AzmoDeus Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 και τωρα που ψοφησε η μητρικη τι κανουμε? υποτιθεται οτι εχει εγγυηση αλλα το σιτε της αβιτ ειναι τοσο καλοφτιαγμενο που δεν μπορω να το βρω με τιποτα μηπως εχει παρει πουθενα το ματι σας που γινεται το RMA ? δυστιχως το μαγαζι δεν μπορει να κανει τιποτα(τουλαχιστον ετσι μου ειπαν) και να μου κανει RMA η Abit, η μητρικη δεν υπαρχει πια οποτε με κοβω να παιρνω καινουρια σκεφτομαι για την IC7 MAΧ 2 η ΜΑΧ3 καμια ιδεα? καμια βοηθεια? και ολα αυτα οταν πηγαινα να βαλω την καινουρια μου sp94 8ο(
Deathstar Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Den to katalava auto to magazi den mpori na kani tipota !!!!! Ti tha pi auto ?? Otan piran ta lefta itan OK ???? Tha trelathoume telios
dantouan Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Makria apo MAX 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Einai megalos tafos.Tha sou elega na pareis mia ASUS
Deathstar Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 mia xara einai i MAX 3 den mporo na to katalavo auto apo merikous makria apo tin A etairia makria apo tin B oute na ta pernane apo antagonistes . An einai dinaton pia !!!!
Spyrus Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Σου απάντησα ότι θα πας στο forum της Abit να δεις για RMA...αν έχει εγγύηση βέβαια... Επίσης καλύτερη επιλογή είναι η ΙC7-G http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=4
KWSN_Men Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Οι Abit τελευταία έχουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ποσοστά RMA's. Παρόλυτα, θα σου έλεγα να κυνηγίσεις το μαγαζί. Φυσικά και θα σου κάνουν αυτοί το RMA.
Deathstar Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Kita ego pou eime melos tou Forum tis Abit ta probs pou exoun anaferthi einai elaxista gia tin IC7 ta pio pola aforoun tin KV8-MAX 3 pou exo kai ego kai den exo kanena prob.
KWSN_Men Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Ρώτα σε κανένα μαγαζί για τον αν έχουν RMA's και αν αυτά αφορούν ένα μοντέλο ή διαφορετικά.
javanidhs Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Αρχιζω και μπερδευομαι να κανω μια ερωτηση και ας μου απαντηση καποιος.. ειμαι με φρεκσα (μεσα σε λιγοτερο απο μηνα ) 2 RMA απο ASUS Α7N8x το δευτερο ειναι για την μητρικη που χρησιμοποιω τωρα που γραφω . περι του προβληματος εχω γραψει μερικα πραγματα εδω... http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=383297 λοιπον με την ευχη οτι θα τη παρουν πισω και θα παρω τα λεφτα μου πισω ειχα σκομο (Online αγορα -e buyer.com) σκεφτομαι να παρω την Abit Nfs7n Version 2.0 εχει κανεις να προτεινει κατι? εχω δοκιμασει την Asus a7n8x Και εχω παρει 2 φορες τα @@ Μου...προσπαθω να αποκτησω μια μητρικη που θα παιζει σταθερα ..και το μηχανημα θελω να με βγαλει σε ενα δυσκολο καλοκαιρι με μπολικη δουλεια...δεν εχω απαιτησεις ουτε για πιαχνιδια ουτε τιποτα...
KWSN_Men Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Σε πλατφόρμα AMD με διαφορά από άποψη αξιοπιστίας είναι μπροστά η Epox.
Deathstar Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Ego pandos tha elega Abit aala o kathenas ma lei oti theli opote ............
KWSN_Men Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 ΟΚ, αν σου πω ότι σε ένα μαγαζί έχουν 30% επιστροφές τι θα πεις;
AzmoDeus Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 to magazi den mporei na kanei tipota epeidh exei perasei enas xronos kai dinoun 1 xrono on site warranty epishs den eimai ellada alla agglia tha pao kai thn deftera apo ekei na do ti tha ginei kai na mou poune akrivos ti exei psofhsei ypopsiazomai oti exei psofhsei o epeksergastis afou h abit den kanei kan ta test sthn arxh enw oi sklhroi ksekinane kanonika na empisteyto max3 h ic7? me endiaferei overclock kai na exei raid pano pou apo oti ksero exoun kai oi 2
Deathstar Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 ΟΚ, αν σου πω ότι σε ένα μαγαζί έχουν 30% επιστροφές τι θα πεις; Tha sou po oti iparxoun 10 is tin N magazia akoma kai episis den mporis na kseris ti partida exi pari to sigekrimeno magazi. Ego eixa 5 modela Abit apo to BH6 ston Celeron mou 333 Slot 1 mexri tora Stin KV8-MAX 3 gia ton Amd 64 Bit 3000+ . Pote den eixa kanena apolitos prob ma pote kai tha sinexiso na perno prosopika milonda panda Abit. Ektos an eime toso kolofardos pou se 5 diaforetika mondela ta teleftea 6 xronia den mou ekase ena ellatomatiko. Tote elpizo na sinexiso na eime kai sto melon........
KWSN_Men Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δε σου είπα ότι είχε πάντα πρόβλημα... Σκέψου ένα μαγαζί όμως να έχει φέρει μητρικές και από το εξωτερικό και από την εδώ αντιπροσωπεία και να έχει συνεχώς για ένα χρόνο τώρα 30% επιστροφές... Και εγώ είχα πολύ καλή άποψη για αυτές μέχρι που άκουσα το παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.