nicarm Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση καθώς έχω μπερδευτεί λίγο. Αν έχεις texture loss στο Gta v rp αν ξέρει κάποιος είναι θέμα κάρτας γραφικών ή επεξεργαστή? Στο σύστημα μου έχω έναν i5 6600k 16gb ram και μια gtx 970 της Asus. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Sakiz105 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, nicarm είπε Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση καθώς έχω μπερδευτεί λίγο. Αν έχεις texture loss στο Gta v rp αν ξέρει κάποιος είναι θέμα κάρτας γραφικών ή επεξεργαστή? Στο σύστημα μου έχω έναν i5 6600k 16gb ram και μια gtx 970 της Asus. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. καποια εικονα?
Sakiz105 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, nicarm είπε software μου μυρίζει αυτό. Δοκίμασες reinstall? η verify τα αρχεία
nicarm Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε software μου μυρίζει αυτό. Δοκίμασες reinstall? η verify τα αρχεία Όχι αδερφέ δεν έχω κάνει κάτι αλλά λέω να κάνω delete το cache μπας και. Στρώσει?
Sakiz105 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, nicarm είπε Όχι αδερφέ δεν έχω κάνει κάτι αλλά λέω να κάνω delete το cache μπας και. Στρώσει? δοκίμασε
nicarm Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, nicarm είπε Όχι αδερφέ δεν έχω κάνει κάτι αλλά λέω να κάνω delete το cache μπας και. Στρώσει? Δεν ξέρω αν έχει παίξει ποτέ το. Παιχνίδι αυτό αλλά φαντάσου όταν πηγαίνω με το αμάξι βουτάει κάτω από τα γραφικά του δρόμου και πέφτει ξανά και ξανά μέχρι να σταθεροποιηθει το έδαφος.
nicarm Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, morehp είπε χαλασμένα αρχεία; δίσκος ίσως; Ε οπότε θα το κάνω από την αρχή και βλέπουμε. Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ!
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε ddu και ξανα Install τα drivers. Αν οχι, ξανα κατεβασε το βραδυ το gtav. Αν ειχες θεμα με την καρτα, θα ειχες artifacts ή/και crashes, οχι να φευγει το εδαφος και να πεφτει ο χαρακτηρας. @nicarm Τωρα παρατηρησα τα εικονιδια πανω δεξια. Ειναι legit το παιχνιδι? Μηπως ειναι κανας rp server ή whatever? Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από SabotazNic
nicarm Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Δοκιμασε ddu και ξανα Install τα drivers. Αν οχι, ξανα κατεβασε το βραδυ το gtav. Αν ειχες θεμα με την καρτα, θα ειχες artifacts ή/και crashes, οχι να φευγει το εδαφος και να πεφτει ο χαρακτηρας. 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Δοκιμασε ddu και ξανα Install τα drivers. Αν οχι, ξανα κατεβασε το βραδυ το gtav. Αν ειχες θεμα με την καρτα, θα ειχες artifacts ή/και crashes, οχι να φευγει το εδαφος και να πεφτει ο χαρακτηρας. @nicarm Τωρα παρατηρησα τα εικονιδια πανω δεξια. Ειναι legit το παιχνιδι? Μηπως ειναι κανας rp server ή whatever? Αυθεντικό είναι το παιχνίδι και ο server είναι rp πολύ σωστά. Αλλά. Παίζει ρόλο?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, nicarm είπε Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση καθώς έχω μπερδευτεί λίγο. Αν έχεις texture loss στο Gta v rp αν ξέρει κάποιος είναι θέμα κάρτας γραφικών ή επεξεργαστή? Στο σύστημα μου έχω έναν i5 6600k 16gb ram και μια gtx 970 της Asus. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. επειδή παίζω GTA V + FIVEM RP θεωρώ ότι φταίει η κάρτα γραφικών σου GTX 970 (πόση μνήμη έχει?) θα σου πρότεινα να βάλεις τις ρυθμίσεις στο ADVANCED GRAPHICS στο NORMAL και να δεις καθώς είναι προτεινόμενο από το ίδιο το FIVEM RP αν δεν φτιάξει τότε μάλλον θες νέα κάρτα γραφικών.
nicarm Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, ikorolis είπε επειδή παίζω GTA V + FIVEM RP θεωρώ ότι φταίει η κάρτα γραφικών σου GTX 970 (πόση μνήμη έχει?) θα σου πρότεινα να βάλεις τις ρυθμίσεις στο ADVANCED GRAPHICS στο NORMAL και να δεις καθώς είναι προτεινόμενο από το ίδιο το FIVEM RP αν δεν φτιάξει τότε μάλλον θες νέα κάρτα γραφικών. Είναι 4gb η μνήμη της κάρτας και όλες οι ρυθμίσεις είναι στο normal
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, nicarm είπε Είναι 4gb η μνήμη της κάρτας και όλες οι ρυθμίσεις είναι στο normal έχεις δοκιμάσει να μπεις σε άλλον FIVEM RP Server μήπως εκεί που προσπαθείς να μπεις είναι ΓτΠ. αλλιώς οι επιλογές που έχεις είναι αυτές που είπαν τα παιδιά + ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το REVO Uninstaller και να διαγράψεις/καθαρίσεις το FIVEM RP από το σύστημα σου. εντάξει βέβαια είναι οριακά η κάρτα γραφικών σου οι περισσότεροι που έχουν καλά γραφικά είναι με κάρτες γραφικών που έχουν 8 και πάνω μνήμη.
nicarm Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, ikorolis είπε έχεις δοκιμάσει να μπεις σε άλλον FIVEM RP Server μήπως εκεί που προσπαθείς να μπεις είναι ΓτΠ. αλλιώς οι επιλογές που έχεις είναι αυτές που είπαν τα παιδιά + ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το REVO Uninstaller και να διαγράψεις/καθαρίσεις το FIVEM RP από το σύστημα σου. εντάξει βέβαια είναι οριακά η κάρτα γραφικών σου οι περισσότεροι που έχουν καλά γραφικά είναι με κάρτες γραφικών που έχουν 8 και πάνω μνήμη. Οκ θα παίξει καθάρισμα και μάλλον για ανανέωση! Thanks bro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα