Sensei_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας για ενα θεμα που μ εμφανιστηκε σμρ...λοιπον ενω χρησιμοποιουσα τον υπολογιστη μου σε καποια φαση εσβησε η οθονη το keyboard,mouse αλλα το pc εμεινε ανοιχτο το προβλημα λυθηκε αφου το εκανα restart χειροκινητα αλλα μετα απο καποια ωρα ξανα εγινε αλλα δεν εκλεινε το pc ουτε απ το κουμπι και ετσι για να το κανω restart εκλεισα τον διακοπτη του psu μηπως γνωριζετε τι μπορει να φταιει;;
jbgoode Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Γεια σας, μαλλον θα χρειαστει να δωσετε καποιες πληροφοριες για το μηχανημα σας, π.χ. μοντελλο, αν ειναι υπερχρονισμενος ο επεξεργαστης η οι μνημες, την ισχυ του τροφοδοτικου και γενικα λεπτομερειες για το πως στηθηκε το PC σας.
Sensei_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 mobo gigabyte:AB350M-DS3H V2 CPU:RYZEN 5 2600X GPU:MSI GTX 1660 SUPER PSU:CORSAIR CV 550 HDD:TOSHIBA 1TB SSD KINGSTON:A2000 RAM:GSKILL RIPJAWS ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ OVER CLOACK Η ΚΑΤΙ ΟΙ ΡΑΜ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ 3000 ΓΤ ΣΤΑ 3200 CRASHARE ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ
Crybal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Εγώ θα ξεκινούσα με τις μνήμες και ύστερα θα κοίταζα τροφοδοτικό. Ύστερα βλέπουμε.
Sensei_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 μα αν ηταν το τροφοδοτικο θα ειχε θεμα γενικα το pc τωρα νομιζω οτι γινεται αυτο οταν ζοριζετε το pc αλλα και παλι ο πυργος δεν σβηνει απλα σταματανε ολα τα περιφεριακα και μετα πρεπει να γινει αναγκαστικο restart
Crybal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Sensei_ είπε μα αν ηταν το τροφοδοτικο θα ειχε θεμα γενικα το pc τωρα νομιζω οτι γινεται αυτο οταν ζοριζετε το pc αλλα και παλι ο πυργος δεν σβηνει απλα σταματανε ολα τα περιφεριακα και μετα πρεπει να γινει αναγκαστικο restart Οχι απαραιτητα,δεν θα ειχε ολο το pc.Προσφατα ειχα στα χερια μου ενα pc που φαινοταν να λειτουργει μια χαρα...σερφαρισμα,εφαρμογες και οτι αλλο light.Με το που ζόριζα την καρτα γραφικων εσβηνε η οθονη ενω ανεμιστηρες ,λαμπακια λειτουργουσαν κανονικοτα.Καποια στιγμή εδωσα ρευμα στην καρτα γραφικων απο δευτερο τροφοδοτικο.Την ζορισα την καρτα με furmark και ολα συνεχισαν να λειτουργουν ΟΚ και η οθονη ΔΕΝ εσβηνε.
Dark_Nightfall Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Στις 19/1/2021 στις 6:59 ΜΜ, Sensei_ είπε ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ OVER CLOACK Η ΚΑΤΙ ΟΙ ΡΑΜ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ 3000 ΓΤ ΣΤΑ 3200 CRASHARE ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Όταν θα τα βάλεις όλα στο auto θα δεις ότι θα σταματήσουν και τα προβλήματα.
Aris_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 mem clock 2933mhz και κατω είναι χωρις oc o 2600x και μερικες φορες παιζει ρολο η ram/imc μπορει να ειναι χαμηλότερα System Memory Specification Up to 2933MHz
xristosglezellis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 12 ώρες πριν, Sensei_ είπε μα αν ηταν το τροφοδοτικο θα ειχε θεμα γενικα το pc τωρα νομιζω οτι γινεται αυτο οταν ζοριζετε το pc αλλα και παλι ο πυργος δεν σβηνει απλα σταματανε ολα τα περιφεριακα και μετα πρεπει να γινει αναγκαστικο restart Και όμως μπορεί να συμβεί Ξεκινάς από τροφοδοτικο και μετά βλέπεις για μνημες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα