monoxromos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Φίλσι μου ειχα στο προηγούμενο site μου ενα plugin στην εισαγωγή άρθρων που έκανε αναέωση ενός άρθρου σε προκαθορισμένο χρόνο. Ελεγε refresh after π.χ.30 ,40.50 seconds . Ετσι ενω μπρουσα να συμπληρώσω το άρθρο αυτό ανανέωνονταν μετά από τα δευτερόλεπτα που το είχα προσδιορίσει Ετσι όποιος επισκέπτης έβλεπε την ιστοσελίδα δεν χρειάζονταν να κάνει ανανέωση γιατι ανανεώνονταν απο μόνη της. Μπηως μπορειτε να με βοηθησετε γιατί άλλαξα την δομή του site αλλά ξέχασα πιο ήταν αυτίο το plugin; Ευχαριστώ
kinhthra Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, monoxromos είπε Φίλσι μου ειχα στο προηγούμενο site μου ενα plugin στην εισαγωγή άρθρων που έκανε αναέωση ενός άρθρου σε προκαθορισμένο χρόνο. Ελεγε refresh after π.χ.30 ,40.50 seconds . Ετσι ενω μπρουσα να συμπληρώσω το άρθρο αυτό ανανέωνονταν μετά από τα δευτερόλεπτα που το είχα προσδιορίσει Ετσι όποιος επισκέπτης έβλεπε την ιστοσελίδα δεν χρειάζονταν να κάνει ανανέωση γιατι ανανεώνονταν απο μόνη της. Μπηως μπορειτε να με βοηθησετε γιατί άλλαξα την δομή του site αλλά ξέχασα πιο ήταν αυτίο το plugin; Ευχαριστώ Μη πως είναι αυτό;
monoxromos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα Ηταν κάτω δεξιά στο wordpress εισαγωγης άρθρου autorefresh time.....seconds κατι τετοιο ,δυστυχώς το διέγραψε ο προγραμματιστής και δεν μπορουμε να το βρουμε. Γραφουμε άρθρα κυρίως αθλητικά και οπως καταλαβαίνεις συνεχώς η εξέλιξη ενός αγώνα αλλάζει συνεχώς. Ο αναγνώστης λοιπόν δεν θέλω να κανει ανανέρωση αλλα όταν προσθέτω εγώ κάτι καινούργιο και κάνω ενημέρωση αυτόματα ανανεώνεται και η σελίδα που βλεπει ο επισκέπτης. Πρεπει να το βρώ με εξυπη΄ρετουσε πολύ.
monoxromos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Σωστα μπορω να εχω την βοήθεια σας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα