infini Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Σήμερα, μετά από αρκετό ψάξιμο στο forum, αγόρασα το Bluesky από το Carrefour me 59€. Παρατήρησα σε όλες τις ταινίες που δοκίμασα οτι υπάρχει έντονο τρεμόπαιγμα, ακόμα και στο menu της συσκευής. Άλλαξα καλώδιο scart χωρίς να δω βελτίωση. Αυτό το τρεμόπαιγμα είναι φυσιολογικό για μια συσκευή DVD ή υπάρχει πρόβλημα;
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Το δικό μου πάντως, δεν το παρουσιάζει. Αν υπάρχει δυνατότητα να το συνδέσεις μέδω rca [αν το υποστηρίζει η tv σου] δοκίμασέ το και αυτό.
infini Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Έχω μια Philips 21". Από ότι είδα, έχει 2 υποδοχές RCA που νομίζω είναι η σύνδεση AV. Αυτό εννοείς;
infini Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Για να μην παρερμηνευθεί το πρώτο μου post, η ταινία βλέπεται αλλά είναι σαν να έχω συχνότητα 40hz αντί για 60hz όταν βλέπω την ταινία. Μπορεί να μου πει κάποιος ποιές είναι οι υποδοχές AV στην πίσω πλευρά του Blue Sky γιατί είναι γεμάτο με RCA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.