Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας

Έχω σύνδεση σταθερό κ ίντερνετ ΟΤΕ. Μετακόμισαμε αλλά δεν έχει διαθέσιμη θύρα εδώ που ήρθαμε, έχουμε μπει σε λιστα 3μηνης αναμονής. 

Μιλήσαμε με την Vodafone και μου είπαν ότι υπάρχει στην περιοχή μας διαθέσιμη η οπτική ίνα. Μπορουμε να βάλουμε μόνο ίντερνετ έτσι ή θα έχουμε πάλι πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμη θύρα; 

Επεξ/σία από LenaSin
Δημοσ.
Στις 13/1/2021 στις 11:59 ΜΜ, LenaSin είπε

Γειά σας

Έχω σύνδεση σταθερό κ ίντερνετ ΟΤΕ. Μετακόμισαμε αλλά δεν έχει διαθέσιμη θύρα εδώ που ήρθαμε, έχουμε μπει σε λιστα 3μηνης αναμονής. 

Μιλήσαμε με την Vodafone και μου είπαν ότι υπάρχει στην περιοχή μας διαθέσιμη η οπτική ίνα. Μπορουμε να βάλουμε μόνο ίντερνετ έτσι ή θα έχουμε πάλι πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμη θύρα; 

οχι αφου δεν υπαρχει διαθεσιμη θυρα δεν υπαρχει η δυνατοτητα να βαλεις σταθερο ιντερνετ απο την vodafone , ρωτησε στον οτε ή βαλε ενα παροχο ασυρματου ιντερνετ τυπου  intertelecom ή βαλε δεδομενα κινητης για να εξυπηρετηθεις. 

Τελος ψαξε στην περιοχη σου για αλλο παροχο αμα ο οτε δεν εχει διαθεσιμες θυρες μηπως υπαρχει κατι να σε εξυπηρετησουνε. 

οσον αφορα δικτυο κινητης υπαρχει και της vodafone το 

<< 

Απόλαυσε WiFi όπου και αν βρίσκεσαι, στην πόλη, το νησί ή το χωριό, χωρίς μηνιαίo πάγιο & σταθερή γραμμή.

Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι η SIM κάρτα Giga WiFi on the spot, για να ενεργοποιείς το Giga Boost πακέτο που σου ταιριάζει, όποτε εσύ θέλεις. >>  δες εδω https://www.vodafone.gr/eshop/internet-se-laptop-tablet/c-100123/ 
Μόλις τώρα, johnmegarythmos είπε

οχι αφου δεν υπαρχει διαθεσιμη θυρα δεν υπαρχει η δυνατοτητα να βαλεις σταθερο ιντερνετ απο την vodafone , ρωτησε στον οτε ή βαλε ενα παροχο ασυρματου ιντερνετ τυπου  skytelecom ή βαλε δεδομενα κινητης για να εξυπηρετηθεις. 

Τελος ψαξε στην περιοχη σου για αλλο παροχο αμα ο οτε δεν εχει διαθεσιμες θυρες μηπως υπαρχει κατι να σε εξυπηρετησουνε. 

οσον αφορα δικτυο κινητης υπαρχει και της vodafone το 

<< 

Απόλαυσε WiFi όπου και αν βρίσκεσαι, στην πόλη, το νησί ή το χωριό, χωρίς μηνιαίo πάγιο & σταθερή γραμμή.

Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι η SIM κάρτα Giga WiFi on the spot, για να ενεργοποιείς το Giga Boost πακέτο που σου ταιριάζει, όποτε εσύ θέλεις. >>  δες εδω https://www.vodafone.gr/eshop/internet-se-laptop-tablet/c-100123/ 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας

κάναμε αίτηση και στην βονταφον. 

ενω μας διαβεβαιωναν πως δεν θα έχουμε θέμα σύνδεσης και πως έχουν διαθέσιμη θύρα, τελικά δεν έχουν ούτε αυτοί 

ουτε οπτική ίνα, ούτε τίποτα! προφανώς παίρνουν γραμμές από τον ΟΤΕ...

Μπορώ να κάνω κάτι για να "έρθει" γραμμή;; μήπως επισπευθεί η κατάσταση;; η απλά πρέπει να περιμένω να φύγει κάποιος από την περιοχή μου για να πάρω εγώ γραμμή;; 

Περιμένουμε ήδη κοντά 2 μήνες... 

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, απλά περιμένεις και μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις πολύ ακόμα.

Υπάρχουν και οι λύσεις ίντερνετ από εταιρίες με ασύρματο δίκτυο αλλά προφανώς εξαρτάται σε ποια περιοχή βρίσκεσαι.

Στην Θεσ/νίκη ας πούμε με 12μηνη σύμβαση μπορείς να βάλεις 30Mbps ίντερνετ με 9.90/μήνα από HTELCO:

https://www.htelco-gr.com/ypiresies/

Κάνε μια έρευνα μήπως υπάρχουν τέτοιες λύσεις στη περιοχή σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...