Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά μερικές φόρες όσα και να προβλέψεις, μπορεί να στην κάνει ένα κολάρο η ακόμα και τα βεντιλατερ, καλύτερα να επενδύσεις σε κάποιο ηχητικό προειδοποιητικό αν ο/η οδηγός δεν τα πάει καλά με τα όργανα και δεν τα ελέγχει. (Κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό και όλες οι εταιρίες θα έπρεπε να είχαν ηχητικά αλλά....)

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

θα μπω για σερβις παιδια την επομενη εβδομαδα και θα αλλαξω θερμοστατη αντλια αντιψυκτικο, και αν χρειαστει κατι αλλο βλεπουμε!

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, filarhos είπε

Μήπως το εντός πόλης είναι διαφορετικό για τον καθένα;

Με πετρέλαιο εντός Αθηνών, κέντρο Πανεπιστημίου, έχει τύχει από 4,5λ/100χλμ μέχρι και 6λ/100χλμ ίδιες ώρες αλλά διαφορετικές συνθήκες...

Αν καθε φορα κανεις πολλα χλμ με οικονομικη οδηγηση θα εχεις μια καλη καταναλωση!

Οσο περισσοτερες μικρες αποστασεις 2-5χλμ τοσο αναβαζεις την καταναλωση ιδίως με πολυ χαμηλες θερμοκρασιες οπως εχουμε τωρα!

Το fabia 1.2 τωρα με τα κρυα και με κοντινες αποστασεις ανετα χτυπαει 8.5λ!!!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Αν καθε φορα κανεις πολλα χλμ με οικονομικη οδηγηση θα εχεις μια καλη καταναλωση!

Οσο περισσοτερες μικρες αποστασεις 2-5χλμ τοσο αναβαζεις την καταναλωση ιδίως με πολυ χαμηλες θερμοκρασιες οπως εχουμε τωρα!

Το fabia 1.2 τωρα με τα κρυα και με κοντινες αποστασεις ανετα χτυπαει 8.5λ!!!

η φωτο που ανεβασα σημερα ειναι με τα κρυα, και κοντινη αποσταση (5χλμ ) ... εξωτερικη θερμοκρασια 5 βαθμοι και βροχη

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Beefeater είπε

η φωτο που ανεβασα σημερα ειναι με τα κρυα, και κοντινη αποσταση (5χλμ ) ... εξωτερικη θερμοκρασια 5 βαθμοι και βροχη

Στιγμιαία ή μέση κατανάλωση;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Beefeater είπε

μεση, φαινεται απο το σχημα στην φωτο που ανεβασα

Δεν ξέρω πως φαίνεται αλλά δεν πειράζει.Παντως σε 5 χλμ .....είναι πολύ λίγα.Απλά λέω .

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν ξέρω πως φαίνεται αλλά δεν πειράζει.Παντως σε 5 χλμ .....είναι πολύ λίγα.Απλά λέω .

αν συνεχισεις θα κατεβει η καταναλωση με ιδιο τροπο οδηγησης καθως κρυο καιει αρκετα παραπανω

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Beefeater είπε

Κοιτα να δεις μην παιζουμε.. Σε αυτο το μοτερ με αυτη τη καροτσα δεν παιζουν αυτες οι καταναλωσεις!

Αν το εχεις εργατη δηλαδη κανεις τη μερα 100χλμ σε κινηση και αυτοκινητοδρομο και με ενα στυλ οδηγησης θα δεις αυτες τις καταναλωσεις! Κανονικα ανετιλα εισαι στα 7.5λ! 

Το trip προφανως δεν μετραει σωστα.. Εχεις μετρησει μονο σου την καταναλωση?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Κοιτα να δεις μην παιζουμε.. Σε αυτο το μοτερ με αυτη τη καροτσα δεν παιζουν αυτες οι καταναλωσεις!

Αν το εχεις εργατη δηλαδη κανεις τη μερα 100χλμ σε κινηση και αυτοκινητοδρομο και με ενα στυλ οδηγησης θα δεις αυτες τις καταναλωσεις! Κανονικα ανετιλα εισαι στα 7.5λ! 

Το trip προφανως δεν μετραει σωστα.. Εχεις μετρησει μονο σου την καταναλωση?

εχω μετρησει και μονος μου, γιαυτο το τριπ μου φαινεται σωστο... μικτη μεγαλης διαρκειας και οχι μονο ταξιδιου εχει 5.7 απλα δεν το φωτογραφησα

το αμαξι το οδηγω και το συντηρω ευλαβικα γιαυτο οντως παιζει ρολο στην καταναλωση, φαντασου πως υπαρχουν ημερες καλοκαιρι που εχω κανει 400χλμ σε μια ημερα...  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Beefeater είπε

εχω μετρησει και μονος μου, γιαυτο το τριπ μου φαινεται σωστο... μικτη μεγαλης διαρκειας και οχι μονο ταξιδιου εχει 5.7 απλα δεν το φωτογραφησα

το αμαξι το οδηγω και το συντηρω ευλαβικα γιαυτο οντως παιζει ρολο στην καταναλωση, φαντασου πως υπαρχουν ημερες καλοκαιρι που εχω κανει 400χλμ σε μια ημερα...  

Το συντηρω ευλαβικα δεν παιζει ρολο στην καταναλωση ισα-ισα ειναι και ανουσια σπαταλη! Το καθε αυτοκινητο εχει μια μινιμουμ καταναλωση υπο καποιες προυποθεσεις.. Το σεναριο στο συγκεκριμενο αυτοκινητο δηλαδη αν παρουμε τον μεσο ορο χρησης να κανεις 10-15χλμ τη μερα με νορμαλ οδηγηση μεσα στη πολη και εξωτερικη θερμοκρασια 12β δεν ειναι με την καμια 6.5λ!!!! 

Φουλαρε μεχρι το στομιο και διενυσε οσα χλμ θελεις μεσα στη πολη με την προυποθεση στα 10-15χλμ θα το σβηνεις και να κρυωνει το μοτερ στο 100%!!!  Σε λιγοτερα χλμ σβηστο,περισσοτερα μην κανεις!!! Μετα πηγαινε στο ιδιο βενζιναδικο και ξαναφουλαρε μεχρι το στομιο! Κανε την πραξη λιτρα με χλμ και ελα πες μας..

Επεξ/σία από PLACEBO_89
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε

Το συντηρω ευλαβικα δεν παιζει ρολο στην καταναλωση ισα-ισα ειναι και ανουσια σπαταλη! Το καθε αυτοκινητο εχει μια μινιμουμ καταναλωση υπο καποιες προυποθεσεις.. Το σεναριο στο συγκεκριμενο αυτοκινητο δηλαδη αν παρουμε τον μεσο ορο χρησης να κανεις 10-15χλμ τη μερα με νορμαλ οδηγηση μεσα στη πολη και εξωτερικη θερμοκρασια 12β δεν ειναι με την καμια 6.5λ!!!! 

Φουλαρε μεχρι το στομιο και διενυσε οσα χλμ θελεις μεσα στη πολη με την προυποθεση στα 10-15χλμ θα το σβηνεις και να κρυωνει το μοτερ στο 100%!!!  Σε λιγοτερα χλμ σβηστο,περισσοτερα μην κανεις!!! Μετα πηγαινε στο ιδιο βενζιναδικο και ξαναφουλαρε μεχρι το στομιο! Κανε την πραξη λιτρα με χλμ και ελα πες μας..

δεν ισχυει

κανω 100-150 ειδικα το καλοκαιρι, την ημερα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Beefeater είπε

δεν ισχυει

κανω 100-150 ειδικα το καλοκαιρι, την ημερα.

Στις 17/1/2021 στις 10:21 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε

Δεν υπαρχει περιπτωση να καιει τοσο λιγο!!! Ειναι παραπληροφορηση να πω ο 1.2 ατμοσφαιρικος των vag σε σκαφος πανω απο 1 τονο καιει 6-6.5λ!!! Ισα-ισα καινε παραπανω σε σχεση με καποια ιαπωνικα-κορεατικα εκεινης της χρονολογιας..  Απο κει και περα δεν σε αμφισβητω γιατι υπο καποιες συνθηκες μπορει να πεφτει εκει η καταναλωση αλλα προσωπικα εγω δεν θα μπορουσα στεγνα να πω στον αλλο οτι καιει 6.5λ!

Δημοσ.
Στις 19/1/2021 στις 5:18 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε

Ο κινητήρας μέχρι τα 8 περίπου πρώτα χιλιόμετρα δεν προλαβαίνει να φτάσει στη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας με αποτέλεσμα να καίει περισσότερο, για αυτό ακριβώς ο τρόπος μέτρησης που προτείνεις είναι πέρα για πέρα λάθος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Ο κινητήρας μέχρι τα 8 περίπου πρώτα χιλιόμετρα δεν προλαβαίνει να φτάσει στη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας με αποτέλεσμα να καίει περισσότερο, για αυτό ακριβώς ο τρόπος μέτρησης που προτείνεις είναι πέρα για πέρα λάθος.

Για το ποτε θα ολοκληρωσει θερμοκρασια ενα μοτερ εχει καποιους παραγοντες.. Πιστευω ομως τα 8χλμ που λες ειναι πολλα γιατι συνηθως στα 4-5χλμ(12β) φαινεται στην ενδειξη να εχει ολοκληρωσει.. 

Αυτο το λεω γιατι ο ts υποστηριζει χαμηλη καταναλωση σε ενα αυτοκινητο που συνηθως καιει 7.5λ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...