SilentVoice Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 45 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Τελικά θα κάνω υπομονή για να πάρω κάποια Miele γιατί ελπίζω μέσα στο 21 να μετακομίσω μαζί με την κοπέλα μου, άρα θα πάρουμε κάτι πιο ακριβό. Κάτσε, μέχρι τώρα πως σκουπίζεις το σπίτι; Πάντως κάνε και μια ερώτηση εδω στα τσακάλια του φόρουμ όταν είσαι έτοιμος για την αγορά.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Είχαμε miele , κράτησε 10 χρόνια, η τελευταία επισκευή ήταν πάνω από την τιμή αγοράς άλλης σκούπας, επισκευάστηκε 2 φορές ( από 30 ευρώ νομίζω ) και αρχική τιμή πρέπει να ήταν γύρω στα 200. Κατά την δική μου γνώμη , ότι περνάει τα 5 χρόνια έχει γίνει η απόσβεση σε αυτή την κατηγορία. Η κάθε συσκευή έχει και διαφορετικά χρόνια. Αν μπορείς τις καλές τις miele , από μένα ναι , επειδή εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο , μπορεί να υπάρχει και άλλη άποψη , αν θες την γράφεις.
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Κάτσε, μέχρι τώρα πως σκουπίζεις το σπίτι; Πάντως κάνε και μια ερώτηση εδω στα τσακάλια του φόρουμ όταν είσαι έτοιμος για την αγορά. Σκουπίζω με του χεριού και με swiffer, δεν έχω χαλιά σε όλο το σπίτι
phanispal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Οι καλές Miele έχουν τεράστιο πέλμα, έχε το κατά νου, γιατί σε κάποια σημεία μπορεί να μη βολεύει.
thanasis00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Και εγώ για miele ήθελα να πάω, αλλά τα οικονομικά μου δε μου το επέτρεπαν, οπότε τελικά πήγα με αυτή: https://www.skroutz.gr/s/23648931/AEG-VX82-1-2MG.html Είναι απίστευτα αθόρυβη, με σακούλα (δεν συμπαθώ τους κάδους καθώς με ενοχλεί πολύ η σκόνη, οπότε προτιμώ σακούλα), τεράστιο καλώδιο και αρκετά έξυπνο πέλμα που στρίβει με μικρές κινήσεις του χεριού. Όταν πεθάνει αυτή θα πάω με miele σίγουρα, γιατί έχοντας χρησιμοποιήσει 2-3 σε συγγενικά σπίτια, από 15ετίας μέχρι καινούριες, είναι φανταστικές με τρομερή δύναμη και άνεση. Αλλά και η παραπάνω AEG εμένα μου φαίνεται αρκετά κοντά σε miele.
skiabox Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Οι Γερμανοί πως και παίζουν μόνοι τους τόσα χρόνια; Ούτε η apple δεν παίζει μόνη της στην κορυφή τόσα χρόνια. Εννοώ μηχανικά έχουν πατεντάρει κάτι και δεν τους πλησιάζουν οι άλλοι;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, skiabox είπε Οι Γερμανοί πως και παίζουν μόνοι τους τόσα χρόνια; Ούτε η apple δεν παίζει μόνη της στην κορυφή τόσα χρόνια. Εννοώ μηχανικά έχουν πατεντάρει κάτι και δεν τους πλησιάζουν οι άλλοι; Άλλη συζήτηση. Λέγεται αναγνωρισημοτητα με ορθογραφικά λάθη σίγουρα γραμμένο. Και μισό τιμής να είναι, αρκετοί θα πάρουν αεγκ και Μίλε. Για την σιαομι αναγνωρίζεται από κατόχους , άσχετα αν το μπλιτζγουλφ είναι καλύτερα.
buruburu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Κι εγώ τη Rowenta είχα πάρει πριν 2,5 περίπου χρόνια, πάρα πολύ καλή και δυνατή (να φανταστείς ότι αν δεν αλλάξεις ρύθμιση βεντουζάρει στο πλακάκι), επίσης έχει και εξάρτημα για ξεσκόνισμα μεταξύ άλλων. Κάποια φάση πριν κάτι μήνες σταμάτησε να ρουφάει και φρίκαρα άσχημα όμως άλλαξα τα φίλτρα κι έγινε πάλι σαν καινούρια 😁.
imr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Στις 15/1/2021 στις 12:24 ΠΜ, phanispal είπε Κοίτα να δεις τι γίνεται. Συνήθισα να σκουπίζω με μια Siemens VSQ8 των 160-200€, αρχικά των γονιών μου, και μετά πήρα κι εγώ ίδια. Σε κάποια φάση σταμάτησε να λειτουργεί, ήταν κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown. Και επειδή δεν έβρισκα ανοιχτό service, έκανα το λάθος να ψάξω στο skroutz για καινούργια. Και προφανώς έπεσα πάνω σε αυτή: https://www.skroutz.gr/s/13471512/AEG-LX7-2-EB-P.html που την έβγαζε σαν top pick με εκατοντάδες θετικές κριτικές. Σκέφτηκα ο βλαμένος ότι θα είναι καλύτερη επειδή η Siemens ήταν σκούπα πενταετίας και βάλε. Πού να ήξερα.. Μην τα πολυλογώ, έχω γράψει και κριτική για την AEG, τελικά έφτιαξα τη Siemens (απλά είχε πρόβλημα το καλώδιο) και συνεχίζω με αυτή. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο. Η διαφορά στην ποιότητα είναι πολύ μεγάλη. Προσπάθησε να τις δεις από κοντά, αν ανοίξουν σύντομα τα καταστήματα. Θα σε βοηθήσει να επιλέξεις πιο εύστοχα. Μη βασίζεται σε κριτικές στο Skroutz, ειδικά στα top picks. Απλά μπαίνει ο ένας αδαής μετά τον άλλον και γράφουν χωρίς να έχουν ιδέα. Εχω απορια η συγκεκριμενη σκουπα τι ακριβως προσφερει. Εχουμε την ιδια απο δωρο γαμου, ακομα μετανιωνω που δεν την αλλαξα. Δεν βλεπω διαφορα απο σκουπες που ειχα παλιοτερα που εκαναν λιγοτερο απο τα μισα λεφτα.
panther_512 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ εν αναμονή της κόρης το 2017, αγόρασα από amazon.uk την Phillips FC9920 Ultimate στα 350. Κυκλωνική, με φίλτρα προστασίας μοτέρ, προστασία από βούλωμα εισαγωγής και HEPA στην έξοδο, που το αλλάζω κάθε 12 μήνες. H σκούπα είναι καταπληκτική. Spoiler Το θέμα με τις σκούπες με καλώδιο όμως είναι ότι όπως και να το κάνεις δεν είναι και τόσο εύχρηστες. Για καθημερινή συντήρηση θέλεις κάτι πιό ελαφρύ. Πήρα μία Bosch stick cordless στα 120, από αυτές που αποσπάται το σκουπάκι για τα απλά, αλλά από δύναμη δεν έλεγε και πολλά, ενώ η περιστρεφόμενη βούρτσα μάγκωνε κάθε τρείς και λίγο από τις μακριές τρίχες γυναίκας και κόρης. Spoiler Οπότε τώρα αγόρασα μία Dyson V10 animal και βρήκα την υγειά μου. Spoiler Πάρα πολύ καλή η Dyson. Έχει αρκετή δύναμη, η περιστρεφόμενη βούρτσα κάνει δουλειά και δεν μαγκώνει εύκολα, οπότε αν την χρησιμοποιείς συστηματικά, μπορεί να αντικαταστήσει εν μέρη ακόμα και την κύρια σκούπα. Τώρα στα 100€ εγώ θα σύστηνα την αντίστοιχη Philips με αυτήν που έχω, με το ίδιο κυκλωνικό σύστημα. Philips XB2125/09 Bagless Hoover: Amazon.de: Küche & Haushalt
imr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, phanispal είπε Για ποια λες; Την vsq8 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνει τόσα λεφτα
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Όχι ότι τη θεωρώ τέλεια σε όλα, αλλά για πες μου ποια θεωρείς καλύτερη ή ισάξια και να κοστίζει λιγότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα