Προς το περιεχόμενο

Προβληματακι με τα Windows 2003 Server

stratakis_stavros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι συμβαινει?

Εκανα ενα βημα σημερα ξερωντας οτι τα server δεν ειναι λειτουργικο για "οικιακη" χρηση και τα εγκατεστησα

Ολα καλα γρηγορα στις εφαρμογες σαν μια γενικη εικονα.

Αντιμετωπιζω ενα προβληματακι στα παιχνιδια δεν παιζουν αν και δεν ειμαι λατρης των παιχνιδιων στα XP επαιζα που και που ενα Pro Evolution Soccer η κανενα Fifa τωρα δεν μπορω...

Τι γινεται?

καρτα γραφικων -> Nvidia gforce fx 5600XT

εχω βαλει βεβαια τους drivers των ΧP εχουν εγκαταστηθει κανονικα σκεφτομαι βεβαια απο το site της NVidia να κατεβασω τους drivers για server μονο που λεει οτι ειναι για 64-bit και μενα δεν ειναι...

στο Pro Evolution μπαινει ακουγετε ο ηχος αλλα δεν φενεται τιποτα αλλαζω την ποιοτητα στην χειροτερη αλλα τιποτα

εχετε καμοια ιδεα?

Ευχαριστω εκ των προτερων

http://www.epp582.da.ru

Δημοσ.

Tα 2003 κανουν μια χαρα για "οικιακη" χρηση απλα χρειαζονται καποιες τροποποιησεις π.χ για hardware accelaration και dx9 που ειναι το ζητημα για σενα και τα games

Tα βηματα που πρεπει να κανεις για ειναι το ιδιο και περισσοτερο λειτουργικατα 2003 με τα XP θα τα βρεις εδω :

http://www.msfn.org/win2k3/index.htm

Δημοσ.

ta windows 2003 server exoune sobaro problima me ta drivers tis nvidia !

mono ta drivers ton windows update einai 90% simbata ! ta alla drivers tis nvidia einai gemata bugs kai prokaloune aneksigita problimata me ta windows 2003

Δημοσ.

κατι αλλο που θα ηθελα την βοηθεια σας και δεν ξερω τι να παιζετε εχω κανει activate βγαινει το καταλληλο παραθυρο οτι τα windows εχουν ενεργοποιηθει αλλα οταν ανοιγω τον υπολογιστη βγαινει μια προειδοποιηση οτι εχω ακομα 6 μερες να το ενεργοποιησω.Με ρωταει αν θελω να το ενεργοποιησω παταω 'ναι' και μου λεει οτι ειναι ενεργοποιημενα ?

Αλλο παλι και αυτο λεω ...

Μηπως εχει κανεις καμοια ιδεα ....?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...