batatoudis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω δυο οθόνες 24΄΄ που θα τοποθετηθούν σε διπλό βραχίονα για την εργασία μου (extended desktop mode), άρα χρειάζεται vesa και σχετικά μικρά bezels. Καθώς πίσω μου έχω παράθυρο, καλό είναι να μην κάνει αντανάκλαση η οθόνη αλλά και το frame της. Η ενασχόληση θα αφορά κυρίως δουλειά γραφείου, browsing, λίγο Autocad και GIS σε πολύ βασική χρήση, ελάχιστο video editing (βασικά πράγματα, π.χ. trim σε κάποιο video) και καθόλου gaming. Μέγιστο budget στα 140€ η καθεμία. Βλέπω ενδεικτικά τα παρακάτω μοντέλα: HP EliteDisplay E243 στα 140€ Philips 246E9QJAB στα 150€ (αν και μάλλον θα πάω για το φθηνότερο του 246E9QDSB στα 130€ που έχει DVI αντί για DisplayPort) Κάποιες ερωτήσεις, αν μπορείτε να βοηθήσετε: 1) Έχετε άποψη για τις παραπάνω οθόνες ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε τιμή έως 140€ περίπου; 2) Σε σχέση με μια ακόμα φθηνότερη οθόνη, π.χ. Samsung LF24T350FHUXEN, Dell E2420H στα 125€ ή και LG 24MK430H-B , Asus VA24EHE στα 115€, οι παραπάνω που ανέφερα θα είναι καλύτερες ή δεν παίζουν ουσιαστικές διαφορές; 3) Είναι σημαντικό να προτιμήσω μοντέλο που έχει display port σε σχέση με σκέτο hdmi; Καθώς το pc τώρα έχει onboard κάρτα γραφικών με μια μόνο έξοδο για οθόνη (επεξεργαστής Intel® Core™ i5-8400 στα 2.8GHz και μητρική H310M DS2 που βγάζει μόνο μια VGA, τροφοδοτικό 550w), θα πρέπει να αγοράσω και μια κάρτα γραφικών για να συνδέσω τις δυο οθόνες. Ερώτηση bonus (καθότι άσχετος): Να προτιμήσω κάποια GeForce GT 1030 2GB (π.χ. την Gigabyte με DVI-D ή την MSI που έχει diplayport) στα περίπου 85€ ή δεν υπάρχει λόγος για τη χρήση που το θέλω και θα μπορούσα να πάω σε κάτι φθηνότερο; (π.χ. MSI GeForce GT710 2GB στα 45€). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα