konkarien Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Πείτε μου την γνώμη σας,θα ήθελα να την αγοράσω για δεύτερη μηχανή,λόγω της φορητότητας (μικρό βάρος) και του μικρού μεγέθους της ώστε να περνάει απαρατήρητη,θέλω να κάνω φωτογραφία δρόμου. Την έχει δοκιμάσει κανείς; Ευχαριστώ.
babisskg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, konkarien είπε Κανείς;; Μη εμπορικό μοντέλο;; Καλημέρα , καλή χρονιά με υγεία , ο λόγος για την GX 800 αν επιτρέπεται , ακόμη και σαν δεύτερη ?
Cntrl+X Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Έχω την Panasonic GM1, με παρόμοιο αισθητήρα και λογική σχεδίασης. Καταπληκτική μηχανή. Συχνά, μου βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από τις DLSR της Nikon που έχω. Για ultra φορητή κάμερα με σχετικά μεγάλο αισθητήρα τη συστήνω. Αν βέβαια κάποιος είναι διατεθειμένος να συμβιβαστεί με την απουσία σκόπευτρου.
konkarien Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Καλή χρονιά κύριε Μπάμπη Ναι,σαν δεύτερο σώμα.
babisskg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, konkarien είπε Καλή χρονιά κύριε Μπάμπη Ναι,σαν δεύτερο σώμα. Να τολμήσω να πω ότι κοιτάτε σε λάθος κατεύθυνση και ο λόγος είναι οι φακοί . Η πλέον all round λύση για δεύτερο σώμα σε mirrorles παραμένει για μένα η Canon . Οι Zuiko τους οποίους χρησιμοποιώ και σήμερα , σε 4/3 όμως , είναι σαφώς πολύ πιο αξιόλογοι , αλλά και πανάκριβοι αν πάμε σε πιο πάνω σειρές . Στον αντίποδα η Canon έχει πιο προσιτές λύσεις ακόμη και στην οικονομική σειρά φακών δλδ ένα eos M κάτι σώμα θα σας βγεί πιο αποδοτικό συνολικά από την Panasonic .
konkarien Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) οι φακοί δλδ της Canon αν καταλαβαίνω καλά προσαρμόζονται από τις dslr στις mirrorless;; κοινή μοντούρα; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από konkarien
babisskg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, konkarien είπε οι φακοί δλδ της Canon αν καταλαβαίνω καλά προσαρμόζονται από τις dslr στις mirrorless;; κοινή μοντούρα; Αν επιτρέπεται ποιο είναι το κυρίως σύστημα που έχετε ?
konkarien Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 ΝΙΚΟΝ 7100+18-105 43 λεπτά πριν, Cntrl+X είπε Έχω την Panasonic GM1, με παρόμοιο αισθητήρα και λογική σχεδίασης. Καταπληκτική μηχανή. Συχνά, μου βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από τις DLSR της Nikon που έχω. Για ultra φορητή κάμερα με σχετικά μεγάλο αισθητήρα τη συστήνω. Αν βέβαια κάποιος είναι διατεθειμένος να συμβιβαστεί με την απουσία σκόπευτρου. Στην οθόνη,μπορείς και βλέπεις καλά,με το φως του ήλιου;
babisskg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, konkarien είπε ΝΙΚΟΝ 7100+18-105 Μάλιστα , τώρα θα συνεννοηθούμε ......... προτείνω πριν προχωρήσουμε να ρίξετε μια ματιά σε κάτι κατηγορίας mirrorles το οποίο έχω δοκιμάσει , πιθανόν να επιστρέψω πάλι , πριν προχωρήσετε ..... τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε ...... https://www.sansmirror.com/cameras/camera-reviews/nikon-1-camera-reviews/nikon-v1-review.html
babisskg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, konkarien είπε Οκ ευχαριστώ Όταν δείτε τις λεπτομέρειες , θα σας δώσω εναλλακτικές προτάσεις ........ συν κάποιες σημειώσεις ........
Cntrl+X Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, konkarien είπε ΝΙΚΟΝ 7100+18-105 Στην οθόνη,μπορείς και βλέπεις καλά,με το φως του ήλιου; Ναι, έχει φανταστική οθόνη. Σαφώς ανώτερης ποιότητας από τις Nikon μου (D3300, D5600) αλλά και από άλλες κάμερες που χρησιμοποιώ (Sony a5000, Canon 800D) και με πολύ πιο προηγμένες λειτουργίες αφής. Εξαιρετικά responsive.
jakis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Άλλος ένας κάτοχος GM1 και επιπλέον φακών, επίσης ενθουσιαμένος από τη φορητότητα της πλατφόρμας, τo stealth που θελεις στο street και την ευελιξία της. Εχει υποστεί στα χέρια μου τα πάνδεινα. Με τον πολύ καλό κιτ που αναφέρεις και 1-2 φακους ακόμη (tele + prime) έχεις ένα set που θα κουβαλάς μαζί σου παντού και θα σε καλύψει στα πάντα χωρίς δευτερη σκέψη.
konkarien Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Οι διαφορές μεταξύ GM1 και GX800;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα