Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σετ πληκτρολόγιο - ποντίκι ασύρματο, μέχρι στιγμής το πληκτρολόγιο δεν έχει πρόβλημα, εδώ και αρκετές μέρεςμου παρουσιάζονται κάποια προβλήματα που υποψιάζομαι ότι είναι από το ποντίκι. Εκεί που σερφάρω στο ίντερνετ αρχίζει η σελίδα να τρέχει μόνη της προς τα κάτω ή χωρίς να πατάω την ροδέλα αυξομειώνεται το μέγεθος της σελίδας, αυτά συμβαίνουν σε όλες τις σελίδες μαζί. Δεν έχω τρόπο να το σταματήσω, μετά από λίγα λεπτά σταματάει μόνο του. Επίσης πιάνοντας κάτι με το βελάκι δεν μου το μεταφέρει μέχρι εκεί που θέλω, το παρατάει στα μισά. Το σετ είναι TurboX (μη μου πείτε ότι φταίει αυτό, εγώτην δουλεύω πολλά χρόνια σε πολλά είδη συσκευών και είμαι ευχαριστημένος, μην είστε προκατειλημένοι).

Η ερώτηση μου είναι, μπορώ να βάλω άλλο ποντίκι και να δουλέψει; Να πάρω ασύρματο ή με καλώδιο; Αν πάρω πάλι σετ μπορώ με το παλιό usb να λειτουργώ το πληκτρολόγιο που είναι καλό και με το καινούργιο μόνο το ποντίκι;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Samothrax είπε

Το σετ είναι TurboX (μη μου πείτε ότι φταίει αυτό, εγώτην δουλεύω πολλά χρόνια σε πολλά είδη συσκευών και είμαι ευχαριστημένος, μην είστε προκατειλημένοι).

Η ερώτηση μου είναι, μπορώ να βάλω άλλο ποντίκι και να δουλέψει; Να πάρω ασύρματο ή με καλώδιο; Αν πάρω πάλι σετ μπορώ με το παλιό usb να λειτουργώ το πληκτρολόγιο που είναι καλό και με το καινούργιο μόνο το ποντίκι;

Ασύρματο ή ενσύρματο είναι ανάλογα με την προτίμηση του καθενός, δεν υπάρχει κανόνας.

Απλά στο ενσύρματο δεν χρειάζονται μπαταρίες ή φόρτιση.

Πάντως δεν πιστεύω το παλιό usb receiver να δουλέψει με νέο mouse εκτός αν είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο.

Η πρότασή μου είναι κοιτάξεις κάποια από τις γνωστές εταιρίες (logitech, razer,  corsair κλπ) και όχι turbox.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nik5163 είπε

Ασύρματο ή ενσύρματο είναι ανάλογα με την προτίμηση του καθενός, δεν υπάρχει κανόνας.

Απλά στο ενσύρματο δεν χρειάζονται μπαταρίες ή φόρτιση.

Πάντως δεν πιστεύω το παλιό usb receiver να δουλέψει με νέο mouse εκτός αν είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο.

Η πρότασή μου είναι κοιτάξεις κάποια από τις γνωστές εταιρίες (logitech, razer,  corsair κλπ) και όχι turbox.

Παίρνεις ένα ασύρματο αν θες που θα έχει δικό του usb άρα θα έχεις ένα usb για το πληκτρολόγιο και ένα για το ποντίκι

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά τα προβλήματα που περιέγραψα είναι από το ποντίκι ή παίζει να είναι κάτι άλλο; Μην αλλάξω τζάμπα ποντίκι.

Δημοσ.

Εμένα πάντως στο Turbo-X Egg 500 πάταγα ένα αριστερό κλικ π.χ. να κλείσω μια καρτέλα στο Chrome και έκλειναν 4-5 καρτέλες ή να κάνω μεγιστοποίηση στο Youtube και μεγενθυνώταν, ξαναμίκραινε και έκανε και παύση μόνο με ένα κλικ. Το πήγα πίσω μετά από 8 μήνες, μου έδωσαν πιστωτικό γιατί δεν υπήρχε πλέον αυτό το μοντέλο και πήρα ένα Logitech M185.

Κάποιο άλλο για δοκιμή δεν υπάρχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...