idefixius Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Πάτησα το install στον epic game launcher και με συνέδεσε με το origin για να το κατεβάσω από εκεί. Τι παίχτηκε? Έχουμε συνεργασία epic - origin πλέον? 1
Arkin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, idefixius είπε Πάτησα το install στον epic game launcher και με συνέδεσε με το origin για να το κατεβάσω από εκεί. Τι παίχτηκε? Έχουμε συνεργασία epic - origin πλέον? Το παιχνιδι ειναι του Origins. Όπως αν πάρεις κάποιο της ubisoft θέλει σύνδεση με uplay. Οπότε μετά τα τρέχεις μέσα από τον δικό τους launcher δεν χρειάζεται ο epic. 1
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, VasKag είπε Εχω παρει αρκετα free παιχνιδια. Πρωτη φορα το βλεπω αυτο. Μηπως επειδη δεν εχει ερθει ακομα email απο epic με game receipt? κι εμενα το ιδιο μου δειχνει βρηκε κανεις λυση?
RasAlGhul Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Ntinaras είπε κι εμενα το ιδιο μου δειχνει βρηκε κανεις λυση? Δοκιμασε να το βρεις μεσα απο την καρτελα Store και πατα πανω στο owned που λογικα θα γραφει απο κατω. Εγω μολις το πατησα μου ανοιξε τον origin client. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από RasAlGhul
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, RasAlGhul είπε Δοκιμασε να το βρεις μεσα απο την καρτελα Store και πατα πανω στο owned που λογικα θα γραφει απο κατω. Εγω μολις το πατησα μου ανοιξε τον origin client. το εκανα, αλλα τιποτα πως συνδεεις τους δυο αυτους clients?
RasAlGhul Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε το εκανα, αλλα τιποτα πως συνδεεις τους δυο αυτους clients? Δεν χρειαζεται. Με το πoυ πατησα στο παιχνιδι μεσα απο το store του epic μου ανοιξε τον origin client. Τον ειχα ηδη εγκατηστημενο τον origin βεβαια χωρις να ειμαι σιγουρος οτι παιζει ρολο αυτο.
gdimoulas7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 43 λεπτά πριν, RasAlGhul είπε Δοκιμασε να το βρεις μεσα απο την καρτελα Store και πατα πανω στο owned που λογικα θα γραφει απο κατω. Εγω μολις το πατησα μου ανοιξε τον origin client. 22 λεπτά πριν, Ntinaras είπε το εκανα, αλλα τιποτα πως συνδεεις τους δυο αυτους clients? Καντο 3-4 φορες, κι εμενα το εκανε και ξεκολλησε. 1
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, gdimoulas7 είπε Καντο 3-4 φορες, κι εμενα το εκανε και ξεκολλησε. οντως, τα καταφερε
hliastsek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Στις 14/1/2021 στις 11:37 ΜΜ, VasKag είπε Μαλλον ειχε buggarει. Οταν εκανα κλικ, δεν εκανε τιποτα. Πηγα "Go to Store", εκανα κλικ πανω στο "Owned", με πηγε παλι στο library, και κανοντας ξανα click, ξεκινησε πρωτα την εγκατασταση του origin. Τωρα το δειχνει κανονικα οπως τα αλλα. "install" Ευχαριστω για το tip! Μου το εβγαζε και εμενα unavailable ΥΓ Ευχαριστουμε ts!
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μου εχει κρασαρει 2 φορες στο desktop μεσα σε μιση ωρα παιχνιδιου>..
GeorgeHellas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Το campaign αρκετά μικρό (περίπου 4 ώρες). Τo multiplayer ok Δεν αντιμετώπισα προβλήματα με crashes κλπ...
greekman93 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα. Καμιά λύση που κρασάρει το παιχνιδι σε καθε cinematic στο story mode και πρεπει να το ανοιξω ξανά απο την αρχη? Σε google search μιλανε για θεμα drivers αλλα αυτο ίσχυε όταν βγήκε το παιχνίδι, μετα απο 2 χρόνια δε θα έπρεπε να τίθεται θέμα. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα