Alex125 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Γεία σας. Έχω 3 laptop με winxp. και θέλω να τα συνδέσω ασύρματα (εχουν wifi στικακια) μεταξύ τους για internet και διαμοιρασμό αρχείων με κοινοχρηστος φακέλους. Θα συνδεθούν με το modem/router της vodafone και από εκει θα παίρνουν ιντερνετ. θα πρέπει να βάλω αυτιματα ip. θα βλεπει ο ενας τους άλλους τους κοινοχρηστους φακέλους??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Alex125 είπε Γεία σας. Έχω 3 laptop με winxp. και θέλω να τα συνδέσω ασύρματα (εχουν wifi στικακια) μεταξύ τους για internet και διαμοιρασμό αρχείων με κοινοχρηστος φακέλους. Θα συνδεθούν με το modem/router της vodafone και από εκει θα παίρνουν ιντερνετ. θα πρέπει να βάλω αυτιματα ip. θα βλεπει ο ενας τους άλλους τους κοινοχρηστους φακέλους??? Αν τα ρυθμίσεις σωστά... 🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex125 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 πρεπει να βαλω ip?? οι αυτοματες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα βάλεις στατικές στο καθένα αν δεν θέλεις να τα ψάχνεις. Ξεκίνα καλύτερα από υψηλές ip π.χ. 192.168.1.200 192.168.1.201 192.168.1.202 Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα