SORYATS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Γεια χαρά σε όλους. Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να κάνει μετατροπή από mp3, wav σε κείμενο και να αναγνωρίζει Ελληνικά. Έχω βρει το VoiceNote II - Speech to text, αλλά αυτό δουλεύει μόνο χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι και εάν το έχει δουλέψει κιόλας, ακόμη καλύτερα, ας βοηθήσει. Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Βάλτο να παίζει από το κινητό και κάνε την καταγραφή στον υπολογιστή ή το αντίθετο.
kinhthra Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, SORYATS είπε Γεια χαρά σε όλους. Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να κάνει μετατροπή από mp3, wav σε κείμενο και να αναγνωρίζει Ελληνικά. Έχω βρει το VoiceNote II - Speech to text, αλλά αυτό δουλεύει μόνο χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι και εάν το έχει δουλέψει κιόλας, ακόμη καλύτερα, ας βοηθήσει. Ευχαριστώ Δεν ξέρω αν θα σου κάνει αυτό
papmel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 για δες εδω. https://speech.zgameprovider.com
SORYATS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 13 ώρες πριν, papmel είπε για δες εδω. https://speech.zgameprovider.com Καλημέρα. Βασικά ψάχνω για το ακριβώς αντίθετο. Σε ευχαριστώ πάντως 17 ώρες πριν, kinhthra είπε Δεν ξέρω αν θα σου κάνει αυτό Καλημέρα. Σ΄ευχαριστώ για την πρόταση. Έβαλα την δοκιμαστική έκδοση που έχει μόνο 30' και περιμένω αποτελέσματα.
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 14/1/2021 στις 12:01 ΜΜ, SORYATS είπε Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να κάνει μετατροπή από mp3, wav σε κείμενο και να αναγνωρίζει Ελληνικά. Εγώ για απομαγνητοφώνηση χρησιμοποίησα το Google Docs. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από Τέρης Α.
SORYATS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 13 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Εγώ για απομαγνητοφώνηση χρησιμοποίησα το Google Docs. Καλημέρα. Σ' ευχαριστώ Τέρης Α. για την απάντηση. Θα δοκιμάσω και αυτόν τον τρόπο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα