Μάκαρος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα σε ολους. Νεος στον κοσμο της Apple. Μου ηρθε σημερα το iPhone 12. Ακομα το ψαχνω, ερχομαι απο android και μου φαινεται βουνο μεχρι να συνηθισω χαχα. Η ερωτηση μου λοιπον, προσπαθησα να βαλω την καρτα μου ωστε να χρησιμοποιω το NFC. Στις επιλογες ειχε μονο την Alpha Bank και καποιες αλλες που δεν γνωριζω, οποτε επελεξα να περασω τα στοιχεια της καρτας χειροκινητα (εχω Πειραιως). Μου εβγαλε μνμ στο τελος οτι η εκδοτρια τραπεζα δεν υποστηριζει αυτη τη λειτουργεια. Παιζει να εκανα εγω κατι λαθος ή να χρειαζομαι πιο νεα καρτα για αυτη τη λειτουργεια ? Καθε βοηθεια πολυτιμη μιας και μεχρι να το μαθω, βλεπω να περναει καιρος
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Apple Pay, μόνο η Alpha Bank, τουλάχιστον προς το παρόν.
DimitrisM. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Στο iphone χρησιμοποιειται το apple pay. Συμβατο με αυτο ειναι μονο οι καρτες της alpha bank. Δε μπορεις να προσθεσεις καρτες απο τις αλλες 3 τραπεζες.
Stelaras1993 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα μακαρε . Ενας πολυ απλος και ευκολος τροπος να περασεις ολες σου τις καρτες στο apple pay καθως οπως σου ειπαν apple pay δεν υποστηρίζει άλλη ελληνική τράπεζα εκτός της alphabank προς το παρων, είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή της curve όπου εκεί μέσα θα περάσεις όλες τις ελληνικές σου καρτες και θα διαλέγεις με ποια κάρτα θες να πληρώσεις. Όταν τις περάσεις μέσα στον curve λογαριασμό σου τις κάρτες η την κάρτα την οποία θες να πληρώνεις θα περάσεις τα στοιχεία της curve στο apple pay και είσαι έτοιμος. Το κάνω χρόνια δουλεύει άψογα και ειναι διαδικασία 5 λεπτών πλέον. Εάν θες να κερδίσεις και 5 ευρώ κατά την εγγραφή σου περνα και αυτό το promo code DPM6BV3D.
Μάκαρος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Apple Pay, μόνο η Alpha Bank, τουλάχιστον προς το παρόν. 1 ώρα πριν, DimitrisM. είπε Στο iphone χρησιμοποιειται το apple pay. Συμβατο με αυτο ειναι μονο οι καρτες της alpha bank. Δε μπορεις να προσθεσεις καρτες απο τις αλλες 3 τραπεζες. Χμμ μαλιστα ελπιζω να μπουν κι οι υπολοιπες τραπεζες γρηγορα 1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε Καλησπερα μακαρε . Ενας πολυ απλος και ευκολος τροπος να περασεις ολες σου τις καρτες στο apple pay καθως οπως σου ειπαν apple pay δεν υποστηρίζει άλλη ελληνική τράπεζα εκτός της alphabank προς το παρων, είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή της curve όπου εκεί μέσα θα περάσεις όλες τις ελληνικές σου καρτες και θα διαλέγεις με ποια κάρτα θες να πληρώσεις. Όταν τις περάσεις μέσα στον curve λογαριασμό σου τις κάρτες η την κάρτα την οποία θες να πληρώνεις θα περάσεις τα στοιχεία της curve στο apple pay και είσαι έτοιμος. Το κάνω χρόνια δουλεύει άψογα και ειναι διαδικασία 5 λεπτών πλέον. Εάν θες να κερδίσεις και 5 ευρώ κατά την εγγραφή σου περνα και αυτό το promo code DPM6BV3D. Τελεια, θα το δοκιμασω, ευχαριστω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα