Dinos_12345 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα. Μένω σε ένα σπίτι ~60τμ και θέλω να πάρω ηλεκτρική σκούπα όμως δεν ξέρω τι να πάρω. Πρώτη φορά κοιτάζω για σκούπα, βλέπω μερικές στο Skroutz αλλά οι κριτικές είναι ή του ύψους ή του βάθους και έχω μπερδευτεί. Επιπλέον, όλες οι σκούπες που έχω δει έπαιζαν κατά 30% πιο κάτω από την τιμή που έχουν τώρα, περίπου στα τέλη Νοεμβρίου. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
evoracing Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Dinos_12345 είπε Καλησπέρα. Μένω σε ένα σπίτι ~60τμ και θέλω να πάρω ηλεκτρική σκούπα όμως δεν ξέρω τι να πάρω. Πρώτη φορά κοιτάζω για σκούπα, βλέπω μερικές στο Skroutz αλλά οι κριτικές είναι ή του ύψους ή του βάθους και έχω μπερδευτεί. Επιπλέον, όλες οι σκούπες που έχω δει έπαιζαν κατά 30% πιο κάτω από την τιμή που έχουν τώρα, περίπου στα τέλη Νοεμβρίου. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Πριν 2 χρόνια είχα πάρει αυτή. Πάρα πολύ καλή και δυνατή με το τεράστιο συν του κάδου. Τότε κοίταζα και αυτή αλλά είχαν διαφορά στην τιμή.
Dinos_12345 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, evoracing είπε Πριν 2 χρόνια είχα πάρει αυτή. Πάρα πολύ καλή και δυνατή με το τεράστιο συν του κάδου. Τότε κοίταζα και αυτή αλλά είχαν διαφορά στην τιμή. Thanks, αφού είσαι ευχαριστημένος και είναι μέσα στο budget, μάλλον προς τα εκεί θα κοιτάξω. Έχω δει και την Philips.
czarjuly Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Εγω εχω παρει την παρακατω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,περασε με επιτυχια και το τεστ της...μαμας https://www.mediamarkt.gr/product/eidi-spitiou-mikrosuskeues/skoupes/ariete-2753-j-force-cyclonic-vacuum-cleaner/1420228
Dinos_12345 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, czarjuly είπε Εγω εχω παρει την παρακατω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,περασε με επιτυχια και το τεστ της...μαμας https://www.mediamarkt.gr/product/eidi-spitiou-mikrosuskeues/skoupes/ariete-2753-j-force-cyclonic-vacuum-cleaner/1420228 Πόσο καιρό την έχεις;
czarjuly Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Πόσο καιρό την έχεις; απο την black friday την πηρα στην ιδια τιμη που την εχει τωρα η κατηγορια καθαρισματος χαλιου ειναι D αλλα μη σε τρομαξει ρουφαει μια χαρα Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από czarjuly 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Πήραμε μια σκούπα που να έχει μύτες μπροστά , ειδικά αυτή που γυρίζει ενα ρολό στο στόμιο και κάνει δουλειά με τις τρίχες στα υφάσματα. Επειδή ως εξτρά έχει τιμή άνω των 30 ευρώ , στα 100 ευρώ βγήκε πιο φτηνή από άλλες των 70 ευρώ. Hoover, δεν μπορώ να σε πω για διάρκεια , ούτε 6 μήνες δεν την έχουμε , ρουφάει όμως.
elmajiko Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) "Out of budget" μεν εξαιρετικη δε η miele... https://cutt.ly/ejEzjQV Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από elmajiko
phanispal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Κοίτα να δεις τι γίνεται. Συνήθισα να σκουπίζω με μια Siemens VSQ8 των 160-200€, αρχικά των γονιών μου, και μετά πήρα κι εγώ ίδια. Σε κάποια φάση σταμάτησε να λειτουργεί, ήταν κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown. Και επειδή δεν έβρισκα ανοιχτό service, έκανα το λάθος να ψάξω στο skroutz για καινούργια. Και προφανώς έπεσα πάνω σε αυτή: https://www.skroutz.gr/s/13471512/AEG-LX7-2-EB-P.html που την έβγαζε σαν top pick με εκατοντάδες θετικές κριτικές. Σκέφτηκα ο βλαμένος ότι θα είναι καλύτερη επειδή η Siemens ήταν σκούπα πενταετίας και βάλε. Πού να ήξερα.. Μην τα πολυλογώ, έχω γράψει και κριτική για την AEG, τελικά έφτιαξα τη Siemens (απλά είχε πρόβλημα το καλώδιο) και συνεχίζω με αυτή. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο. Η διαφορά στην ποιότητα είναι πολύ μεγάλη. Προσπάθησε να τις δεις από κοντά, αν ανοίξουν σύντομα τα καταστήματα. Θα σε βοηθήσει να επιλέξεις πιο εύστοχα. Μη βασίζεται σε κριτικές στο Skroutz, ειδικά στα top picks. Απλά μπαίνει ο ένας αδαής μετά τον άλλον και γράφουν χωρίς να έχουν ιδέα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Σε γενικές γραμμές αν δεν είσαι άτομο ή με σπίτι ειδικών απαιτήσεων, το 70-80% των ηλεκτρικών σκουπων σε καλύπτει δίχως πρόβλημα και εφόσον προβαίνεις σε τακτικό έλεγχο καθάρισμα των φίλτρων. Από σκούπες σε εμάς, από το 85 μέχρι αρχές 2000 την βγάζαμε με κάτι hoover που σου μιλούσαν με αυτόματα μηνύματα όταν γέμιζε η σακούλα, υπήρχε κάποιο πρόβλημα, την πηγαίναμε κάθε φορά στην αντιπροσωπεία επειδή κόλλαγε η σκούπα με το μήνυμα ότι γέμισε η σακούλα αλλά δεν ίσχυε, τελικά βαρεθήκαμε και τις παρατήσαμε λόγω επιμονής προβλημάτων. Στα μέσα του 2000 την βγάζαμε με μια Zanussi και μια Matsui με μέγιστο χρόνο ζωής τα 2-3 χρόνια με το ζόρι, το 2007 πήραμε μια AEG η οποία άντεξε 3-4 χρόνια, καιγόταν κάποια αντίσταση και την πήγαμε για αλλαγή στα μισά αλλά μετά κάηκε πάλι και την κρατήσαμε στο υπόγειο χωρίς να επισκευαστει. Η επόμενη ήτανε μια άλλη AEG η οποία άντεχε μια χαρά για 7-8 χρόνια αλλά κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι κάτι είχε εισέλθει μέσα στο μοτέρ και χτύπησε ενώ το μοτερ δεν μπορούσε να περιστραφεί, διαπιστώσαμε ότι είχε αποκολληθεί και είχε λιώσει κάποιο κομμάτι από το φίλτρο του μοτέρ λόγω θέρμανσης και μη καθαρισμού που δεν κάναμε ποτέ, τελικά την πετάξαμε. Μέσα σε όλες αυτές μας είχανε κάνει δωρο και μια delongi tigra η οποία ήτανε πολύ βαριά στην μετακίνηση με τα ροδακια και τελικά την βάλαμε στο υπόγειο. Από το καλοκαίρι του 19 πήραμε μια hoover telios tm71, χαμηλή ισχύς όχι πολύς θόρυβος σαν τα παλιά μοντελα. Καλό φίλτρο hepa αν και όλες έχουν πλέον. Για καθάρισμα 2 φορές την εβδομάδα η παραπάνω και ανάλογα το φορτίο σκόνης να υπολογίζεις ότι χρειάζεται καθάρισμα φίλτρων κάθε 10-12 μηνες αλλιώς ανεβάζει θερμότητα, σακούλες original στα 14ευρω τα 5 τεμάχια η στην μισή τιμή αν βρεις συμβατά. Αυτά ελπίζω να μην έγινα φλύαρος.
nick#18 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δε λεω υπαρχουν τρομερες σκουπες εκει εξω στην αγορα.. εχουμε μια bosch του 100ρικου για το σπιτι απο εκεινες τις σχετικα μικρες με τον στρογγυλο διακοπτη απο πανω, τα τελευταια 4 χρονια και ειμαστε πληρως ευχαριστημενοι αλλα εχω και μια κινεζουμπα να το πω? Μια μπλε χρωματος μαρκα πλεων δεν θυμαμαι γιατι εχει ξεβαψει με 25-30€ απο το 2008 που ειχε βγαλει τοτε η Saturn προσφορα οταν ειχε πρωτοανοιξει στη Συγγρου.. Ρουφαει σαν το δι@ολο αυτο το πραγμα και απο την 1η μερα ειχε χρηση χαμαλη σε γκαραζ... χωματα, σκονες, ρινισματα... καθημερινη σχεδον χρηση και ακομα δουλευει! Για συντηρηση? Ουτε λογος.. πρεπει να εχω την τελευταια σακουλα ισα με 1μισι χρονο βγαλε-αδειασε-βαλε...
vagos789 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 H bosch μας αφησε υστερα απο λιγα χρονια Η miele μας συντροφευει αγογγυστα χωρις να την προσεχουμε καθολου,προσφατα αλλαξα ολα τα φιλτρα υστερα απο δεκαετια 1
*nenya* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Miele for ever λεμε! Σκυλι εχει βγει. (Ντινο, δεν εχει νοημα ομως να σου πω το μοντελο που χρησιμοποιω γιατι πλεον θα θεωρείται vintage κ δεν υπαρχει στην αγορα!) Την ειχε η γιαγια μου περίπου 10 χρονια, μου την χαρισε και την εχω ηδη αλλα 6 χρόνια. Στην τιμη που κοιτας θα βρεις κατι καλο, δεν μπορει! 1
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Τελικά θα κάνω υπομονή για να πάρω κάποια Miele γιατί ελπίζω μέσα στο 21 να μετακομίσω μαζί με την κοπέλα μου, άρα θα πάρουμε κάτι πιο ακριβό. 1
*nenya* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 44 minutes ago, Dinos_12345 said: Τελικά θα κάνω υπομονή για να πάρω κάποια Miele γιατί ελπίζω μέσα στο 21 να μετακομίσω μαζί με την κοπέλα μου, άρα θα πάρουμε κάτι πιο ακριβό. Αντε με το καλο και η συγκατοικηση! Ρωτα πρωτα την γνωμη της για τις σκουπες ομως ε. Μπορει να έχει καποια υπ'οψιν της. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα