Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gin12 είπε

Λες; Πώς να το διασφαλίσω; Αυτοί προμηθεύουν ξενοδοχεία κ όλα έτσι τα φτιάχνουν λέει. Να ρωτήσω πάχος;

Aφού η κουκέτα που θες δεν έχει τάβλες επάνω, έχει ενιαίο πάτο, δεν έχεις πρόβλημα. Άμα μπουν τάβλες συνήθως τις καρφώνουν για να μην κουνιούνται και υπάρξει κίνδυνος πτώσης - είτε όλες, είτε μία ανά 2-3 ώστε να μην υπάρχει χώρος για τις υπόλοιπες να μετακινηθούν και να πέσουν.  

spacer.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Πανος999 είπε

Να πω κ εγω κτ μιας κ ειμαι σε αναζήτηση κουκετας?? 

Μιας κ εχουν καλη ηλικια τα παιδια, γτ δν κοιτας κουκετα χαμηλη με συρόμενο κρεβατι?? Εγω εκει καταληγω μεχρι στιγμης! 

0004_nea-kouketa-xamili-neo-drus-roz-me-kagkelo.jpg

Θελει περισσοτερο χωρο αυτο. Προσωπικα δεν μου αρεσει κιολας. κλασικη κουκετα πολυ καλυτερη (ειδα και αυτην που αναφερεται ο Op και ειναι συμπαθητικη)

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
13 ώρες πριν, gin12 είπε

Γεια σας! Έχω 2 αγόρια 10 και 6 ετών και σκέφτομαι την αγορά κουκέτας σαν λύση εξοικονόμησης χώρου. Έχω καταλήξει στην κουκέτα portivo της istikbal γιατί τη βρίσκω όμορφη και οικονομική. Την έχει αγοράσει κανείς; Με προβληματίζει το μικρό κενό από το πάτωμα -10 εκ.- πώς καθαρίζεις κάτω από το κρεβάτι; Επίσης, το ότι κάτω από τα στρώματα έχει ενιαίο πάτο mdf κ όχι τάβλες. Ο πωλητής λέει πως αυτό βάζουν για να μη χαλάει το στρώμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Αυτά βλέπω  να λένε οι διάφοροι πωλητές για να πουλήσουν κ δεν μπορώ. Γυμνό mdf είναι καρκινογονο για τον άνθρωπο και όχι μόνο, προκαλεί και άλλα προβλήματα στην υγεία. Ένα τηλέφωνο σε μια εταιρία κατασκευής του θα σας πείσει. Πόσο μάλλον για μικρά παιδιά που στα περισσότερα έτοιμα αυτά βάζουν . Εκτός βέβαια και αν βαφεί που αλλάζει αλλά δεν νομίζω στην περίπτωση να είναι αυτό. Μόνο ταβλες που υπάρχουν για όλα τα βαλάντια, είτε αν θες μονοκοματη επιφάνεια κόντρα πλακέ ( αν και δεν κάνει η μονοκοματη επιφάνεια. Το στρώμα πρέπει να αναπνέει) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ να πω κάτι άσχετο, τόσα ωραία επιπλάδικα υπάρχουν από τουρκογλου πρέπει ν' αγοράσεις? 

Επεξ/σία από jimis_vts
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, idefixius είπε

H μεταφορά σκόνης είναι το λιγότερο.  Μη γίνει καμιά μεταφορά τάβλας από πάνω - κάτω  🙃

Αυτή είναι η κουκέτα.

Screenshot_2021-01-13-00-49-20-71_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, mary είπε

Εμείς όταν ειμασταν μικρά κοιμόμασταν σε καναπέ κρεβάτι με συρταρωτο κρεβάτι από κάτω.

Βγαίνει το συρτάρι από κάτω, έρχεται στο ίδιο ύψος με τον καναπέ και την μέρα το μαζευαμε.

Μετά που είχε η καθεμία το δικό της δωμάτιο, ο καναπές κρεβάτι συνέχισε να χρησιμοποιείτε μέχρι να φύγω.

Κάτι τέτοιο είχαμε

spacer.png

Πωωωω πολλά ψυχολογικά με αυτήν την πατέντα. Μια ζωή βάλε βγάλε το κρεβάτι. Ποτέ μα ποτέ δεν θα πάρω στο παιδί μου τέτοιο πράγμα!

11 ώρες πριν, mary είπε

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ψάχνω και εγώ κουκέτα αλλά να είναι και για ενήλικες γιατί θα μπεί σε ενοικιαζόμενα. Για δώστε καμία πρόταση αν υπάρχει.

Ευχαριστώ

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ποια η γνώμη σας για αυτές τις 2; Στην πρώτη με προβληματίζει οτι το πλαίσιο για το στρώμα δεν έχει μεγάλο βάθος.
https://pakobazaar.gr/product/vidaxl-kouketa-gkri-90-x-200-ek-metalliki/
https://vincere.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1572&virtuemart_category_id=16&Itemid=632 

Δημοσ.
Στις 14/1/2021 στις 12:25 ΜΜ, gin12 είπε

Γεια σας! Έχω 2 αγόρια 10 και 6 ετών και σκέφτομαι την αγορά κουκέτας σαν λύση εξοικονόμησης χώρου. Έχω καταλήξει στην κουκέτα portivo της istikbal γιατί τη βρίσκω όμορφη και οικονομική. Την έχει αγοράσει κανείς; Με προβληματίζει το μικρό κενό από το πάτωμα -10 εκ.- πώς καθαρίζεις κάτω από το κρεβάτι; Επίσης, το ότι κάτω από τα στρώματα έχει ενιαίο πάτο mdf κ όχι τάβλες. Ο πωλητής λέει πως αυτό βάζουν για να μη χαλάει το στρώμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Ειναι αλήθειά αυτό .Ολα τα καινούργια στρώματα με pocket springs δεν θέλουν κενά μεγαλύτερα απο 10 εκατοστά και για αυτό το λογο έχουν ενιαίο πάτο  .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...