Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του οφτοπικ το καγκελο. 

Ο καθένας στον μικρόκοσμο του ζεί και νομίζει ότι όλα περιστρέφονται γύρω του.

Στο θέμα:
Ναι είναι πραγματικές εκπτώσεις.
Ναι η ποιότητα είναι εξαιρετική. Στην Κίνα φτιάχνουν ΚΑΙ ρούχα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ποιότητας, είναι θέμα υλικών και μηχανημάτων.
Ναι πληρώνεις και το logo.
Δεν απευθύνονται προφανώς σε όλους.
Υπάρχει αγοραστικό κοινό εκεί έξω που "ντρέπεται" να πάρει τζιν ΜΟΝΟ με 60-70€.

ΥΓ. στην εποχή μας κυκλοφορούν "παιδάκια" που τα ρούχα που φοράνε σε ένα βράδυ κοστίζουν πάνω απο 1Κ χαλαρά...

Επεξ/σία από Themos3
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Δεν έχω γράψει ποτέ στο τμήμα προσφορών, δεκτές και πραγματικές οι ενστάσεις σχετικά με το τι σημαίνει καλή τιμή για ρούχο (είναι άλλωστε και υποκειμενικό το γούστο, αλλά και η αγοραστική "δύναμη" του καθένα), αλλά όχι ότι η GSTAR δεν είναι ποιοτική μάρκα παίδες. Φοράω προιόντα της 10 χρόνια μίνιμουμ και είναι πολύ ποιοτικά, για μένα ουδεμία σχέση δεν έχουν με Diesel, είναι ανώτερα. Έχω σκάσει 150άρες για τα τζην της (έχει και μοντέλα με διαφορετικό γαζί) που δεν μετάνιωσα ποτέ (και τα φοράω ακόμα) και είμαι και εγώ της λογικής ότι 150 για τζην ναι είναι πολλά λεφτά. Ευχαριστώ τον TS για την γνωστοποίηση, οι τιμές είναι όντως καλές για GSTAR.

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για όποιον δεν γνωρίζει: Η εταιρία είναι ότι καλύτερο έχω φορέσει έβερ. Το πανί δεν χαλάει ποτέ, ούτε η φόρμα του, οι δε ραφές είναι σα να είναι με συρματόσχοινο. Καλύτερα να έχετε πρώτα εικόνα σχετικά με προϊόντα και μετά να σχολιάζετε εδώ μέσα. Όχι τίποτα άλλο, αποθαρρύνετε και κάποιον που μπορεί να θέλει να αγοράσει.

• Moderators
Δημοσ.
16 ώρες πριν, IceMatrix είπε

Καλύτερα να έχετε πρώτα εικόνα σχετικά με προϊόντα και μετά να σχολιάζετε εδώ μέσα. Όχι τίποτα άλλο, αποθαρρύνετε και κάποιον που μπορεί να θέλει να αγοράσει.

Διαβασα ολο το θεμα απο την αρχη. Μονο ενα ατομο εγραψε κατι αρνητικο ή αποθαρρυντικο. Οταν λοιπον μιλαμε μονο σε εναν, καλο ειναι να κανουμε quote αυτο που εχει πει, γιατι διαφορετικα δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις. Αν λοιπον θες να πεις σε καποιον να μην σχολιαζει "εδω μεσα" χωρις να ξερει, νομιζω θα ηταν πιο σωστο να το πεις στον ιδιο μπας και σε διαβασει μαλιστα και λαβει το σχολιο σου υποψη. Οχι σε ολους. Δεν ειναι ευγενικος ο τροπος. Δεν νομιζω οτι εχω αδικο.

Δημοσ.

Μη θεοποιείτε τις εταιρίες επειδή αγοράσατε ρούχα από αυτές. Νταξ μια καλή εταιρεία είναι τίποτα παραπάνω.

Συγκρίνετε Replay και Diesel με G-star μη το παρακάνετε δεν έχουν πατρόν οι Ολλανδοί ούτε πρόκειται να συγκριθούν ποτέ με τους Ιταλούς σε design κι ας έχουν ποιότητα τα υφάσματα τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...