Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Λοιπον: Εχω στα εισερχομενα και στα εξερχομενα φακελους και υποφακελους αναλογα με το θεμα του email Θελω να τα σωσω σε αρχειο αν γινεται ωστε να μεταφερθουν εκτος συνδεσης με internet σε αλλο υπολογιστη με αλλο λογαριασμο χρηστη . Γινεται ; Ευχαριστω.
kormos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Λοιπον: Εχω στα εισερχομενα και στα εξερχομενα φακελους και υποφακελους αναλογα με το θεμα του email Θελω να τα σωσω σε αρχειο αν γινεται ωστε να μεταφερθουν εκτος συνδεσης με internet σε αλλο υπολογιστη με αλλο λογαριασμο χρηστη . Γινεται ; Ευχαριστω. https://docs.rackspace.com/support/how-to/export-email-address-data-from-outlook-2013-for-windows/ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Σε ευχαριστω πολυ .Θα δοκιμασω .
kormos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Σε ευχαριστω πολυ .Θα δοκιμασω . Αν κάτι δεν πάει καλά, εδώ είμαστε 🙂 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Για να γινω πιο κατανοητος Εχω υπηρεσιακο pc που θα κλειδωσει 28/2 γιατι φευγω με συνταξη . Αυτος/η που θα με αντικατστησει μπορει στο δικο του pc να εχει ενα φακελο με τα δικα μου email που θα του ειναι χρησιμα ? Προφανως θα εχει και τα δικα του email .
kinhthra Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για να γινω πιο κατανοητος Εχω υπηρεσιακο pc που θα κλειδωσει 28/2 γιατι φευγω με συνταξη . Αυτος/η που θα με αντικατστησει μπορει στο δικο του pc να εχει ενα φακελο με τα δικα μου email που θα του ειναι χρησιμα ? Προφανως θα εχει και τα δικα του email . Αν αλλάζει το εμαιλ δεν πιστεύω να είναι εφικτό αυτό που ζητάς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, kinhthra είπε Αν αλλάζει το εμαιλ δεν πιστεύω να είναι εφικτό αυτό που ζητάς. Σιγουρα αλλαζει το email . Ευχαριστω.
kormos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Για να γινω πιο κατανοητος Εχω υπηρεσιακο pc που θα κλειδωσει 28/2 γιατι φευγω με συνταξη . Αυτος/η που θα με αντικατστησει μπορει στο δικο του pc να εχει ενα φακελο με τα δικα μου email που θα του ειναι χρησιμα ? Προφανως θα εχει και τα δικα του email . Αυτό το κρίνει συνήθως ο διαχειριστής, για το αν προβλέπεται ή όχι να έχει πρόσβαση στο δικό σου εμαιλ. Επίσης μπορεί να προστεθεί και άλλο μεηλμποξ. Οπότε ότι κρίνει ο υπεύθυνος 🙂 * Άντε με το καλό 🙂 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, kormos είπε Αυτό το κρίνει συνήθως ο διαχειριστής, για το αν προβλέπεται ή όχι να έχει πρόσβαση στο δικό σου εμαιλ. Επίσης μπορεί να προστεθεί και άλλο μεηλμποξ. Οπότε ότι κρίνει ο υπεύθυνος 🙂 * Άντε με το καλό 🙂 Αυτο δεν γινεται γιατι το δικο μου email θα απενεργοποιηθει.
kormos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο δεν γινεται γιατι το δικο μου email θα απενεργοποιηθει. Κατάλαβα, ωραία. Δοκίμασε τότε το παραπάνω και αν δεν το κοιτάμε πάλι 1
sv8iik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) μηπως μπορειτε να βοηθησετε και εμενα , εχω outlook 2007 με 8 email λογαριασμους, το οποιο λαμβανει παρα πολλα εμαιλς την ημερα απο το 2010 , βλεπω οτι το outlook εχει αρχισει και σερνεται και καποιες φορες κολαει, τι μου προτεινετε να κανω ; του κανω τακτικα αρχειοθετηση αλλα δεν βλεπω να βοηθα αυτο. επισης αν αλλαξω σε νεοτερο outlook πιο μου προτεινετε και αν θα μπορω να παρω τα παλιοτερα μαιλς και επαφες σε καποιο αλλο φακελο χωριστα ωστε να ειναι πιο ανετο το προγραμμα Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από sv8iik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα