Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 01/01/2023 at 14:26, Ukforthemoment said:

φορτίζω το κινητό το βράδυ ,με ενεργo  το adaptive charging φορτίζει κανονικά μέχρι το 80% και μέχρι το πρωί που χτυπάει το ξυπνητήρι το πάει πολύ αργά.

σωστα σε πολλα κινητα υπαρχει το adaptive charging ενω στα samsung ειναι adaptive battery.,

On 01/01/2023 at 15:29, aces said:

Ναι εκει αμα βρισκεσαι καπου πολυ μακρια πχ βουνο κλπ. βολευει η γρηγορη φορτιση (υπαρχει και η λυση του powerbank για βουνό, εκδρομες κλπ) οπως και αν ειναι να φυγεις πχ σε 40 λεπτά για να εχεις αυτονομία.

Αφου εχεις Galaxy & ολο το βραδυ να μεινει πανω στη φορτιση αυτο κλειδωνει στο 85% δεν περναει ρευμα. Βεβαια καλο ειναι να το αφαιρεις οποτε παει στο 85% Συντομευση οντως δεν βολευει γιατι πρεπει να ακουσεις την ειδοποιηση (κοινως να εισαι απο πανω απο τη συσκευη ή καπου κοντα οταν φορτιζει) την ειχαμε βαλει στα Apple προιοντα (ειδοποιηση μεσω συντομευσεων στο iOS) οταν τα ειχαμε επιλεξει για χρήση εφοσον θελαμε να μη τα φορτισουμε μεχρι 100% κ αυτα αλλα καποιες φορες πηγαινε μεχρι 100%.Δεν γινεται να τα εχουμε κ ολα :)

ναι πολλες φορες θα παρω ενα powerbank ενω αλλες φορες μπορει να βρεις πριζα για λιγη ωρα σε ενα καταφυγιο οποτε εκει θα βαλεις super ultra extraordinary charging για να προλαβεις να το γεμισεις. ναι πολλες φορες το βαζω στο 85 τις 100 ενω αλλες φορες το βαζω ναι μεν στο 100 αλλα με adaptive power. παντως το s10+ me 700 plus φορτισεις αντεχε αρκετα ακομα.τωρα επειδη το πηρα μεταχειρισμενο εχω φτασει το s20+ κοντα στις 200. αν βεβαια ξυπνησω το βραδυ που συμβαινει τις περισσοτερες φορες απλα το βγαζω απο το ρευμα.

On 01/01/2023 at 16:52, mindreader said:

5 χρονια. Ποτε λιγοτερο. Και θα το τερματισω απο προσοχη και συντηρηση, για να μου βγαλει τοσο. Θηκη, tempered glass, τετοιες ρυθμισεις για καλη συντηρηση μπαταριας κλπ.

και να μην βγαλει τοσο παντα μπορεις να αλλαξεις μπαταρια.πχ οπως εγραψα ειχα το s10+.δευτερο χερι κινητο και πρεπει να εβγαλε στον bro και σε μενα κανα 3αρι χρονια.αν δεν εβγαζε προβλημα με την οθονη θα το κρατουσα και αλλο καιρο. ακομα και αν επεφτε η μπαταρια θα εσκαγα 30-40 ευρω να την αλλαξω.δεν ειναι τρελο κοστος.

On 01/01/2023 at 21:13, lneam said:

- οταν μια μπαταρια φουσκωσει .... ετυχε. Οταν σε εναν κατασκευαστη ακουμε πολλες περιπτωσεις, μαλλον εχει κακης ποιοτητας υλικο

- στην δικη μου συσκευη μοντ. του '17, παρατηρησα πως οταν η μπαταρια ειναι κατω απο 20%, πεφτει η αποδοση του hardware. Αυτο απο την πρωτη μερα που το αγορασα, οχι σημερα λογο παλαιοτητας. Δεν γνωριζω εαν ειναι απο το hardware ή απο το android αυτη η λειτουργια.

- δυστυχως δεν υπαρχει καμια ενημερωση, ουτε σταθερη ποιοτητα στην χρηση των μπαταριων στα smartphones. Αναφερομαι στην επιλογη τον εταιρειων για υλικο με διαφορετικους κυκλους ζωης (300-2000) και διαφορετικο ποστοστο χωριτικοτητας σε αυτους τους κυκλους (90-65%). Λογικα μονο τα flagship (>700€) εχουν καλες μπαταριες.

- οι πλαστικες θηκες, ειδικα το καλοκαιρι, ανεβαζουν την θερμ. της συσκευης

- η χρηση της συσκευης με εφαρμογες οπως games με ταυτοχρονη φορτιση, με πλαστικη θηκη , το καλοκαιρι, να την κραταμε με τα χερια μας (37C), ειναι οτι χειροτερο.

- εχω διαβασει για μοντελα που εχουν δυνατοτητα οταν η συσκευη μπαινει στην φορτιση το βραδυ, να την σταματει στο 80% και το πρωι στην ωρα που εχουμε ρυθμισει να την ολοκληρωνει στο 100%

- η φορτιση και χρηση αναμεσα 20-80% κανει καλο.

- Η ανομονη 1 ωρας για μια συσκευη (σβηστη παντα) που ειναι ζεστη, οταν θελουμε να την φορτισουμε ή μετα την πληρη φορτηση να την ξεκινησουμε, βοηθαει την μπαταρια

δυστυχως σε πολλα κινητα ειδικα ξεχασμενα εχουν φουσκωσει μπαταριες.
μπορει να ειναι και καποια λειτουργια για εξοικονομηση ενεργειας αυτο που αναφερεις οτι οταν πεσει κατω απο 20 τις 100 παει πιο αργα.
με τις μπαταριες πραγματι ειναι λιγο λαχειο.και εννοειται ο κατασκευαστης δεν θα βαλει καμια τρελη μπαταρια

γενικως οι θηκες σκιζουν τα κινητα σε θερμοκρασια ειδικα αν παιζεις games.

ειχα ξεχασει κινητο καλοκαιρι στο αμαξι και εβγαλε warning θερμοκρασιας.ευτυχως υπαρχουν και αυτα.,

- εχω διαβασει για μοντελα που εχουν δυνατοτητα οταν η συσκευη μπαινει στην φορτιση το βραδυ, να την σταματει στο 80% και το πρωι στην ωρα που εχουμε ρυθμισει να την ολοκληρωνει στο 100%

adaptive charging,adaptive battery

- Η ανομονη 1 ωρας για μια συσκευη (σβηστη παντα) που ειναι ζεστη, οταν θελουμε να την φορτισουμε ή μετα την πληρη φορτηση να την ξεκινησουμε, βοηθαει την μπαταρια

συνηθως η θερμοκρασια μεσα στο κινητο αν το σβησεις θα πεσει στα room temperatures σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα. ουτε 10 λεπτο.

On 02/01/2023 at 11:43, lneam said:

καλη φαση και για καποιον πχ που αλλαζει κινητο ανα χρονο λιγο τον νοιαζει αν η μπαταρια θα αντεξει.συν οτι μπορει να εχουν βαλει μπαταρια να αντεχει σε ολα αυτα,

On 02/01/2023 at 12:41, dr_papas said:

Eγώ πάντως χρησιμοποιώ μία έξυπνη πρίζα, την έχω να ανάβει κάθε ημέρα 05.00-06.00. Συνδέω το κινητό το βράδυ και κάθεται μέχρι τις 05.00 που ανοίγει η πρίζα. Αρχίζει να φορτίζει. Εχω φτιάξει και συντόμευση (ios) και μόλις πάει η μπαταρία 90% , κλείνει η πρίζα. Οπότε ξυπνάω κάθε ημέρα με φορτισμένο το κινητό μέχρι εκεί που θέλω εγώ και χωρίς να το έχω ζορίσει όλο το βράδυ.

πολυ καλο indeed.το βαζεις μια δυο ωρες και εισαι πενα.

54 minutes ago, tyf said:

ΝΑΙ έχεις δίκιο απλά αν το φορτίσεις από το 60% παίζει μέχρι την άλλη μέρα να μην το ξαναβάλεις. Η να το βάλεις το βράδυ στο 90 τις εκατο ώστε να το πάρεις το ροωι φορτισμένο. Εκεί έχεις γλυτωσει μισό κύκλο περίπου. Οπότε αυξάνεις τις ημέρες ζωής τις μπαταρίας. Αν θα κράταγε 1000 μέρες (λέμε τώρα) με  Ολόκληρους κύκλους. Όλα αυτά χονδρικά πάντα δεν το παίζω ειδικός.  Επίσης εγώ στο κομοδίνο μου έχω απλό φορτιστή όχι τον ταχυφορτιστη 67 watt που έχει το κινητό. Οπότε την νύχτα φορτίζει χωρίς να ζοριζει την μπαταρία από θερμοκρασία κτλ. Νομίζω ότι και αυτό παίζει κάποιο ρόλο. 

και εγω το βραδυ το βαζω σε κανονικο charging. αμα ειμαι 60-70 μπορει να το βαλω και το πρωι να γεμισει. δεν ειναι οτι θα κανω παντα τις ιδανικες φορτισεις ειδικα αν δεν εχω μαζι μου powerbank.αλλα οκ και να τα παιξει πιο νωρις το κινητο δεν θα τρελλαθω.δεν θα κανω την ζωη μου μαρτυριο δηλαδη για να βγαλει το κινητο μισο χρονο παραπανω.το πηρα για να το χαρω και να κανει την ζωη μου πιο ευκολη και οχι να ειμαι ποτε θα γεμισει ή κατι αλλο.επισης αυτο που κανω το βραδυ λογω δουλειας δεν το κλεινω αλλα το βαζω wifi calling. τρωει ελαχιστη μπαταρια συγκριτικα με το να παιζει με σημα  4g.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

συνηθως η θερμοκρασια μεσα στο κινητο αν το σβησεις θα πεσει στα room temperatures σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα. ουτε 10 λεπτο.

μαζι με την συσκευη, υπαρχει και η μπαταρια. Και αυτη ζεσταινεται. Ολες οι εταιρειες, για ολα τα ειδη των μπαταριων, ζητουν διαφορους χρονους αναμονης 10-20-30-60 λεπτα. Απλα εγω αναφερω τον μεγιστο. και αυτα για φορτιση, εκτος συσκευης. Τι "περναει" μια μπαταρια που ειναι μονιμα εντος συσκευης ??????

Δημοσ.
Στις 3/1/2023 στις 7:03 ΜΜ, poulinos είπε

ναι πολλες φορες θα παρω ενα powerbank ενω αλλες φορες μπορει να βρεις πριζα για λιγη ωρα σε ενα καταφυγιο οποτε εκει θα βαλεις super ultra extraordinary charging για να προλαβεις να το γεμισεις. ναι πολλες φορες το βαζω στο 85 τις 100 ενω αλλες φορες το βαζω ναι μεν στο 100 αλλα με adaptive power. παντως το s10+ me 700 plus φορτισεις αντεχε αρκετα ακομα.τωρα επειδη το πηρα μεταχειρισμενο εχω φτασει το s20+ κοντα στις 200. αν βεβαια ξυπνησω το βραδυ που συμβαινει τις περισσοτερες φορες απλα το βγαζω απο το ρευμα.

και να μην βγαλει τοσο παντα μπορεις να αλλαξεις μπαταρια.πχ οπως εγραψα ειχα το s10+.δευτερο χερι κινητο και πρεπει να εβγαλε στον bro και σε μενα κανα 3αρι χρονια.αν δεν εβγαζε προβλημα με την οθονη θα το κρατουσα και αλλο καιρο. ακομα και αν επεφτε η μπαταρια θα εσκαγα 30-40 ευρω να την αλλαξω.δεν ειναι τρελο κοστος.

γενικως οι θηκες σκιζουν τα κινητα σε θερμοκρασια ειδικα αν παιζεις games.

adaptive charging,adaptive battery

καλη φαση και για καποιον πχ που αλλαζει κινητο ανα χρονο λιγο τον νοιαζει αν η μπαταρια θα αντεξει.συν οτι μπορει να εχουν βαλει μπαταρια να αντεχει σε ολα αυτα,

πολυ καλο indeed.το βαζεις μια δυο ωρες και εισαι πενα.

και εγω το βραδυ το βαζω σε κανονικο charging. αμα ειμαι 60-70 μπορει να το βαλω και το πρωι να γεμισει. δεν ειναι οτι θα κανω παντα τις ιδανικες φορτισεις ειδικα αν δεν εχω μαζι μου powerbank.αλλα οκ και να τα παιξει πιο νωρις το κινητο δεν θα τρελλαθω.δεν θα κανω την ζωη μου μαρτυριο δηλαδη για να βγαλει το κινητο μισο χρονο παραπανω.το πηρα για να το χαρω και να κανει την ζωη μου πιο ευκολη και οχι να ειμαι ποτε θα γεμισει ή κατι αλλο.επισης αυτο που κανω το βραδυ λογω δουλειας δεν το κλεινω αλλα το βαζω wifi calling. τρωει ελαχιστη μπαταρια συγκριτικα με το να παιζει με σημα  4g.

Ναι τα powerbank θελουν κ αυτα τη φορτιση τους αλλα ειναι σωτηρια οπως εσυ/για εσενα που κινεισαι λιγο περισσοτερο εκτός πόλης σε εκδρομες, βουνα κλπ κλπ

Αν καποιος αλλαζει συσκευη ανα 1 χρόνο ή 2 ετη (πλεον με τις αυξημενες τιμες δυσκολο για τους περισσοτερους) δεν υπαρχει λογος να κραταει τη φορτιση στο 85% ή 80% ας χαρει τη συσκευη οπως και να εχει.

Οταν ζεστενεται ή ειναι ζεστο-υπερθερμαινεται το αφηνουμε κανα 20λεπτο (νομιζω αναμονη 1 ωρα ειναι λιγο υπερβολικη) κ μετα το βαζουμε σε φορτιση και με αργή φορτιση βοηθαει οποτε εχουμε διαθεσιμο χρονο αφου θελει παραπανω ωρα.

200 κυκλους το s20+ ειναι οκ - το παλιο s10+ σου κρατησε οντως πολυ ητανε κ 2ο χέρι :)

Δημοσ.
On 08/01/2023 at 15:02, aces said:

Ναι τα powerbank θελουν κ αυτα τη φορτιση τους αλλα ειναι σωτηρια οπως εσυ/για εσενα που κινεισαι λιγο περισσοτερο εκτός πόλης σε εκδρομες, βουνα κλπ κλπ

Αν καποιος αλλαζει συσκευη ανα 1 χρόνο ή 2 ετη (πλεον με τις αυξημενες τιμες δυσκολο για τους περισσοτερους) δεν υπαρχει λογος να κραταει τη φορτιση στο 85% ή 80% ας χαρει τη συσκευη οπως και να εχει.

Οταν ζεστενεται ή ειναι ζεστο-υπερθερμαινεται το αφηνουμε κανα 20λεπτο (νομιζω αναμονη 1 ωρα ειναι λιγο υπερβολικη) κ μετα το βαζουμε σε φορτιση και με αργή φορτιση βοηθαει οποτε εχουμε διαθεσιμο χρονο αφου θελει παραπανω ωρα.

200 κυκλους το s20+ ειναι οκ - το παλιο s10+ σου κρατησε οντως πολυ ητανε κ 2ο χέρι :)

ε ναι αν ειναι 1 -2 χρονια να το κρατησεις δεν εχει νοημα το 85 τις 100. το ιδιο βεβαια αν δεν σε νοιαζει να αλλαξεις μπαταρια μετα απο 2 χρονια. σιγουρα ειναι ευκολο να κουβαλας και ενα μικρο Powerbank αν χρειαστει.δηλαδη ενα 2000-3000Mah ισα να σου γεμισει το μισο κινητο . καποιες ζεστες μερες απλα δεν θα βαλω fast charging ή θα του αφαιρεσω την θηκη αν το βαλω να γεμισει. το s20+ για μεταχειρισμενο μια χαρα κυκλους εχει. καπου 170 νομιζω το αγορασα. το παλιο οκ ειχε λιωσει στην φορτιση και οκ επαιζε μια χαρα.μικρη απωλεια  στην συνολικη φορτιση.αλλα με αφησε απο οθονη :P

• Like 1
Δημοσ.
On 03/01/2023 at 21:40, lneam said:

μαζι με την συσκευη, υπαρχει και η μπαταρια. Και αυτη ζεσταινεται. Ολες οι εταιρειες, για ολα τα ειδη των μπαταριων, ζητουν διαφορους χρονους αναμονης 10-20-30-60 λεπτα. Απλα εγω αναφερω τον μεγιστο. και αυτα για φορτιση, εκτος συσκευης. Τι "περναει" μια μπαταρια που ειναι μονιμα εντος συσκευης ??????

ναι και η μπαταρια ζεστενεται.αλλα τα 60 λεπτα μου φαινεται πολυ μεγαλος χρονος.το λεω γιατι ακομα και σε quick charge αμα κανω με το που βγαλω τον φορτιστη η θερμοκρασια θα επανελθει γρηγορα στα φυσιολογικα εκτος αν κανεις κατι αλλο ταυτοχρονα πχ να παιζεις κανα παιχνιδι οποτε εκει ναι θα αργησει να πεσει η θερμοκρασια.αν το σβησεις τελειως ειλικρινα δεν νομιζω οτι θα παρει παραπανω απο 10 λεπτα για να ερθει μια συσκευη στην θερμοκρασια περιβαλλοντος.

πραγματι η μπαταρια πλεον ειναι το μισο κινητο που λεει ο λογος και βρισκεται διπλα σε ζεστα εξαρτηματα ολη την ωρα.ειδικα το καλοκαιρι και ειδικα σε ναυαρχιδες κτλ και σε συνθηκες gaming τρωει πολυ ζορι.απο την αλλη και οι εταιρειες δεν θα σκασουν και τοσο εφοσον θεωρουν οτι οι περισσοτεροι θα αλλαξουν κινητο σε κανα δυο χρονια παρα να αλλαξουν μπαταρια. και πραγματι απορω ποσα ατομα θα αλλαξουν μπαταρια οταν μπορεις πλεον να βρεις πολυ καλυτερο κινητο με 100-200 ευρω.ειδικα αν το εχεις κρατησει και 3-4 χρονια το κινητο ηδη θα εχει παλια εκδοση android και γενικα δεν θα τραβαει αν θες απο αυτο κατι παραπανω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σημερινή διαπίστωση.

Realme 9 5G, λογικά έχει αυτή τη λειτουργία (ή το λειτουργικό την έχει τέλος πάντων) να προσαρμόζεται στη χρήση που του κάνεις και να φορτίζει δήθεν μέχρι το 80% μέχρι κάποια ώρα τη νύχτα, και λίγο πριν σηκωθείς το πρωί να έχει φορτίσει πλήρως, αφού έχει "μάθει" πότε ξυπνάς/βγάζεις απ' τη φόρτιση/φεύγεις για δουλειά/whatever.

Επανέρχομαι στο σήμερα, κάπως ξεχάστηκα και προφανώς το έβγαλα απ' τη φόρτιση πιο νωρίς σε κάποια φάση που ξύπνησα μέσα στη νύχτα, και το πρωί που σηκώθηκα ήταν στο 80%. Τέλος πάντων λέω, δεν πειράζει.

Ε λοιπόν, το δούλεψα αρκετή ώρα το πρωί, η ένδειξη κολλημένη στο 80% από τις 06:30 μέχρι τις 14:00+ ενώ έστελνα μηνύματα συνεχώς και γενικά το δούλεψα κάμποσο.

Σιγά μην είναι πραγματικό 80% και σιγά μη δε ζορίζεται έτσι.

Μούφες.

Δημοσ.
11 hours ago, phanispal said:

Σημερινή διαπίστωση.

Realme 9 5G, λογικά έχει αυτή τη λειτουργία (ή το λειτουργικό την έχει τέλος πάντων) να προσαρμόζεται στη χρήση που του κάνεις και να φορτίζει δήθεν μέχρι το 80% μέχρι κάποια ώρα τη νύχτα, και λίγο πριν σηκωθείς το πρωί να έχει φορτίσει πλήρως, αφού έχει "μάθει" πότε ξυπνάς/βγάζεις απ' τη φόρτιση/φεύγεις για δουλειά/whatever.

Επανέρχομαι στο σήμερα, κάπως ξεχάστηκα και προφανώς το έβγαλα απ' τη φόρτιση πιο νωρίς σε κάποια φάση που ξύπνησα μέσα στη νύχτα, και το πρωί που σηκώθηκα ήταν στο 80%. Τέλος πάντων λέω, δεν πειράζει.

Ε λοιπόν, το δούλεψα αρκετή ώρα το πρωί, η ένδειξη κολλημένη στο 80% από τις 06:30 μέχρι τις 14:00+ ενώ έστελνα μηνύματα συνεχώς και γενικά το δούλεψα κάμποσο.

Σιγά μην είναι πραγματικό 80% και σιγά μη δε ζορίζεται έτσι.

Μούφες.

το φορτιζω μεχρι 85 και πραγματι ειναι 85 αφου ξερω ποσο θα με βγαλει συγκριτικα με την φορτιση μεχρι 100.οποτε διαφωνω για το μουφα

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θέτω την ερώτηση μου και εδώ. 

Ξέρει κανείς να μας πει με σιγουριά και έστω κάποια αναφορά έγκυρη ότι όταν έχουμε περιορισμό στις ρυθμίσεις 85% που έχουν τα Samsung σταματά η φόρτιση και έτσι η μπαταρία δεν φθείρεται?

Και το αναλύω περισσότερο. Όντως σταματά. Αλλά λειτουργεί η ιδιότητα εκείνη τη στιγμή bybass? Δηλαδή σταματά να δίνει ρεύμα η μπαταρία στην συσκευή και δίνει ο φορτιστής?

Παρατηρώ ότι κάποιες φορές το ampere δείχνει την ένδειξη δεν φορτίζει και κάποιες άλλες φορές την ένδειξη 0 amp. Ξέρει κανείς τι σημαίνει ακριβώς αυτό? Ποια είναι δηλαδή η διαφορά?

Όταν χρησιμοποιώ φορτιστή συμβατό power delivery δείχνει 0amp και όταν χρησιμοποιώ τον γνήσιο της Samsung δείχνει δεν φορτίζει. Η το ανάποδο δεν θυμάμαι ακριβώς. Εκεί κάτι πρέπει να παίζει. Και τα χρώματα αλλάζουν μπλε και πράσινο στην ένδειξη του Ampere.  

Κάποιος που γνωρίζει παρακαλώ. 

Δημοσ.
On 17/10/2023 at 04:27, georgiosmag said:

Θέτω την ερώτηση μου και εδώ. 

Ξέρει κανείς να μας πει με σιγουριά και έστω κάποια αναφορά έγκυρη ότι όταν έχουμε περιορισμό στις ρυθμίσεις 85% που έχουν τα Samsung σταματά η φόρτιση και έτσι η μπαταρία δεν φθείρεται?

Και το αναλύω περισσότερο. Όντως σταματά. Αλλά λειτουργεί η ιδιότητα εκείνη τη στιγμή bybass? Δηλαδή σταματά να δίνει ρεύμα η μπαταρία στην συσκευή και δίνει ο φορτιστής?

Παρατηρώ ότι κάποιες φορές το ampere δείχνει την ένδειξη δεν φορτίζει και κάποιες άλλες φορές την ένδειξη 0 amp. Ξέρει κανείς τι σημαίνει ακριβώς αυτό? Ποια είναι δηλαδή η διαφορά?

Όταν χρησιμοποιώ φορτιστή συμβατό power delivery δείχνει 0amp και όταν χρησιμοποιώ τον γνήσιο της Samsung δείχνει δεν φορτίζει. Η το ανάποδο δεν θυμάμαι ακριβώς. Εκεί κάτι πρέπει να παίζει. Και τα χρώματα αλλάζουν μπλε και πράσινο στην ένδειξη του Ampere.  

Κάποιος που γνωρίζει παρακαλώ. 

αν εδινε τοτε δεν θα εβλεπες 0 amp εκτος αν και το  πχ 0,3 το αναφερει ως 0 :P

βεβαια στην μπαταρια δινει 0, Στην συσκευη πρεπει να δωσει ρευμα για να μην τραβηξει απο την μπαταρια.γενικως οι μπαταριες πλεον ειναι πιο εξυπνες για να αντεχουν περισσοτερο. και μαθαινουν και τα μοτιβα που τις φορτιζουμε και τα Patterns ωστε να μην υπαρχουν προβληματα αν το αφηνεις ολο το βραδυ πχ στην πριζα κτλ.

Δημοσ.
On 18/10/2023 at 16:33, georgerapp said:

Σταματάει λογικά , πέφτει κ δίνει ξανα , συντηρεί το 85 που ζητάς. 

to 85 αν εχει γινει bypass η μπαταρια θα γινει 84 μετα απο παρα πολλες ωρες ή και ημερες αναλογως την κατασταση της μπαταριας. (υποθετουμε οτι το αφηνεις στο ρευμα πανω επιτηδες για θεματα δοκιμων)

σε laptop ibm επαιζε μια χαρα αυτο το feature. πραγματι δεν εδινε στην μπαταρια ρευμα και εδινε μονο στο λαπτοπ.η μπαταρια επεφτε ουτε 1 τοις 100 την ημερα.και οριζες βεβαια εσυ το σε τι ποσοστο να ξεκινησει να γεμιζει η μπαταρια.ηταν πολυ μπροστα η εφαρμογη και αυτο πριν απο 10 χρονια τουλαχιστον. σε κινητα δεν θα γινει αυτο γιατι δεν ειναι οτι το αφηνεις στο ρευμα και δουλευεις απο εκει οπως με το λαπτοπ. οποτε απλα εβαλαν το protection του 85%.και σε λαπτοπ το εχω δει σε 50 %. νομιζω ηταν sony vaio(once upon a time)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως και μόνο αυτή η απλή ρυθμιση της Samsung με το 85%, μου φαίνεται ότι έχει καλά αποτελέσματα και αρκεί για την πλειονότητα των απλών χρηστών που δεν θέλουν να κάτσουν να σκάσουν ιδιαίτερα. 

Με απλη φορτιση (όχι ταχυφορτιστες) κάθε βράδυ στο 85% και μόνο σε διακοπές/εκδρομές στο 100%. Πάντα με θήκη. Οχι απαιτητικα games (μονο clash of clans και candy crash):

Σε Samsung s23u 9μηνων το accubattery μου δείχνει 103-105% !

Προφανώς κάνει λάθος υπολογισμό λογω του 85% στις φορτίσεις, αλλά και πάλι είναι μια ένδειξη ότι η μπαταρία παραμένει σε καλή κατάσταση. 

Screenshot_20231025_230055_AccuBattery.jpg.a8ca88a9b7370ed84a177aa71d12928e.jpg

Spoiler

Screenshot_20231025_230138_AccuBattery.jpg.5668ea686e718688709356718f2bcb5d.jpg

Spoiler

Screenshot_20231025_230259_AccuBattery.jpg.2f3e0ec961fddc8f52b0f49fa25affe7.jpg

Σε Samsung s22u σχεδον 2 ετων, 96%

(η γυναίκα μου είχε απεγκαταστησει το accubattery και δεν εχω πλήρη στοιχεία...)

received_653470523539701.jpeg.5b5334f9ce898d3ab935d645240c7020.jpeg

Νομίζω ότι είναι ικανοποιητικα αποτελέσματα για αυτό που κανουν οι περισσότεροι, να το βάζουν το βράδυ σε μια κανονικη πρίζα, και αν τυχόν χρειαστεί μέσα στη μέρα να το ξαναφορτισουν στο σπίτι ή στη δουλειά. 

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Και πόσα χρόνια θα τα κρατήσετε;

Όσα πάνε , εγώ προσωπικά άνω τών 5 ετών , κ μετα πανε παρακάτω !!!!

Ζει ενα xperia z5 στα χέρια του πατέρα , ενα xz1 στου παιδιού. 

Κ εγώ τώρα εδω χρόνια έχω ενα 1iii . 

Φτυνουν δόντια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...