Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σήμερα κάηκε το ρούτερ μου, ήρθε ο τεχνικός μου το άλλαξε έκανε restart κλπ και μου είπε ότι όλα είναι μια χαρά

Παρατήρησα ότι η ταχύτητα σέρνεται για κάποιον λόγο. (Σε όλα 110+ ping )

Σας παραθέτω ένα screenshot με το  status της σύνδεσης αν μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Στιγμιότυπο οθόνης (77).png

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, koukis hlias είπε

Τι όλα καλά μεθυσμένος ήταν συγχρονίζει στα 5mbps 

χαχαχ μήπως ξέρεις τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα ?

Να επικοινωνήσω με κοσμοτε να μου το αλλάξουν ? ή μπορώ να το συγχρονίσω εγώ κάπως γιατί είμαι ήδη 1 ώρα αναμονή και δεν βλέπω φως

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dtsal είπε

χαχαχ μήπως ξέρεις τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα ?

Να επικοινωνήσω με κοσμοτε να μου το αλλάξουν ? ή μπορώ να το συγχρονίσω εγώ κάπως γιατί είμαι ήδη 1 ώρα αναμονή και δεν βλέπω φως

Αρχικά τι πρόγραμμα πληρώνεις (μήπως πληρώνεις για 24αρα και σε κουμπώσαν vdsl) τώρα από όσο το βλέπω μάλλον έχει κάνει κάπου πατάτα ο (π)ΟΤΕ γιατί φαινετε λες και σε έχουν κλειδώσει.Τεχνικός σίγουρα πρέπει να ξανάρθει πάντως 

Δημοσ.

Ναι 24αρα γραμμή έχω, αλλά όχι δεν έχω βάλει vdsl .

Μήπως οι εργοστασιακές ρυθμίσεις του ρούτερ είναι για vdsl γραμμή?

Δημοσ.

Τις 24αρες τις δινουν με προφιλ VDSL (οσες ειναι απο καμπινα τουλαχιστον). Ναι το ρουτερ εχει by default ενεργοποιημενο το vdsl2. Το απενεργοποιησες για να δεις αν φτιαχνει εστω και λιγο;

Δημοσ.
Στις 14/1/2021 στις 9:48 ΜΜ, geoavlonitis είπε

Τις 24αρες τις δινουν με προφιλ VDSL (οσες ειναι απο καμπινα τουλαχιστον). Ναι το ρουτερ εχει by default ενεργοποιημενο το vdsl2. Το απενεργοποιησες για να δεις αν φτιαχνει εστω και λιγο;

Επειδή είμαι λίγο άσχετος πως γίνεται αυτό ?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, geoavlonitis είπε

Εχω καιρο να ασχοληθω με το Entry, αλλά απο ο,τι θυμαμαι ειναι στο Internet->WAN->DSL Modulation Parameters

Αυτο εδω μου βγάζει

Στιγμιότυπο οθόνης (81).png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...