basilisgate13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλημερα ειμαι σε αναζητηση για αγορα καποιου smartband και δεν ξερω πολλα πανω σε αυτον τον τομεα. Θελω κυριως για να μετραω παλμους,στρες μεσα στην ημερα ,υπνο και κατα δευτερον για γυμναστικη(βαρη,αεροβια,ποδηλατο κλπ) . Ειμαι αναμεσα σε 4 αλλα δεν ξερω ποιο εχει αυτες τις λειτουργιες που ψαχνω,ποιο εχει την καλυτερη εφαρμογη και γενικα ποιο ειναι το καλυτερο.Θεμα χρηματων δεν υπαρχει οποτε αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο δεν υπαρχει προβλημα. Κινητο εχω το p30 https://www.skroutz.gr/s/23596188/Xiaomi-Mi-Smart-Band-5-Black.html#description https://www.skroutz.gr/s/19784127/Honor-Band-5-Μαύρο.html?from=catspan https://www.skroutz.gr/s/26032866/Amazfit-Band-5-Midnight-Black.html#shops https://www.skroutz.gr/s/25060377/Samsung-Galaxy-Fit-2-Red.html Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από basilisgate13
Symbad Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα! Έχω το mi band 5, το οποίο το δούλεψα περίπου ένα μήνα και μετά το έδωσα στον γιο μου, αφού πήρα το galaxy watch 3. Πολύ ευχαριστημένος εκτός από μπαταρία, που εμένα με έβγαζε περίπου 5 μέρες. Από αυτά που έχεις εγώ θα έλεγα μάλλον το galaxy Fit 2. Πάντως αυτό που προσωπικά, δε με βόλεψε καθόλου, είναι η μικρή οθόνη. Αν θες, για μένα δες το honor band 6,το οποίο όμως δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα, ούτε έχει κυκλοφορήσει η global έκδοση. Το βρίσκεις στα 43 και κάτι €, από banggood στην κινέζικη έκδοση, που υποστηρίζει αγγλικά και ένας που το αγόρασε, λέει ότι οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά στα ελληνικά. Το πλεονέκτημά του η μεγάλη amoled οθόνη στις 1,47" για να μη "βγουν" και τα μάτια σου. Εναλλακτικά, αν θες μια πιο smartwatch εμπειρία, θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά στο νέο amazfit gts 2 mini, που ξεφεύγει όμως σε τιμή (120 στο skroutz), από εξωτερικό δεν το βρίσκω ακόμα κάπου (banggood, gearbest)
basilisgate13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Ξέρω όντως έχουν μικρή οθονουλα αλλά το θέλω για να το φοράω όλη μέρα για κάποιες συγκεκριμένες μετρήσεις και δεν με βολεύει πχ να κοιμάμαι με κανονικό ρολόι μεγάλο.Τωρα το band 6 το είδα και εγώ αλλά θέλει 1 μήνα για να έρθει Ελλάδα οπότε προτιμώ κάτι από εδώ λόγω της αμεσότητας
Trapper Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Είμαι κάτοχος mi band, έγω και όλη η οικογένεια, είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Μέσα στην ημέρα ξεχνάω ότι το φοράω. Με την τιμή μάλιστα που έχει, ακόμα και να το πάρεις και να μην σου αρέσει, το δίνεις σε φίλο/γνωστό/γονείς κλπ και δεν τρέχει και τίποτα. 1
vaggos231 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 mi band 5 και γω, μονο για το αγχος παλμους και ειδοποιησεις το εχω. νταααξ κανει οτι λεει και τιποτα παραπανω 1
basilisgate13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Trapper είπε Είμαι κάτοχος mi band, έγω και όλη η οικογένεια, είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Μέσα στην ημέρα ξεχνάω ότι το φοράω. Με την τιμή μάλιστα που έχει, ακόμα και να το πάρεις και να μην σου αρέσει, το δίνεις σε φίλο/γνωστό/γονείς κλπ και δεν τρέχει και τίποτα. 1 ώρα πριν, vaggos231 είπε mi band 5 και γω, μονο για το αγχος παλμους και ειδοποιησεις το εχω. νταααξ κανει οτι λεει και τιποτα παραπανω λογικα και εγω για το mi band 5 θα παω με 28 ευρω και να μην μου αρεσει παιρνω μετα κατι αλλο, αν και για τα βασικα παλμους αγχος υπνο και ερασιτεχνικη αθληση περπατημα κλπ ειναι μια χαρα ,απλα σκεφτομουν και το amazfit band5 που εχει και οξυμετρο αλλα δεν νομιζω να αξιζει τα 20 ευρω παραπανω
vargas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Είχα mi band 5 και πήγα σε honor band 5 λόγω sp0 2 .Φοβερή οθόνη με πολύ καλή ευκρίνεια. Σε fitness tracker είναι νομίζω ότι καλύτερο κ έχει κ την μέτρηση οξυγόνου 1
basilisgate13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 τα εψαξα ολα και μετα απο πολυ σκεψη πηγα στο huawei gt2e και μεχρι τωρα ειμαι υπερ ευχαριστημενος
vargas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, basilisgate13 είπε τα εψαξα ολα και μετα απο πολυ σκεψη πηγα στο huawei gt2e και μεχρι τωρα ειμαι υπερ ευχαριστημενος To gps πώς είναι σε αυτό ;
basilisgate13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Στις 23/1/2021 στις 6:53 ΠΜ, vargas είπε To gps πώς είναι σε αυτό ; δειχνει κανονικα , δεν εχω κανενα προβλημα , ισως ενα πραγμα που μπορω να πω σαν αρνητικο για μενα ειναι οτι οταν ξυπναω στον υπνο δεν το καταγραφει οτι ξυπνησα για λιγο
Gregx13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Kαλημερα Προσφατα αγορασα το Imilab (θυγατρικη της xiaomi) kw66 και το σύνδεσα με Huawei P30 Lite με την εφαρμογη Gloryfit η οποια ειναι και η μοναδικη εφαρμογη που το αναγνωριζει. Ενω φαινοταν να συνδεεται κανονικα, αλλαζα watchfaces, κατεγραφε heartrate, στατιστικα ασκησεων κλπ, οταν πηγαινα να εκκινησω μια ασκηση η αντιστροφη μετρηση της εφαρμογης δε συγχρονιζοταν με αυτη του ρολογιου. Επρεπε να ανοιγοκλεισω το blueetooth του κινητου 2-3 φορες και τοτε καταφερνε με το ζορι να συγχρονιστει. Πριν απο δυο βδομαδες εκανα ενα update της εφαρμογης πιστευοντας οτι αυτο θα ελυνε το προβλημα. Αντιθετως τωρα δε μπορει να συγχρονιστει με τιποτα. Το wearable αγορασμενο απο keizershop ειναι μεσα στην εγγυηση. Πριν το αφησω θα ηταν ευπροσδεκτη καθε βοηθεια η ιδεα απο καποιον που τυχον εχει το ιδιο και το εχει δουλεψει. Ευχαριστω
basilisgate13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, Gregx13 είπε Kαλημερα Προσφατα αγορασα το Imilab (θυγατρικη της xiaomi) kw66 και το σύνδεσα με Huawei P30 Lite με την εφαρμογη Gloryfit η οποια ειναι και η μοναδικη εφαρμογη που το αναγνωριζει. Ενω φαινοταν να συνδεεται κανονικα, αλλαζα watchfaces, κατεγραφε heartrate, στατιστικα ασκησεων κλπ, οταν πηγαινα να εκκινησω μια ασκηση η αντιστροφη μετρηση της εφαρμογης δε συγχρονιζοταν με αυτη του ρολογιου. Επρεπε να ανοιγοκλεισω το blueetooth του κινητου 2-3 φορες και τοτε καταφερνε με το ζορι να συγχρονιστει. Πριν απο δυο βδομαδες εκανα ενα update της εφαρμογης πιστευοντας οτι αυτο θα ελυνε το προβλημα. Αντιθετως τωρα δε μπορει να συγχρονιστει με τιποτα. Το wearable αγορασμενο απο keizershop ειναι μεσα στην εγγυηση. Πριν το αφησω θα ηταν ευπροσδεκτη καθε βοηθεια η ιδεα απο καποιον που τυχον εχει το ιδιο και το εχει δουλεψει. Ευχαριστω δεν γνωριζω και πολλα εμενα παλι καλα με το που το εβαλα συνδεθηκε κατευθειαν βεβαια ειναι και τα 2 huawei. Τωρα θα σου προτεινα να εχεις το ρολοι στο τελευταιο update και δοκιμασε με την εφαρμογη της huawei και της xiaomi νομιζω με το mifit θα δουλεψει
Gregx13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε δεν γνωριζω και πολλα εμενα παλι καλα με το που το εβαλα συνδεθηκε κατευθειαν βεβαια ειναι και τα 2 huawei. Τωρα θα σου προτεινα να εχεις το ρολοι στο τελευταιο update και δοκιμασε με την εφαρμογη της huawei και της xiaomi νομιζω με το mifit θα δουλεψει Το συγκεκριμένο δε συνδέεται με καμία άλλη εφαρμογή πλην της gloryfit. Ούτε η mifit το αναγνωρίζει . Σ ευχαριστώ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα