρονα γιατί έχω πάρει ένα μηχανάκι και πλέον με αυτά που διάβασα στο ιντερνετ για τα euro4, δεν ξέρω πότε και αν θα εκδοθεί η άδεια του. Μην αγχωνεσαι, θα παρει παραταση. Ξερεις ποσα απουλητα μηχανακια υπαρχουν? Βασικα η νομοθεσια λεει πως οταν ληγει η οδηγια,πρεπει ολα τα αταξινομητα οχηματα να εκδοσουν πινακιδες...φαντασου ο Σαρακακης κ ο καθε εισαγωγεας μπορει να χει κ 300 τετοια...δεν βγαζεις πινακιδες σε μια μερα...ποσο μαλλον τωρα με τον covid... 1
Pwpwpw Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Μην αγχωνεσαι, θα παρει παραταση. Ξερεις ποσα απουλητα μηχανακια υπαρχουν? Βασικα η νομοθεσια λεει πως οταν ληγει η οδηγια,πρεπει ολα τα αταξινομητα οχηματα να εκδοσουν πινακιδες...φαντασου ο Σαρακακης κ ο καθε εισαγωγεας μπορει να χει κ 300 τετοια...δεν βγαζεις πινακιδες σε μια μερα...ποσο μαλλον τωρα με τον covid... Μακάρι να έχω κάποιο καλό νέο την εβδομάδα που μας έρχεται.
Pwpwpw Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γνωριζει κανεις με σιγουρια τι γινετε με τις εκδοσεις αδειων σε euro4 μηχανακια απο 1/1/21? Εχουν αποκλεισμο η εκδιδονται κανονικα? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από Pwpwpw
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Στις 15/1/2021 στις 7:26 ΜΜ, Pwpwpw είπε Το καθεστώς που ισχύει για έκδοση αδειών καινουργιων οχηματων δεν είναι το ίδιο σε όλη την επικράτεια, διαφέρει από νόμο σε νόμο? ΥΓ Διάβαζα τώρα στο νετ ότι τα οχήματα euro4 ήτανε να στατησουνε να εκδίδονται άδειες από 1/1/21και να πάρει την σκυτάλη το euro5, αλλά απ όσο διάβασα έχει ψηφιστεί από το ευρό κοινοβούλιο απόφαση για παράταση πωλήσεων των euro4 για ένα έτος, έως 1/1/2022, λόγο του covid διότι θα μένανε πάρα πολλά μηχανάκια στοκ. Δεν το είχα ψάξει καθόλου πριν την αγορά και τώρα όσο το ψάχνω τόσο περισσότερο ανησυχω. Πλάκα έχει να έχω αγοράσει μηχανάκι που δεν μπορεί να εκδοθεί άδεια. Για δες αυτό: Λόγω της πανδημίας της Covid-19, η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να παρατείνει την πώληση Euro 4 μοτοσυκλετών μέχρι τα τέλη του 2021, απόφαση που χαιρετίζει ο ACEM, ο οποίος είχε κάνει και ανάλογη πρόταση. https://www.bikeit.gr/epikairotita/item/24989-paratasi-poliseon-tou-euro-4-stok-motosykleton-mexri-to-telos-tou-2021 Όσο για αυτό που ρωτάς φυσικά και ισχύει το ίδιο καθεστώς σε όλη την επικράτεια, η ταλαιπωρία/καθυστέρηση σε κάθε διεύθυνση μεταφορών όμως διαφέρει. 1
Pwpwpw Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Για δες αυτό: Λόγω της πανδημίας της Covid-19, η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να παρατείνει την πώληση Euro 4 μοτοσυκλετών μέχρι τα τέλη του 2021, απόφαση που χαιρετίζει ο ACEM, ο οποίος είχε κάνει και ανάλογη πρόταση. https://www.bikeit.gr/epikairotita/item/24989-paratasi-poliseon-tou-euro-4-stok-motosykleton-mexri-to-telos-tou-2021 Όσο για αυτό που ρωτάς φυσικά και ισχύει το ίδιο καθεστώς σε όλη την επικράτεια, η ταλαιπωρία/καθυστέρηση σε κάθε διεύθυνση μεταφορών όμως διαφέρει. Το χω διαβάσει το συγκεκριμένο στο νετ, αλλά επειδή είναι απλά ένα άρθρο, περισσότερο θέλω να μάθω αν γνωρίζει κάποιος αν οντως βγαίνουν πινακίδες (είτε από προσωπική αγορά, είτε από γνωστό) η αν υπάρχει πρόβλημα/αποκλισμος στην έκδοση αδειών σε μηχανακια euro4 τεχνολογίας. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από Pwpwpw
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Το χω διαβάσει το συγκεκριμένο στο νετ, περισσότερο θέλω να μάθω αν γνωρίζει κάνει αν οντως βγαίνουν πινακίδες (είτε από προσωπική αγορά, είτε από γνωστό) η αν υπάρχει πρόβλημα. Τότε - για το λόγο που σου έχω ήδη αναφέρει - γράψε από ποια διεύθυνση μεταφορών θα βγουν οι πινακίδες σου.
Vaggossssss Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα . Μάθαμε κάτι νεότερο κάποιος ;;από βδομάδα σε βδομάδα μου το πάει ο έμπορος που το αγόρασα και σκέφτομαι να το επιστρέψω και να απαιτήσω τα χρήματα μου
Pwpwpw Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 31/1/2021 στις 11:46 ΜΜ, Vaggossssss είπε Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα . Μάθαμε κάτι νεότερο κάποιος ;;από βδομάδα σε βδομάδα μου το πάει ο έμπορος που το αγόρασα και σκέφτομαι να το επιστρέψω και να απαιτήσω τα χρήματα μου Και εγώ τα ίδια ακόμη δεν έχει εκδοθεί άδεια, δεν έχει ερθει το χαρτί από το υπουργειο που να λέει ότι έχει δοθεί παράταση στα euro4 μηχανακι και έτσι οι υπάλληλοι του γραφείου συγκοινωνιών δεν εκδίδουν πινακίδες. Ο έμπορος εμένα μου είπε ότι έως 15 βλεβαρη θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Είναι η τελευταία υπομονή που κάνω, μετά θα απαιτήσω και εγώ τα χρηματα πίσω. Ελληνική γραφειοκρατία στο μεγαλείο της. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Pwpwpw
kSiS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Το ίδιο ισχύει παντού. Κακώς δεν σας ενημέρωσαν για αυτή την κατάσταση. Πιθανόν να το απέκρυψαν για να μην χάσουν την πώληση. Και εγώ ενδιαφέρθηκα για αγορά νέας μοτοσυκλέτας πριν ένα μήνα περίπου και μου το είπε ξεκάθαρα ο πωλητής ότι υπάρχει πρόβλημα με τις άδειες όπως επίσης πήραμε τηλέφωνο στον επίσημο εισαγωγέα και μας είπε να μην βάλουμε παραγγελία γιατί δεν ξέρουν τι θα γίνει με τις άδειες. Το γράφει και η σελίδα του επίσημου εισαγωγέα SYM DAYTONA κα. Σε αναμονή λοιπόν μαζί με άλλους πόσους. Εχθές σε επικοινωνία με μεγάλο έμπορο μου είπε ότι είναι στα τελειώματα αυτή η αναμονή. Άντε να δούμε. Και τα λεφτά σου να ζητήσεις πίσω ούτως η άλλως δεν θα καταφέρεις να πάρεις μοτοσυκλέτα από πουθενά πανελλαδικώς (εκτός μεταχειρισμένου) οπότε για μένα μην χαλάτε τις καρδιές σας "γείτονες" πράμα.
Pwpwpw Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kSiS είπε Το ίδιο ισχύει παντού. Κακώς δεν σας ενημέρωσαν για αυτή την κατάσταση. Πιθανόν να το απέκρυψαν για να μην χάσουν την πώληση. Και εγώ ενδιαφέρθηκα για αγορά νέας μοτοσυκλέτας πριν ένα μήνα περίπου και μου το είπε ξεκάθαρα ο πωλητής ότι υπάρχει πρόβλημα με τις άδειες όπως επίσης πήραμε τηλέφωνο στον επίσημο εισαγωγέα και μας είπε να μην βάλουμε παραγγελία γιατί δεν ξέρουν τι θα γίνει με τις άδειες. Το γράφει και η σελίδα του επίσημου εισαγωγέα SYM DAYTONA κα. Σε αναμονή λοιπόν μαζί με άλλους πόσους. Εχθές σε επικοινωνία με μεγάλο έμπορο μου είπε ότι είναι στα τελειώματα αυτή η αναμονή. Άντε να δούμε. Και τα λεφτά σου να ζητήσεις πίσω ούτως η άλλως δεν θα καταφέρεις να πάρεις μοτοσυκλέτα από πουθενά πανελλαδικώς (εκτός μεταχειρισμένου) οπότε για μένα μην χαλάτε τις καρδιές σας "γείτονες" πράμα. Μπορείς να αγοράσεις eurο5 τεχνολογίας που βγαινουνε κανονικότατα άδειες. Εγώ το πήρα τέλη δεκεμβρη και όχι απλά δεν με ενημέρωσε ο έμπορος, αλλά μου πρότεινε ο ίδιος αν θέλω να βγάλω την άδεια το Γενάρη, πρώτον για να μην πληρώσω τέλη κυκλοφορίας του 2020 για 3 ημέρες, και δεύτερον για να φαίνεται εκδοση πρώτης άδειας του οχήματος 2021. Το δέχτηκα γιατί μου φάνηκε καλή ιδέα και δεν υπήρχε άμεση ανάγκη να το κυκλοφόρησω για 3 μέρες. Προφανώς αν ήξερα αυτή τν ταλαιπωρία θα είχα βγάλει άδεια τέλη του 20 χωρίς σκεψη. Έχω εξόφλησει και αγοράσει ένα μηχανάκι που δεν κυκλοφορεί έχω και ενάμιση μήνα πλέον. Προφανώς και ο έμπορος έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης στην ταλαιπωρία μου λόγο μη ενημέρωσης. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από Pwpwpw 1
nikos_k1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Για να είμαστε αντικειμενικοί σχετικά με το θέμα, από τη μια πλευρά έχει ευθύνη ο έμπορος που ενώ πιθανώς γνώριζε για την τροποποίηση του νόμου για το Euro 4 δεν σε ενημέρωσε για την διαδικασία και για το όποιο πρόβλημα θα δημιουργηθεί, από την άλλη καλό θα είναι όταν αγοράζουμε κάτι καινούριο η εξόφληση να πραγματοποιείται όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την γραφειοκρατία. Αυτό το αναφέρω, διότι αυτή τη στιγμή και εσύ δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις καινούριο μηχανάκι και να το χαρείς, αλλά και ο έμπορος προσπαθεί να βρει λύση για να αποφύγει την επιστροφή των χρημάτων αντίστοιχα. Στα λέω με φιλική διάθεση, χωρίς να θέλω καμία αντιπαράθεση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και μακάρι να βγάλεις άκρη όσο το δυνατόν πιο άμεσα.
Pwpwpw Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikos_k1 είπε Για να είμαστε αντικειμενικοί σχετικά με το θέμα, από τη μια πλευρά έχει ευθύνη ο έμπορος που ενώ πιθανώς γνώριζε για την τροποποίηση του νόμου για το Euro 4 δεν σε ενημέρωσε για την διαδικασία και για το όποιο πρόβλημα θα δημιουργηθεί, από την άλλη καλό θα είναι όταν αγοράζουμε κάτι καινούριο η εξόφληση να πραγματοποιείται όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την γραφειοκρατία. Αυτό το αναφέρω, διότι αυτή τη στιγμή και εσύ δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις καινούριο μηχανάκι και να το χαρείς, αλλά και ο έμπορος προσπαθεί να βρει λύση για να αποφύγει την επιστροφή των χρημάτων αντίστοιχα. Στα λέω με φιλική διάθεση, χωρίς να θέλω καμία αντιπαράθεση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και μακάρι να βγάλεις άκρη όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Έχεις δίκαιο σε αυτό που λες, αλλά το αγόρασα από πολύ αξιόπιστο έμπορο με κάμποσες 10ετιες στο χώρο, έτσι έδειξα τυφλή εμπιστοσύνη, μου ζήτησε να εξοφληθεί το ποσό για να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία και το έκανα. Προφανώς και δεν φταίει αυτός για την όλη ιστορία, αλλά ευθύνεται 100% στο γεγονός ότι όχι μόνο δεν με ενημέρωσε (σιγουρα θα γνώριζε, ότι θα υπήρχε πιθανότητα καθυστερήσεις) αλλά μου πρότεινε και από πάνω να εκδοθεί η άδεια με το νέο έτος. Το αποτέλεσμα είναι να έχω δώσει τέλη δεκεμβρη 2.5 χιλιάρικα και μέχρι και τώρα που μιλάμε να μην μπορώ να κυκλοφορησω το καινούργιο σκούτερακι. Σε όλες τις επικοινωνίες που είχα όλο αυτό το διάστημα με τον έμπορο επέλεξα να είμαι ευγενεστατος γιατί κατανοώ ότι οι καιροί είναι δύσκολοι προφανώς και αυτός ζημιωμενος βγαίνει από αυτή την κατάσταση. Πλέον όμως η υπομονή έχει εξαντληθεί. Στην τελευταία επικοινωνία που είχαμε με διαβεβαίωσε ότι μέχρι μέσα φλεφαρη θα έχει επιλυθεί το θέμα σε όλη την Ελλάδα με πληροφορίες που είχε. Θα περιμένω έως τότε ήσυχα. Αν όμως ούτε τότε δω φως πραφανως θα αλλάξω συμπεριφορά. Γιατί ποιος μου λέει εμένα ότι τελικά δεν θα δοθεί και πότε στην Ελλάδα αυτή η παράταση και να μην εκδοθεί ποτέ η άδεια εν τέλη. Δν γίνετε δλδ να έχω πληρώσει από τα Χριστούγεννα ένα μηχανάκι και να φτάσουμε μεσα φλεβαρη( θα κοντεύει να μπει άνοιξη) και απλά να το κοιτάω. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από Pwpwpw 1
nikos_k1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Έχεις δίκαιο σε αυτό που λες, αλλά το αγόρασα από πολύ αξιόπιστο έμπορο με κάμποσες 10ετιες στο χώρο, έτσι έδειξα τυφλή εμπιστοσύνη, μου ζήτησε να εξοφληθεί το ποσό για να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία και το έκανα. Προφανώς και δεν φταίει αυτός για την όλη ιστορία, αλλά ευθύνεται 100% στο γεγονός ότι όχι μόνο δεν με ενημέρωσε (σιγουρα θα γνώριζε, ότι θα υπήρχε πιθανότητα καθυστερήσεις) αλλά μου πρότεινε και από πάνω να εκδοθεί η άδεια με το νέο έτος. Το αποτέλεσμα είναι να έχω δώσει τέλη δεκεμβρη 2.5 χιλιάρικα και μέχρι και τώρα που μιλάμε να μην μπορώ να κυκλοφορησω το καινούργιο σκούτερακι. Σε όλες τις επικοινωνίες που είχα όλο αυτό το διάστημα με τον έμπορο επέλεξα να είμαι ευγενεστατος γιατί κατανοώ ότι οι καιροί είναι δύσκολοι προφανώς και αυτός ζημιωμενος βγαίνει από αυτή την κατάσταση. Πλέον όμως η υπομονή έχει εξαντληθεί. Στην τελευταία επικοινωνία που είχαμε με διαβεβαίωσε ότι μέχρι μέσα φλεφαρη θα έχει επιλυθεί το θέμα σε όλη την Ελλάδα με πληροφορίες που είχε. Θα περιμένω έως τότε ήσυχα. Αν όμως ούτε τότε δω φως πραφανως θα αλλάξω συμπεριφορά. Γιατί ποιος μου λέει εμένα ότι τελικά δεν θα δοθεί και πότε στην Ελλάδα αυτή η παράταση και να μην εκδοθεί ποτέ η άδεια εν τέλη. Δν γίνετε δλδ να έχω πληρώσει από τα Χριστούγεννα ένα μηχανάκι και να φτάσουμεςσα φλςβαρη( θα κοντεύει άνοιξη) και απλά να το κοιτάω. Το καταλαβαίνω απόλυτα και είναι και πολύ άσχημο να έχεις το μηχανάκι και να μην μπορείς να το κινήσεις. Κάνε υπομονή μέχρι μέσα Φεβρουαρίου και στην συνέχεια ξεκίνα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την επιστροφή των χρημάτων και την αποδέσμευση από το μηχανάκι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα