Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Box S - Dead?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.. σημερα παρελαβα ενα mi box s, τιο συνδεσα στην τηλεοραση, το αναψα, εβαλα λογαριασμο google, και στην συνεχεια μου βγαλε μυνημα οτι εχει system update.. ε λεω πριν βαλω οτιδηποτε ας το κανω,... το κατεβασε, εκανε reboot και δεν ξανα αναψε!!.. περιμενα ωρα, το βγαλα απτο ρευμα το ξανα βαλα, τιποτα!.. τι παιζει?.. θα στειλω μειλ στο καταστημα να μου πουνε τι κανω,.,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε αν μπαίνει σε recovery για να του κάνεις reset

How to boot into recovery mode.

1. Turn off Mi Box (βγάλε το από το ρεύμα)

2. Turn on Mi Box S while pressing the back key and ok key on remote

3. If you do it right mi box will boot in recovery mode. S

Επεξ/σία από chios
Δημοσ.

Το δοκιμασα.. τιποτα δεν κανει... 

για την ακριβεια, μοκις του δωσω ρευμα, αναβει μονιμα το μπροστα led και πισω που εχει ενα κοκκινο led αναβει για 5δευτ και μετα σβηνει.. ουτε εικονα ουτε τιποτα.. νεκρο...

εστειλα μειλ στο μαγαζι, αλλα αυτο που βαριεμαι ειναι οτι ειμαι σε νησι καινμε την παλαβη κατασταση που ζουμε ,αντε παλι «10 μερες» να παει κ αλλες τοσες να ερθει... 😒😒

Δημοσ.

Σημερα λοιπον παρελαβα ενα Mi Stick... ειπα μεχρι να ρθει το box να παρω ενα stick το οποιο οταν παραλαβω το box να το κανω δωρο στους γονεις μου... 

Το συνδεω στην τηλεοραση... το λεντ αναβει αλλα το στικακι ειναι νεκρο και απλα ΔΕΝ αναβει!!!! Τρελαθηκα!!!! 
Ρε παιδια κανω κατι λαθος; Τοσο σαβουρες ειναι αυτα που μου κατσαν 2 στα 2 χαλασμενα;!!!

Δημοσ.

Το stick καρφωνεται απευθειας. Το mi box ειχε καινουριο καλωδιο,

αλλα δοκιμασα και το belkin 8k που λειτουργει κανονικα η οθονη του pc μου. Δεν τιθεται θεμα συνδεσμολογιας..

Μαλλον ημουν τυχερος...

Μολις δοκιμασα αλλο καλωδιο usb τροφοδοσιας, αλλο τροφοδοτικο, να του δωσω ρευμα απο Powerbank.. μεχρι και 3 σετ διαφορετικες καινουτριες μπαταριες στο κοντρολ.. τζιφος..

Παει και αυτο για DOA

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα να ενημερωσω...

Και τα δυο ελλατωματικα... Σταλθηκαν πισω, και τα καταστήματα μου επεστρεψαν τα χρηματα... 

Ωραια εμπειρια.. 2στα2... 

Επεξ/σία από Tsakalos!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...