Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, haHa είπε

Μπραβο που αφαιρεσε φορτιστη και ακουστικα ριχνοντας την τιμη $200!

Θα περιμένω το ακόμα πιο οικονομικό Galaxy S22 που θα κατεβάσουν την ανάλυση στα 720p και τη RAM στα 4 GB.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικα μου άρεσε.Η ανάλυση που έπεσε δεν με πειραζει μιας και μου φαινεται μια χαρα για οθόνη κινητου,μεγαλυτερη μπαταρια + μικροτερη ανάλυση περιμένουμε σίγουρα 2-3 μέρες νορμαλ διάρκεια.Εξωτερικά το βρήκα οκ,το πλαστικο δεν με πειραξε μιας και ετσι και αλλιως θα μπει σε θήκη οποτε κλαιν.SD ποτέ δεν έβαζα στα κινητα μου οπότε αδιάφορο το ότι βγήκε.και η τιμή σε 4-5 μήνες όταν φτασει στο 500 στα μικρομάγαζα θα είναι λουκούμι!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Devil9697 είπε

Προσωπικα μου άρεσε.Η ανάλυση που έπεσε δεν με πειραζει μιας και μου φαινεται μια χαρα για οθόνη κινητου,μεγαλυτερη μπαταρια + μικροτερη ανάλυση περιμένουμε σίγουρα 2-3 μέρες νορμαλ διάρκεια.Εξωτερικά το βρήκα οκ,το πλαστικο δεν με πειραξε μιας και ετσι και αλλιως θα μπει σε θήκη οποτε κλαιν.SD ποτέ δεν έβαζα στα κινητα μου οπότε αδιάφορο το ότι βγήκε.και η τιμή σε 4-5 μήνες όταν φτασει στο 500 στα μικρομάγαζα θα είναι λουκούμι!

Φίλε και τυρόπιτα να αγοράσεις μάλλον δεν θα σε πειράξει αρκεί να την πάρεις στα 500 ε 

Επεξ/σία από slk200gr
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Φίλε και τυρόπιτα να αγοράσεις μάλλον δεν θα σε πειράξει 

Θα έλεγα,αντε πηγαινε να κουρεψεις το πεκινουα σου.αλλα δεν θα το πω.Οποτε οκ θα αγορασω και τυροπιτα

• Confused 1
Δημοσ.

Πριν ελέγξω προσεκτικά ολα τα χαρακτηριστικά, δηλώνω αυτό και ζητώ να συμφωνήσετε:

Αυτό το μωβ χρώμα με το συνδυασμό του χρυσού μέρους είναι μια επιτομή καταθληπτικης αθλιότητας.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Devil9697 είπε

Θα έλεγα,αντε πηγαινε να κουρεψεις το πεκινουα σου.αλλα δεν θα το πω.Οποτε οκ θα αγορασω και τυροπιτα

Χαίρομαι που διακρίνεις τις ράτσες σκυλιών εύχομαι να τα πας και στα κινητά εξίσου καλά 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DimosthenisG είπε

ρε παιδια γιατι καθε φορα τοσο κλαψιμο??? Η τιμη θα πεφτει στο σκρουτζ τοσο γρηγορα μηνα με μηνα... To S20 ΕΦΤΑΣΕ κατω απο 600 ευρω σε λιγους μηνες

Το s20 έχει 665 ευρω τώρα και το s10 έχει 589 ευρώ. Δυστυχώς έχουν περάσει οι εποχές που ένα χρόνο μετά τα galaxy S έκαναν 400 ευρώ. Και το γράφω αυτό από το μισοχαλασμένο S7 που το είχα πάρει 400 ευρω και δεν ξέρω τώρα τι να αγοράσω.

• Like 4
Δημοσ.

Βρε παιδιά γιατί το θάβεται ακόμη δεν το είδατε εάν το παρατηρήσετε σωστά έχει ανοιχτήρι και για τις μπύρες στο κάλυμμα των καμερών έλεος πια

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sarthron είπε

Το s20 έχει 665 ευρω τώρα και το s10 έχει 589 ευρώ. Δυστυχώς έχουν περάσει οι εποχές που ένα χρόνο μετά τα galaxy S έκαναν 400 ευρώ. Και το γράφω αυτό από το μισοχαλασμένο S7 που το είχα πάρει 400 ευρω και δεν ξέρω τώρα τι να αγοράσω.

Μια από τα ίδια. S7 και εγώ και περίμενα το s21 για την αλλαγή φέτος.  Περίμενα κάτι καλύτερο όμως. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Εγώ γιατί παρατηρώ όλο και περισσότερους να μην θέλουν curved displays???

Γιατί βλέπουν πολύ unboxholics 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Δεν κατάλαβα το point σου?

Δεν πειράζει πάμε αλλού. Οι περισσότεροι που δηλώνουν ότι δεν τους αρέσουν είτε έχουν iPhone είτε δεν προσέχουν τα κινητά και τους έχει σπάσει κάποια φορά και νομίζουν ότι για αυτό φτιάξει η curved οθόνη. Δεν μπορώ να αγοράσω κινητό πάνω από 500 ευρώ που  να έχει αυτο το επίπεδο πράγμα χρονολογία 2015

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Η οθόνη ας πούμε πως μπορεί να θεωρηθεί βελτίωση; Που από QHD την κατέβασαν στα FHD+ και με τον ανταγωνισμό σιγά σιγά να έχει αρχίσει να κάνει βήματα προς 4k οθόνες; 

Εγώ πάλι βλέπω ότι και άλλες εταιρείες επιλέγουν πλέον FHD+. 4K είναι σίγουρα overkill σε αυτά τα μεγέθη και QHD debatable....Refresh rate, χρώματα, φωτεινότητα, αντίθεση πολύ πιο σημαντικά.

Επεξ/σία από whoever81
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Macosj είπε

Δεν πειράζει πάμε αλλού. Οι περισσότεροι που δηλώνουν ότι δεν τους αρέσουν είτε έχουν iPhone είτε δεν προσέχουν τα κινητά και τους έχει σπάσει κάποια φορά και νομίζουν ότι για αυτό φτιάξει η curved οθόνη. Δεν μπορώ να αγοράσω κινητό πάνω από 500 ευρώ που  να έχει αυτο το επίπεδο πράγμα χρονολογία 2015

Κάτι δεν καταλαβαίνω... το πρώτο σου σχόλιο ήταν μια γενική θέση η οποία αποδεδειγμένα πλέον δεν ισχύει, το τελευταίο σχόλιο σου είναι μια προσωπική άποψη δίκη σου που ναι, για σένα, ισχύει... 

γενικά οι curved οθόνες ποτέ δεν κατάφεραν να γίνουν mainstream μιας και ποτέ δεν δούλεψαν σωστά ούτε και τις εκμεταλλεύτηκαν...

• Like 3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, lofter είπε

Μια από τα ίδια. S7 και εγώ και περίμενα το s21 για την αλλαγή φέτος.  Περίμενα κάτι καλύτερο όμως. 

s7 επισης , εκανα υπομονη για το s20 που βγηκε αποτυχια. Ειπα θα περιμενω αλλο 1 χρονο αλλα πραγματικα η φαση ειναι αδιεξοδο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...