Adavis Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Έχω το εξής πρόβλημα στο Word με Windows XP Home Eng και Office 2003 Gr : Όταν ανοίγω ένα file που έχει μέσα εξισώσεις απο το Equation Editor και κάνω διπλό κλικ στην εξίσωση για να την επεξεργαστώ μου γράφει : "Το Word δεν είναι δυνατόν αν ανοίξει το έγγραφο : ο χρήστης δεν έχει δικαίωμα πρόσβασης" Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα τί μπορώ να κάνω για να λυθεί το πρόβλημα; Thanks a LOT!!!
wizard Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Και εμένα το ίδιο μου έκανε!!! Προσπάθησε να βάλεις και να βγάλεις το Mathtype 5.2 (είναι το ίδιο σε χρήση με το Equation Editor αλλά καλύτερο) και μπορεί να φτιάξει. πρέπει να είναι κάποιο bug.
Adavis Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Έβαλα και Mathtype 5.2 αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα...
wizard Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δεν ξέρω τι φταίει. Εγώ είχα κάνει τις άπειρες δοκιμές με updates και ξαφνικά όταν το έβγαλα και το ξανάβαλα (για 100ή φορά) δούλεψε!
insomniaK Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Πήγαινε στις ιδιότητες του αρχείου και κάπου έχει κάτι tickαρισμένο σχετικά με την προσβασιμότητα, δοκίμασε να ξεtick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.