Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.g-star.com/

Το Σάββατο πρόσεξα ότι τρέχει έως 50%. Αρκετά ποιοτικά τζιν. Παράγγειλα Σάββατο απόγευμα Τρίτη μεσημέρι ήταν σπίτι μου. Από Ολλανδία Κύπρο με δωρεάν μεταφορικά μέσω dhl.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και εγω βλεπω τωρα το τοπικ, λεω "εκτυπωσεις; Τι μαγαζι ειναι αυτο; Ελληνικο να ειναι και πεφτει προμοσιον; Τυπωνει φωτογραφιες; Πουλαει τονερ;"

Μπαινω στο λινκ και... Εκπτωσεις εννοει προφανως ο TS, αφου ειδα οτι ειναι μαγαζι εξωτερικου και πουλαει ρουχα, καμια σχεση με "εκτυπωσεις". Διορθωνω τον τιτλο. Τωρα αν αξιζουν δεν ξερω να βοηθησω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Βάζουμε κάποιον κωδικό για την έκπτωση; γιατί 80 ευρώ για τζιν για παιδί δεν δίνω ούτε σε όνειρο 

Δηλαδή 160 έχει κανονικά; λολ

Δημοσ.

Χαχαχα μου το εκτύπωσε λάθος ο κορεκτορας  😜

1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Βάζουμε κάποιον κωδικό για την έκπτωση; γιατί 80 ευρώ για τζιν για παιδί δεν δίνω ούτε σε όνειρο 

Δηλαδή 160 έχει κανονικά; λολ

Την κάνει αυτόματα την έκπτωση. Τώρα σε μερικά μεγέθη/χρώματα μπορεί να έχει λιγότερη ή καθόλου. Πάντως θεωρούνται πιο premium και ναι οι κανονικές τιμές τους παίζουν από 120 και πάνω.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Son^Goku είπε

Χαχαχα μου το εκτύπωσε λάθος ο κορεκτορας  😜

Την κάνει αυτόματα την έκπτωση. Τώρα σε μερικά μεγέθη/χρώματα μπορεί να έχει λιγότερη ή καθόλου. Πάντως θεωρούνται πιο premium και ναι οι κανονικές τιμές τους παίζουν από 120 και πάνω.

Ακριβά όλα δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση φίλε 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά δεν μου μοιάζουν καθόλου με εκπτώσεις. Μάλλον κανονικές τιμές είναι αν κρίνω απο την ποιότητα. 2η, 3η ταχύτητα κινέζικα κλασσικά. Ανεβάσανε την αρχική τιμη και καλά και λανσάρουν εκπτώσεις. Πχ. https://www.g-star.com/en_gr/shop/men/jackets_and_blazers/d14010-b958-995 . Αν αυτό το μπουφάν κοστίζει 200€, εγώ είμαι δεξής ψάλτης. Καλύτερα από το ABCDEFG china shop της γειτονιάς σας ή από την λαϊκή της Τετάρτης.

Επεξ/σία από snips
  • Confused 2
  • Sad 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, snips είπε

Προσωπικά δεν μου μοιάζουν καθόλου με εκπτώσεις. Μάλλον κανονικές τιμές είναι αν κρίνω απο την ποιότητα. 2η, 3η ταχύτητα κινέζικα κλασσικά. Ανεβάσανε την αρχική τιμη και καλά και λανσάρουν εκπτώσεις. Πχ. https://www.g-star.com/en_gr/shop/men/jackets_and_blazers/d14010-b958-995 . Αν αυτό το μπουφάν κοστίζει 200€, εγώ είμαι δεξής ψάλτης. Καλύτερα από το ABCDEFG china shop της γειτονιάς σας ή από την λαϊκή της Τετάρτης.

Έχεις πάρει κάποιο προιόν της συγκεκριμένης εταιρίας φίλε??τι κινέζικα λές ,μιλάμε για κορυφαία ολλανδική εταιρία που τα ρουχα τις συγκρίνονται ακόμα κα με τα DIESEL ,ποια λαική ?μην λέμε οτι θέλουμε τώρα ,εχω πάρει μπουφάν και το εχω 6 χρόννια και ειναι σαν καινούργιο

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα εγώ που παίρνω τη συγκεκριμένη μάρκα από το μακρινό 2006 η ποιότητα τους είναι κορυφαία και το μόνο που έχουν πάθει είναι ότι μου μίκρυναν (ή εγώ μεγάλωσα 😄) και τα έδωσα. Είναι λίγο καλύτερα από diesel, replay, lee και σε διαβεβαιώνω ότι η έκπτωση είναι πραγματική και οι τιμές τους εκεί κυμαινονται. Περί ορεξεως βέβαια ο καθένας μπορεί να παίρνει από τη λαϊκή παντελόνια με το κιλό.

https://en.wikipedia.org/wiki/G-Star_Raw

Επεξ/σία από Son^Goku
Ορθογραφικά
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, Ολλανδική είναι.

https://gsrd.com/ Να και ο χάρτης με τις γειτονιές του Άμστερνταμ και της Μπρέντα. 😆 . Γραφεία και μοντέλα Ολλανδία. Ολα τα άλλα ...ABDCDEFG.

Κάπως έτσι και τα iphone, επειδή είναι Αμερικάνικα φημολογείται ότι παράγονται σε προάστιο της Μασαχουσέτης και όχι Ασία μεριά...

Το ότι σου κράτησε 6 χρόνια δεν έχει καμία σημασία. Και από τα ABCDEFG κλπ υπάρχουν ρούχα του κιλού που κρατάνε χρόνια. Τα βρακιά να δεις πόσο κρατάνε. ΕΚτός αν είσαι προικισμένος, οπότε λόγω πίεσης, σκίζεται γρηγορότερα....

Στο θέμα μας ΞΑΝΑ. ΔΕΝ αποτελούν εκπτώσεις. Xαίρετε και καλοφόρετα.

Επεξ/σία από snips
  • Confused 6
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, snips είπε

Ναι, Ολλανδική είναι.

https://gsrd.com/ Να και ο χάρτης με τις γειτονιές του Άμστερνταμ και της Μπρέντα. 😆 . Γραφεία και μοντέλα Ολλανδία. Ολα τα άλλα ...ABDCDEFG.

Κάπως έτσι και τα iphone, επειδή είναι Αμερικάνικα φημολογείται ότι παράγονται σε προάστιο της Μασαχουσέτης και όχι Ασία μεριά...

Το ότι σου κράτησε 6 χρόνια δεν έχει καμία σημασία. Και από τα ABCDEFG κλπ υπάρχουν ρούχα του κιλού που κρατάνε χρόνια. Τα βρακιά να δεις πόσο κρατάνε. ΕΚτός αν είσαι προικισμένος, οπότε λόγω πίεσης, σκίζεται γρηγορότερα....

αλλο πράγμα η έκπτωση αλλό το vfm και αν αξίζει για κάποιον να τα αγοράσει.

ειναι εταιρεία επιπέδου diesel με παρόμοιες τιμές, πχ τα τζην ξεκινάνε απο 120€+

το οτι τα δίνουν στα 60€ αποτελεί έκπτωση, το αν αξίζει κάποιος να δώσει τα χρήματα που ζητάνε ή όχι, ειναι θέμα γούστου και τρόπου σκέψης. 

παντως η ποιότητα τους στα περισσότερα, δεν εχει καμία σχέση με ρούχα απο το banggood.

αλλος θελει να ειναι καλοντυμένος με επώνυμα, αλλος να φτίαχνει ιδιαίτερο στυλ και να ταιριάζει ρούχα απο οτι βρεί, απο παζάρι μέχρι ακριβούς οικους μόδας, αλλος να βάζει οτι βρει μπροστά του κτλ

αλλα και η ποιότητα σε ενα ρούχο απο μόνη της δεν λέει κάτι γιατι ο περισσότερος κόσμος θελει οικονομικά ρούχα και να τα ανανεώνει συχνά και ας κρατήσουν μονο μια σεζόν, να τα βάλει και να τα ξεχάσει στην ντουλάπα του ή να τα πετάξει. σε υπερκαταναλωτικό κόσμο ζούμε

γιαυτό και ρούχα τύπου zara/pull and bear (γενικά ολου του ομίλου), επιπλα τύπου ΙΚΕΑ κτλ εχουν επιτυχία γιατι ειναι φθηνά, σχετικά μοντέρνα, νεανικά και ψιλοαντιγραφές γνωστών σχεδιαστων ή απο διάφορες επιδείξεις μόδας ανα τον κόσμο. Ο κινέζος μπορει να έχει την ίδια ποιότητα με ζαρα, αλλα του λείπει ο μοντέρνος σχεδιασμός, αν μπορέσει και τον αντιγράψει ή κανει κατι αντίστοιχο θα εχει επιτυχία. 

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, snips είπε

Όπως λες για τα αηφον. Αν αύριο βγουν και τα πουλάνε από €1500 €800 μάντεψε. Θα είναι εκπτώσεις. Όπως και στο θέμα μας. Αν τα πουλάνε μισή τιμή είναι εκπτώσεις. Αν εσύ τα θεωρείς ακριβά και προτιμάς κάτι άλλο δικαίωμα σου.  Αλλά δεν είναι λίγο περίεργο να κρίνεις ως προς την ποιότητα κάτι που δεν έχεις δει ποτέ μπροστά σου, πόσο μάλλον έχεις αποκτήσει;

Επεξ/σία από Son^Goku
  • Like 2
Δημοσ.

Ο συνάδερφός μας έδειξε αυτή την προσφορά και πέσετε να τον φάτε. Πραγματικές προσφορές δεν υπάρχουν ούτε στην Nike ούτε στην Adidas ουτε την Reebok ούτε πουθενά. Αντιθέτως έχουν τιμές στο θεό που με την έκπτωση θα το πάρεις όσο θα το έπαιρνες στις εκπτώσεις στο μαγαζί.

Στο θέμα μας, η gstar έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα και ένα ιδιαίτερο στυλ, όσους  ενδιέφερε κάτι που είχε 100 € και τώρα έχει 80 απλά το παίρνουν. Ασχέτως αν είναι πολλά για ένα τζιν πχ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks ts κοιτουσα για παντελονια αλλα ειμαι και λιγο περιεργος . Κατι σε ανδρικο παντελονι που να μην ειναι ντεμεκ αμφι με τρυπες και σκισιματα πρεπει να παω lidl δηλαδη :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Son^Goku είπε

Κοίτα εγώ που παίρνω τη συγκεκριμένη μάρκα από το μακρινό 2006 η ποιότητα τους είναι κορυφαία και το μόνο που έχουν πάθει είναι ότι μου μίκρυναν (ή εγώ μεγάλωσα 😄) και τα έδωσα. Είναι λίγο καλύτερα από diesel, replay, lee και σε διαβεβαιώνω ότι η έκπτωση είναι πραγματική και οι τιμές τους εκεί κυμαινονται. Περί ορεξεως βέβαια ο καθένας μπορεί να παίρνει από τη λαϊκή παντελόνια με το κιλό.

https://en.wikipedia.org/wiki/G-Star_Raw

δεν ξερεις πως δουλευει η λαικη... κοιτα που και που και εκει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...