marmarsdsd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Εχω μεγαλα ονειρα και για αρχη θελω να σπουδασω για εμποροπλοιαρχος. Αφού κανω την θητεια θελω να με φοιτητης στην ΑΕΝ εχω κανει ολα τα research και ολα αυτα που εχει περιεργια ενας μαθητης λυκειου.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι μετα τη 4χρονη φοιτηση και οταν παρω το αριστειο γινετε να παω πχ στην αμερικη η στην αγγλια και να δουλεψω εκει ως εμποροπλοιαρχος η δε γινετε αυτο που λεω? επισης να προσθεσω πως ο εμποροπλοιαρχος δε θα νε η μονιμη μου δουλεια για μια ζωη. Μετα τα 30 αφου παρω χρηματα θελω να πραγματοποιησω αυτο που οντωσ θελω και αγαπω το οποιο ειναι η υποκριτικη στο εξωτερικο. οπωσ αγγλια ειτε αμερικη
unforgiven Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Πιστεύεις πως μέσα σε 8 χρόνια θα προλάβεις να κάνεις καριέρα εμποροπλοιάρχου και θα έχεις βάλει και χρήματα στην άκρη για να ακολουθήσεις το όνειρό σου στο εξωτερικό; Το αριστείο το έχεις εξασφαλίσει με κάποιον τρόπο; Θα σε συμβούλευα να μην βάζεις δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Διάλεξε τι θέλεις, και ακολούθησέ το. Ωραία τα μεγάλα όνειρα, αλλά δεν αρκούν αν δεν έχεις πραγματικά ταλέντο και γερό στομάχι και αν δεν σπουδάσεις αυτό που θέλεις.
marmarsdsd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Εχω κανει παραστασεις σε μεγαλα θεατρα και με εχουν δει διασημοι ανθρωποι στη ελλαδα.Απο μικρος ημουν σε θεατρικες ομαδες και το αγαπω. θελω να γινω εμποροπλοιαρχος μονο και μονο για τα λεφτα ετσι ωστε στο μελλον οταν παω εξωτερικο να εχω λεφτα για σπιτι φαγητο κ για τις σπουδες υποκριτικης που θα κανω εκει. Αλλα ποτε δε ξερεις δε πετυχαινουν ολοι τα ονειρα τους και για αυτο λεω αν γινεται με το αριστειο να κανω την δουλεια απεξω γιατι ελλαδα με την καμια δε θελω να ζησω.
giorgoskoy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Αν σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα χρήματα υπάρχουν και άλλες εργασίες που πληρώνουν μέχρι και 800€ την βραδιά. Που θέλω να καταλήξω, αν είναι να κάνεις κάτι μόνο και μόνο για τα χρήματα κάτι κάνεις λάθος. Αν θες να γίνεις ηθοποιός έχεις και την επιλογή να φύγεις από τα 18 στο εξωτερικό και να προσπαθήσεις να το πετύχεις εκεί αυτό παρά να παλεύεις μέσα στα καράβια για καμιά 10ετια, εξάλλου όπως λες έχεις ταλέντο μετά από 10 χρόνια στο Ατλαντικό νομίζεις θα υπάρχει ακόμα? Κρίμα να χαραμίσεις τα πιο παραγωγικά σου χρόνια σε κάτι που δεν θες. 1
unforgiven Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, marmarsdsd είπε Εχω κανει παραστασεις σε μεγαλα θεατρα και με εχουν δει διασημοι ανθρωποι στη ελλαδα.Απο μικρος ημουν σε θεατρικες ομαδες και το αγαπω. θελω να γινω εμποροπλοιαρχος μονο και μονο για τα λεφτα ετσι ωστε στο μελλον οταν παω εξωτερικο να εχω λεφτα για σπιτι φαγητο κ για τις σπουδες υποκριτικης που θα κανω εκει. Αλλα ποτε δε ξερεις δε πετυχαινουν ολοι τα ονειρα τους και για αυτο λεω αν γινεται με το αριστειο να κανω την δουλεια απεξω γιατι ελλαδα με την καμια δε θελω να ζησω. Και πώς μεσα σε 8 χρόνια μετά τη σχολή θα έχεις βγάλει αρκετά χρήματα για να σπουδάσεις σε κάποια ξένη, πανάκριβη χώρα; Νομίζω δεν τα έχεις υπολογίσει σωστά.
velociraptoras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 χρηματα θα εχεις βγάλει αλλά ο χρόνος θα φαίνεται πάνω σου. και στην αμερική στο επάγγελμα αυτό μετράνε τα πάντα, μέχρι τα νύχια και τα δόντια. ή φύγε κατευθείαν λοιπόν, προσπαθώντας να διεκδικήσεις καποια υποτροφία, ή σπούδασε εδω και φυγε αμέσως μετά. μη μπλέκεις με θάλασσα αφού δεν το έχεις μεράκι. και τα λεφτά πλέον δεν είναι όπως ήταν κάποτε ωστε στα 30 σου να εχεις ενα καλό κομπόδεμα
kostasbm Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 δεν υπαρχει περιπτωση να μαζεψεις τοσα χρηματα σε μια 8ετια αφου κοιτας Αμερικη κοιτας τι μπορεις να κανεις παραλληλα με τις υποκριτικες σπουδες σου ωστε να βγαζεις τα εξοδα σου οι περισσοτεροι ετσι κανουν και αν διαβασεις απο συνεντευξεις ηθοποιων ελεγαν οτι εμεναν 3 και 4 μαζι για να μειωσουν τα εξοδα τους οσο ησαν σε σχολες υποκριτικης τα 8 χρονια που θα κυνηγας το χρημα ισως εχει πεταξει το πουλακι καλη επιτυχια οτι και να κανεις
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 14/1/2021 στις 1:02 ΜΜ, marmarsdsd είπε Εχω μεγαλα ονειρα και για αρχη θελω να σπουδασω για εμποροπλοιαρχος. Αφού κανω την θητεια θελω να με φοιτητης στην ΑΕΝ εχω κανει ολα τα research και ολα αυτα που εχει περιεργια ενας μαθητης λυκειου.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι μετα τη 4χρονη φοιτηση και οταν παρω το αριστειο γινετε να παω πχ στην αμερικη η στην αγγλια και να δουλεψω εκει ως εμποροπλοιαρχος η δε γινετε αυτο που λεω? επισης να προσθεσω πως ο εμποροπλοιαρχος δε θα νε η μονιμη μου δουλεια για μια ζωη. Μετα τα 30 αφου παρω χρηματα θελω να πραγματοποιησω αυτο που οντωσ θελω και αγαπω το οποιο ειναι η υποκριτικη στο εξωτερικο. οπωσ αγγλια ειτε αμερικη Αν δεν εισαι τρολ, εχεις προβλημα και να το κοιταξεις με ειδικο!!!!! 15 ώρες πριν, marmarsdsd είπε Εχω κανει παραστασεις σε μεγαλα θεατρα και με εχουν δει διασημοι ανθρωποι στη ελλαδα.Απο μικρος ημουν σε θεατρικες ομαδες και το αγαπω. θελω να γινω εμποροπλοιαρχος μονο και μονο για τα λεφτα ετσι ωστε στο μελλον οταν παω εξωτερικο να εχω λεφτα για σπιτι φαγητο κ για τις σπουδες υποκριτικης που θα κανω εκει. Αλλα ποτε δε ξερεις δε πετυχαινουν ολοι τα ονειρα τους και για αυτο λεω αν γινεται με το αριστειο να κανω την δουλεια απεξω γιατι ελλαδα με την καμια δε θελω να ζησω. Αγορακι..... αφου εχεις περπατισει στο σανιδι, θα ξερεις οτι υπαρχουν και αλλοι τροποι να βγαλεις λεφτα....... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα