Προς το περιεχόμενο

και τωρα που ψοφησε η μητρικη τι κανουμε?

AzmoDeus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τωρα που ψοφησε η μητρικη τι κανουμε?

υποτιθεται οτι εχει εγγυηση αλλα το σιτε της αβιτ ειναι τοσο καλοφτιαγμενο που δεν μπορω να το βρω με τιποτα μηπως εχει παρει πουθενα το ματι σας που γινεται το RMA ?

δυστιχως το μαγαζι δεν μπορει να κανει τιποτα(τουλαχιστον ετσι μου ειπαν)

και να μου κανει RMA η Abit, η μητρικη δεν υπαρχει πια

οποτε με κοβω να παιρνω καινουρια

σκεφτομαι για την IC7 MAΧ 2 η ΜΑΧ3

καμια ιδεα?

καμια βοηθεια?

και ολα αυτα οταν πηγαινα να βαλω την καινουρια μου sp94

8ο(

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι Abit τελευταία έχουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ποσοστά RMA's.

Παρόλυτα, θα σου έλεγα να κυνηγίσεις το μαγαζί. Φυσικά και θα σου κάνουν αυτοί το RMA.

Δημοσ.

Αρχιζω και μπερδευομαι να κανω μια ερωτηση και ας μου απαντηση καποιος..

ειμαι με φρεκσα (μεσα σε λιγοτερο απο μηνα ) 2 RMA απο ASUS Α7N8x το δευτερο ειναι για την μητρικη που χρησιμοποιω τωρα που γραφω . περι του προβληματος εχω γραψει μερικα πραγματα εδω...

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=383297

λοιπον με την ευχη οτι θα τη παρουν πισω και θα παρω τα λεφτα μου πισω ειχα σκομο (Online αγορα -e buyer.com) σκεφτομαι να παρω την Abit

Nfs7n Version 2.0

εχει κανεις να προτεινει κατι? εχω δοκιμασει την Asus a7n8x Και εχω παρει 2 φορες τα @@ Μου...προσπαθω να αποκτησω μια μητρικη που θα παιζει σταθερα ..και το μηχανημα θελω να με βγαλει σε ενα δυσκολο καλοκαιρι με μπολικη δουλεια...δεν εχω απαιτησεις ουτε για πιαχνιδια ουτε τιποτα...

Δημοσ.

to magazi den mporei na kanei tipota epeidh exei perasei enas xronos

kai dinoun 1 xrono on site warranty

epishs den eimai ellada alla agglia

tha pao kai thn deftera apo ekei na do ti tha ginei kai na mou poune akrivos ti exei psofhsei

ypopsiazomai oti exei psofhsei o epeksergastis afou h abit den kanei kan ta test sthn arxh enw oi sklhroi ksekinane kanonika

na empisteyto max3 h ic7? me endiaferei overclock kai na exei raid pano pou apo oti ksero exoun kai oi 2

Δημοσ.
ΟΚ, αν σου πω ότι σε ένα μαγαζί έχουν 30% επιστροφές τι θα πεις;

Tha sou po oti iparxoun 10 is tin N magazia akoma kai episis den mporis na kseris ti partida exi pari to sigekrimeno magazi. Ego eixa 5 modela Abit apo to BH6 ston Celeron mou 333 Slot 1 mexri tora Stin KV8-MAX 3 gia ton Amd 64 Bit 3000+ . Pote den eixa kanena apolitos prob ma pote kai tha sinexiso na perno prosopika milonda panda Abit. Ektos an eime toso kolofardos pou se 5 diaforetika mondela ta teleftea 6 xronia den mou ekase ena ellatomatiko. Tote elpizo na sinexiso na eime kai sto melon........

Δημοσ.

Δε σου είπα ότι είχε πάντα πρόβλημα...

Σκέψου ένα μαγαζί όμως να έχει φέρει μητρικές και από το εξωτερικό και από την εδώ αντιπροσωπεία και να έχει συνεχώς για ένα χρόνο τώρα 30% επιστροφές...

Και εγώ είχα πολύ καλή άποψη για αυτές μέχρι που άκουσα το παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...