Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όσο περνάει η ώρα γίνεται ΑΚΟΜΑ χειρότερο.

Ανακοινώθηκε το trade in πρόγραμμα της Samsung για Αμερική.

Πέρα από το γεγονός ότι παίρνουν την έκδοση με τον Snapdragon και όχι τον Exynos...

1. ΔΙΝΟΥΝ εως 200$ credit ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους προπαραγγείλουν (S21(100$), S21+(150$), S21 Ultra(200$)) για να αγοράσουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ (watches , earbuds , tablets , κλπ). Εδώ μόνο στο Ultra και αποκλειστικά τα ακουστικά.

2. ΔΙΝΟΥΝ 550$ αν επιστρέψεις οποιοδήποτε S10 ή Νote 10 και 700$ για τη σειρά S20

Δηλαδή κάποιος που θα πάει πίσω ένα S10 ΔΥΟ ΕΤΩΝ θα πληρώσει μόλις 250$  , θα φύγει με το S21 και θα πάρει και 100$ για να ψωνίσει ότι γουστάρει ενώ η τιμή που δίνουν για να επιστρέψεις το S20 είναι σχεδόν όσο κάνει καινούργιο(700$).. ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ...

https://www.samsung.com/us/smartphones/galaxy-s21-5g/buy/galaxy-s21-ultra-5g-128gb-unlocked-sm-g998uzkaxaa/

Ευρώπη έχω ξαναπεί ότι μας περνάνε είτε για πολύ πλούσιους , είτε για πολύ...

Επεξ/σία από Looter
  • Like 3
  • Thanks 3
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dhm21911 είπε

Δεν αγοραζω apple και δεν δινω 1000 ευρω σε κινητο xiaomi ακομα τουλαχιστον , δεν ξερω κατι δεν μου καθεται καλα οταν τα χρησιμοποιω στη δουλεια μου. Επισης το κινητο θελω απτο κουτι του να ειναι ετοιμο και οχι να ψαχνω τροπους να κατεβασω εφαρμογες.

Υπάρχουν και άλλες εταιρίες όμως. One plus ας πούμε (που πέρυσι έβγαλε κλάσεις ανώτερο τηλέφωνο από το αντίστοιχο Flagship της Samsung) ή η Google που ναι μεν δεν παίρνεις το κορυφαίο Hardware της αγοράς αλλά παίρνεις με διαφορά την καλύτερη Android εμπειρία και με τα μισά λεφτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, dhm21911 είπε

s7 επισης , εκανα υπομονη για το s20 που βγηκε αποτυχια. Ειπα θα περιμενω αλλο 1 χρονο αλλα πραγματικα η φαση ειναι αδιεξοδο.

Γιατι απλα δν αλλαζετε εταιρια.. Εκτος αν υπαρχει μονο samsung... Εγω απο lg ναυαρχιδα πήγα xiaomi ναυαρχιδα... Samsung 2 ναυαρχιδες στη σειρα.. Huawei ναυαρχιδα πλεον ενα 7μηνο και είμαι πρωτη  φορα ευχαριστημένος σε ολα... Γενικα.. Δν υπαρχει μονο samsung... Ουτε  μονο huawei... Xiaomi... Sony... Γενικα

11 ώρες πριν, AtiX είπε

Και γιατί να μην πάρει κάποιος το s20 FE 5G??? 

Μετα απο αυτα π βγηκαν σμρ (εκτος τ ultra)... Οντως παιζει να ειναι καλυτερη επιλογη αν τ συνδυάσεις κ με την τιμη.. Βασικα σίγουρα είναι!! .. Κριμα

Επεξ/σία από Giorgos17589
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, DimosthenisG said:

Το θέμα όπως λέει ο τύπος είναι του android και των εφαρμογών του. Στα iphone είναι πιο καλοφτιαγμένες, και τα updates του chrome βγαίνουν γρηγορότερα από οτι στο android...φαντασου

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν αγαπάμε το android μας και την samsung❤️

Παιδιά σταματήστε να λέτε τέτοια γιατί δεν ισχύουν ούτε στο ελάχιστο. 2021 έχουμε.

Είμαι σίγουρος ότι αν σας δώσουν μια εφαρμογή που οπτικά είναι ίδια και στα 2 λειτουργικά, και κρύψουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής ούτε που θα καταλάβετε διαφορά.

Σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει αυτό που λέτε ότι οι εφαρμογές στο iPhone είναι πιο καλοφτιαγμένες. Γιατί πολύ απλά οι εταιρίες αυτές έχουν το ίδιο ακριβώς code base και απλά διαφέρει το οπτικό. Το λειτουργικό ναι.

Όσο για την samsung, τα τελευταία χρόνια το έχει παρακάνει με τις τόσες συσκευές που βγάζει... επίσης, κούρασε απίστευτα να βγαίνει και να κράζει άλλες εταιρίες και μετά να υιοθετεί τα ίδια... λες και είναι καμιά κατίνα. 

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Παιδιά σταματήστε να λέτε τέτοια γιατί δεν ισχύουν ούτε στο ελάχιστο. 2021 έχουμε.

Είμαι σίγουρος ότι αν σας δώσουν μια εφαρμογή που οπτικά είναι ίδια και στα 2 λειτουργικά, και κρύψουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής ούτε που θα καταλάβετε διαφορά.

Σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει αυτό που λέτε ότι οι εφαρμογές στο iPhone είναι πιο καλοφτιαγμένες. Γιατί πολύ απλά οι εταιρίες αυτές έχουν το ίδιο ακριβώς code base και απλά διαφέρει το οπτικό. Το λειτουργικό ναι.

Όσο για την samsung, τα τελευταία χρόνια το έχει παρακάνει με τις τόσες συσκευές που βγάζει... επίσης, κούρασε απίστευτα να βγαίνει και να κράζει άλλες εταιρίες και μετά να υιοθετεί τα ίδια... λες και είναι καμιά κατίνα. 

Θα διαφωνήσω μονο στο εξης... Το instagram συγκεκριμενα... (δν γνωριζω γ αλλες π χρησιμοποιώ η μη)... Ειναι φτιαγμενο ακριβως για το ios.. Γ αυτο κ τα βιντεο εκει ανεβαινουν σ πολυ καλυτερη ποιοτητα απ οτι σ οποιοδήποτε android...στα οποια τρωνε downscale οσο δν παει... Τ ιδιο κ οι φωτογραφιες... Ειναι optimized  εφαρμογη για ios.. Αλλωστε απο εκει ξεκινησε κιολας. Αυτα για τ συγκεκριμενο γτ τ χω ψαξει επειδη εχω δει πολλες φορες σε πολλες συσκευες διαφορα ποιοτητας με τα iPhone παντα να υπερεχουν. Για αλλες εφαρμογες δν γνωριζω συγκεκριμενα. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

αν είναι καμιά μεγάλη εφαρμογή , άλλη ομάδα αναλαμβάνει το ios και άλλη το android , και σίγουρα προσπαθούν να συμβαδίζουν , αλλά υπάρχει το εξής θέμα. Το android των 425 snapdragon δεν κάνει τα ίδια με των 888 snapdraron , οπότε και η ομάδα του android σπάει σε υποομάδες , ενώ στο Ios , κακά τα ψέματα , έχουν το πολύ δύο υποομάδες, μία για τα 2ετίας κινητά και μία για τα φρέσκα.

Δημοσ.

Ψύχραιμα σχόλια διαβάζω όπως συνήθως 😁 Σίγουρα δεν φαίνεται σοβαρή εξέλιξη από το S20, αλλά ας δούμε τα reviews πρώτα και μετά ο καθένας αποφασίζει. Δεν νομίζω πάντως ότι τα Androids του 2020 που έπεσαν €400 σε έναν χρόνο χάνουν σημαντικά από αυτά που θα βγουν στο 2021. Όποιος θέλει να αγοράσει Android με €1000+ θα την αγοράσει γιατί τη θέλει να την πάρει άμεσα και όχι γιατί δικαιολογείται η τιμή της με βάση επιδόσεις και εμπειρία χρήσης. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, paris_chav είπε

Αδερφε, δεν φτανει που μας εβγαλες τα ματια με τον τιτλο "βελτιωμενα σε ολους τους τομεις", τι εννοεις με αυτο ;

Αυτή βρίσκεται στα κορυφαία επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η Samsung ενώ για πρώτη φορά για τη σειρά Galaxy S υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz κάνοντας το browsing και την πλοήγηση στα μενού πιο ομαλό.

Ολα τα περσινα galaxy S υποστηριζουν ρυθμο ανανεωσης 120 Hz. Εκτος αν εννοουσες πρωτη φορα υποστηριζουν adaptive refresh rate ως 120 HZ που ειδαμε για πρωτη φορα στο note 20 ultra.

Κατοχος note 20 ultra και παρακαλω να πατωσουν τα s21, s21 plus. Με οση καλη διαθεση κι αν προσπαθω να εχω ως κατοχος ναυαρχιδων Samsung την τελευταια 3ετια, ειναι υποβαθμιση σε καποιους τομεις απ τα s20, s20 plus. 

Και ξαναρωταω. Αληθεια τωρα ; "Βελτιωμενα σε ολους τους τομεις" ; Ρε insomnia, θα κοροιδευομαστε και μεταξυ μας ;

Ρε παιδιά.... Να βγάλουμε και κα 'να φράγκο! 

Δημοσ.
Στις 14/1/2021 στις 7:12 ΜΜ, Fulgore είπε

Γελαει ο κοσμος με τον τιτλο του αρθρου ο οποιος δεν εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα.

Κριμα πραγματικα....😞

οντως ξεφτυλιζεται ολο το insomnia με τέτοιους φτηνούς τίτλους που αποσκοπούν σε καμία διαφημισουλα! 

Κρίμα.... 

Στις 14/1/2021 στις 7:13 ΜΜ, paris_chav είπε

Αδερφε, δεν φτανει που μας εβγαλες τα ματια με τον τιτλο "βελτιωμενα σε ολους τους τομεις", τι εννοεις με αυτο ;

Αυτή βρίσκεται στα κορυφαία επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η Samsung ενώ για πρώτη φορά για τη σειρά Galaxy S υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz κάνοντας το browsing και την πλοήγηση στα μενού πιο ομαλό.

Ολα τα περσινα galaxy S υποστηριζουν ρυθμο ανανεωσης 120 Hz. Εκτος αν εννοουσες πρωτη φορα υποστηριζουν adaptive refresh rate ως 120 HZ που ειδαμε για πρωτη φορα στο note 20 ultra.

Κατοχος note 20 ultra και παρακαλω να πατωσουν τα s21, s21 plus. Με οση καλη διαθεση κι αν προσπαθω να εχω ως κατοχος ναυαρχιδων Samsung την τελευταια 3ετια, ειναι υποβαθμιση σε καποιους τομεις απ τα s20, s20 plus. 

Και ξαναρωταω. Αληθεια τωρα ; "Βελτιωμενα σε ολους τους τομεις" ; Ρε insomnia, θα κοροιδευομαστε και μεταξυ μας ;

ακριβώς αυτό! 

Στις 14/1/2021 στις 8:18 ΜΜ, kostasfalcon είπε

Πως θα τα έχει καλά με την Samsung μετά? (το ινσομνια) 

Το καλημέρα καλησπέρα και καλή βραδιά σας μάρανε 

αυτό!... 

Στις 15/1/2021 στις 12:14 ΠΜ, bahamut_zero είπε

O τιτλος του αρθρου ειναι να απορεις... αλλα αν κραξω θα μουν την ξαναπουν οι φιλοι admins

είναι απλά κρίμα...! 

Στις 15/1/2021 στις 1:03 ΠΜ, SKOKMAN είπε

"Βελτιωμενα σε ολους τους τομεις" ; Ρε insomnia, θα κοροιδευομαστε και μεταξυ μας ;

δυστυχώς....! 

Δημοσ.
Στις 14/1/2021 στις 8:51 ΜΜ, dhm21911 είπε

s7 επισης , εκανα υπομονη για το s20 που βγηκε αποτυχια. Ειπα θα περιμενω αλλο 1 χρονο αλλα πραγματικα η φαση ειναι αδιεξοδο.

Εντάξει, το να μένεις με κινητό πενταετίας γιατί δεν βγάζει η Samsung καλύτερο από το s7 είναι δικαιολογία νομίζω. Το s10 ας πούμε είναι κίνητρα, γιατί δεν πας εκεί ; 

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, koutsis είπε

Εντάξει, το να μένεις με κινητό πενταετίας γιατί δεν βγάζει η Samsung καλύτερο από το s7 είναι δικαιολογία νομίζω. Το s10 ας πούμε είναι κίνητρα, γιατί δεν πας εκεί ; 

500+ ευρώ για κινητό 2 γενιές πίσω που δεν θα παίρνει updates σε 1 χρόνο. Περιμένω mi 11 Pro , για να δούμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/1/2021 στις 12:07 ΠΜ, paris_chav είπε

Αν ηταν value μια φορα απέναντι στα s20, s20 plus, τωρα εχει γινει 10 απεναντι στα s21, s21 plus.

Καταρχήν έχουν κάποιες ουσιαστικές διάφορες 6 και 8 ram..το ένα έχει adaptive ρυθμό ανανέωσης το άλλο όχι....όπως επίσης ο καινούργιος exynos και καλύτερος από τον 865 . Εάν βάλεις ότι στην προπαραγγελια  περνεις και κάποια δώρα καλά η διαφορά στην τιμή δεν υπαρχει....άρα φίλε μου δεν είναι και τόσο value.....

Επεξ/σία από pankot1979

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...