TzortzisJosh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Χαίρετε. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι. Εδώ και λίγο καιρό είμαι συνδρομητής παρόχου ασύρματου ίντερνετ. Θα ήθελα, προκειμένου να καταργήσω τον ΟΤΕ τελείως, να βάλω VOIP τηλεφωνία όμως, η όλη υλοποίηση βρίσκει εμπόδιο την ύπαρξη συναγερμού στο σπίτι. Ενημερώθηκα πως είναι αρκετά δύσκολο να λειτουργήσει ο συναγερμός με VOIP (όταν χτυπάει ο συναγερμός, πραγματοποιείται κλήση προς την υπηρεσία security). _> Στο σπίτι το internet μεταδίδεται μέσω TP LINK DECO, οπότε στο κομμάτι της τηλεφωνίας έχω βρει τη λύση (κούμπωνα voip ασύρματου τηλεφώνου στα Decos) _> Στο σπίτι υπάρχει τηλεφωνικό κέντρο το οποίο όμως δεν υποστηρίζει VOIP. Μου είπαν ότι είτε μπορώ να πάρω μια πλακέτα η οποία είναι αρκετά ακριβή ή να αγοράσω ένα καινούριο τηλεφωνικό κέντρο, ώστε να γίνει η όλη διαδικασία με τον συναγερμό εκεί πάνω. Τι θα λέγατε;
geioannou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) οταν λες ασυρματου ιντερνετ τι εννοεις; εννοεις απο παροχο κινητης με 4G data? το ρωταω γιατι το voip δεν παζει σωστα πισω απο αυτο. εαν εσενα σου εχει παιξει θα ηθελα να μου πεις περισσοτερα για το πως το υλοποιησες για την περιπτωση σου τωρα, γιατι δεν βαζεις μια αλλη συσκευη της AVM (FRITZBOX), Grandstream να κανει το register του VoIP και απο το rj11 port να το στειλεις με τηλεφωνικο καλωδιο, ειτε στο τηλεφωνικο κεντρο ειτε στον συναγερμο. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από geioannou 1
TzortzisJosh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Στις 16/1/2021 στις 4:05 ΜΜ, geioannou είπε οταν λες ασυρματου ιντερνετ τι εννοεις; εννοεις απο παροχο κινητης με 4G data? το ρωταω γιατι το voip δεν παζει σωστα πισω απο αυτο. εαν εσενα σου εχει παιξει θα ηθελα να μου πεις περισσοτερα για το πως το υλοποιησες για την περιπτωση σου τωρα, γιατι δεν βαζεις μια αλλη συσκευη της AVM (FRITZBOX), Grandstream να κανει το register του VoIP και απο το rj11 port να το στειλεις με τηλεφωνικο καλωδιο, ειτε στο τηλεφωνικο κεντρο ειτε στον συναγερμο. Χαίρετε, συγγνώμη για την αργή απάντηση. Όχι, εννοώ WISP. Δηλαδή μέσω ασύρματης ζεύξης. Έψαχνα κάτι πιο οικονομικό καθώς οι συσκευές αυτές παίζουν στα 150+. Κάποια άλλη πρόταση;
xx1100 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε Χαίρετε, συγγνώμη για την αργή απάντηση. Όχι, εννοώ WISP. Δηλαδή μέσω ασύρματης ζεύξης. Έψαχνα κάτι πιο οικονομικό καθώς οι συσκευές αυτές παίζουν στα 150+. Κάποια άλλη πρόταση; Με ποια (αν επιτρέπεται); Ρωτώ διότι είμαι στην αντίστοιχη φάση; Έχω ήδη βάλει κέντρο της Grandstream (είμαι ακόμα στον ΟΤΕ από πλευράς τηλεφωνίας και αναμένω την Skytelecom)
TzortzisJosh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, xx1100 είπε Με ποια (αν επιτρέπεται); Ρωτώ διότι είμαι στην αντίστοιχη φάση; Έχω ήδη βάλει κέντρο της Grandstream (είμαι ακόμα στον ΟΤΕ από πλευράς τηλεφωνίας και αναμένω την Skytelecom) Είμαι στην Nictech. Σε ποια περιοχη βρίσκεστε;
xx1100 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε Είμαι στην Nictech. Σε ποια περιοχη βρίσκεστε; Τρίπολη, λίγο έξω (5-6χλμ) Με το booster του ΟΤΕ είμαι οριακά στα 20... Και αναζητώ κάτι καλύτερο...
MiKe-Dee Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 22 ώρες πριν, xx1100 είπε Τρίπολη, λίγο έξω (5-6χλμ) Με το booster του ΟΤΕ είμαι οριακά στα 20... Και αναζητώ κάτι καλύτερο... Έχεις τσεκάρει την skytelecom; Τα γραφεία τους είναι επί της 28ης Οκτωβρίου, στα φανάρια μπροστά από το 4ο Λύκειο.
xx1100 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 22 ώρες πριν, MiKe-Dee είπε Έχεις τσεκάρει την skytelecom; Τα γραφεία τους είναι επί της 28ης Οκτωβρίου, στα φανάρια μπροστά από το 4ο Λύκειο. 👍, το αναφέρω στο 1ο post και αναμένω επικοινωνία για εγκατάσταση εξοπλισμού. Εσύ, τι εμπειρίες έχεις στη χρήση του ίντερνετ; Εννοώ κυρίως από πλευράς ping.
corsair04 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα Ψάχνω έναν γεωγραφικό αριθμό (24950) μην ψάχνω όλες τις εταιρίες voip....
Son^Goku Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μήπως θα ήταν πιο ασφαλές και απλό σε υλοποίηση αν αναβαθμιζες το συναγερμό να λειτουργεί με gsm κάρτα;
necroboy12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Φιλε μου εχω εχω βαλει οπτικη ινα και ηταν απο το μεγαλύτερο μου πρόβλημα. Ο συναγερμός. Επίσης εχω τηλεφωνικο κετρο αναλογικο οποτε μιλαμε για πολλες αλλαγες. Αυτο που εκανα ειναι αγορασα ενα ATA της CISCO που εχει 2 εξόδους τηλεφωνου οποτε μπορω να χρησιμοποιήσω το κεντρο μου και μετα για τον συναγερμό ειναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να κανει ο τεχνικος σου για να μπορει το κεντρο να αναγνωρίζει το σημα λογο συμπίεσης.
TPointSystems Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Συγνώμη αλλά εδώ στον Ωρωπό και με 4 G στο κινητό παίζω άψογα Voip κάνω κλήσης εκτός και εντός Ελλάδος κάνω και Intra Closed User Group μέσο Cloud Server Frankfurt Δεν το συζητάω εντός Αθήνας είναι τζάμι. Σημασία μεγάλη έχει ο Provider είναι εξωτερικό Data Amazon – Hetzner interconnect à with IDT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα