Dtsal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, Σήμερα κάηκε το ρούτερ μου, ήρθε ο τεχνικός μου το άλλαξε έκανε restart κλπ και μου είπε ότι όλα είναι μια χαρά Παρατήρησα ότι η ταχύτητα σέρνεται για κάποιον λόγο. (Σε όλα 110+ ping ) Σας παραθέτω ένα screenshot με το status της σύνδεσης αν μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
koukis hlias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Τι όλα καλά μεθυσμένος ήταν συγχρονίζει στα 5mbps
Dtsal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, koukis hlias είπε Τι όλα καλά μεθυσμένος ήταν συγχρονίζει στα 5mbps χαχαχ μήπως ξέρεις τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα ? Να επικοινωνήσω με κοσμοτε να μου το αλλάξουν ? ή μπορώ να το συγχρονίσω εγώ κάπως γιατί είμαι ήδη 1 ώρα αναμονή και δεν βλέπω φως
koukis hlias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Dtsal είπε χαχαχ μήπως ξέρεις τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα ? Να επικοινωνήσω με κοσμοτε να μου το αλλάξουν ? ή μπορώ να το συγχρονίσω εγώ κάπως γιατί είμαι ήδη 1 ώρα αναμονή και δεν βλέπω φως Αρχικά τι πρόγραμμα πληρώνεις (μήπως πληρώνεις για 24αρα και σε κουμπώσαν vdsl) τώρα από όσο το βλέπω μάλλον έχει κάνει κάπου πατάτα ο (π)ΟΤΕ γιατί φαινετε λες και σε έχουν κλειδώσει.Τεχνικός σίγουρα πρέπει να ξανάρθει πάντως
geoavlonitis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 δοκιμασε να απενεργοποιησεις το VDSL2 modulation να δεις αν θα φτιαξει εστω και λιγο...
Dtsal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Ναι 24αρα γραμμή έχω, αλλά όχι δεν έχω βάλει vdsl . Μήπως οι εργοστασιακές ρυθμίσεις του ρούτερ είναι για vdsl γραμμή?
geoavlonitis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Τις 24αρες τις δινουν με προφιλ VDSL (οσες ειναι απο καμπινα τουλαχιστον). Ναι το ρουτερ εχει by default ενεργοποιημενο το vdsl2. Το απενεργοποιησες για να δεις αν φτιαχνει εστω και λιγο;
Dtsal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Στις 14/1/2021 στις 9:48 ΜΜ, geoavlonitis είπε Τις 24αρες τις δινουν με προφιλ VDSL (οσες ειναι απο καμπινα τουλαχιστον). Ναι το ρουτερ εχει by default ενεργοποιημενο το vdsl2. Το απενεργοποιησες για να δεις αν φτιαχνει εστω και λιγο; Επειδή είμαι λίγο άσχετος πως γίνεται αυτό ?
geoavlonitis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Εχω καιρο να ασχοληθω με το Entry, αλλά απο ο,τι θυμαμαι ειναι στο Internet->WAN->DSL Modulation Parameters
Dtsal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, geoavlonitis είπε Εχω καιρο να ασχοληθω με το Entry, αλλά απο ο,τι θυμαμαι ειναι στο Internet->WAN->DSL Modulation Parameters Αυτο εδω μου βγάζει
geoavlonitis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 ναι, ξετικαρεις αυτο που λεει VDSL2 (G.993.2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα