Cokoblokos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια! Να σημειωθει οτι δεν θελω να κανω ουτε διαφημιση ουτε δυσφημιση στην εταιρια που θα γραψω παρακατω, αλλα να ρωτησω γενικοτερα αν γνωριζει καποιος γυρω απο αυτο. Παρηγγειλα καποια πλακακια απο την Ravenna και μου ηρθε σημερα μηνυμα πως η παραγγελια μου παραδοθηκε στην μεταφορικη delatolas express cargo και πως θα την παραλαβω εντος 2-3 εργασιμων ημερων. Γνωριζοντας ολο τον χαμο που περνανε αυτο τον καιρο οι εταιριες κουριερ και οι μεταφορικες, εψαξα για την εν λογω εταιρια και βρισκω απο τα google reviews το ranking της να εχει πιασει πατο, με τους 2 τελευταιους μηνες ολοι να γραφουν και να γκρινιαζουν για το δεμα που δεν εχουν παραλαβει ποτε απο το ΙΚΕΑ, το οποιο κι αυτο δινει τις παραγγελιες του στην παραπανω εταιρια. Συνεπως ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις γνωση επι της συγκεκριμενης μεταφορικης ή γενικοτερα του θεματος. Φυσικα μπορει καθε φορτιο να εχει διαφορετικη προτεραιοτητα, να χρηζει καθε πελατης της μεταφορικης διαφορετικ αντιμετωπιση (π.χ. Ravenna, IKEA, etc) και πολλα αλλα κριτηρια που δεν γνωριζω. Ή μπορει και οχι. Επισης γνωριζει καποιος αν δικαιουμαι ακυρωση και refund σε μια τετοια καθυστερηση? Γιατι θεωρω αυτονοητο οτι οταν καποιος παραγγελνει πλακακια για να προχωρησει σε μια ανακαινιση, δεν ειναι δυνατον να του παραδοθει η παραγγελια 1 μηνα αργοτερα ενω ενδεχομενως και οι μαστορες περιμενουν. Ευχαριστω για το χρονο σας και οποιον το διαβασε! Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2021 από Cokoblokos
cumulus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δυο φορές με εξυπηρέτησε για αγορές από ΙΚΕΑ .Την πρώτη, πέρασε η προθεσμία που είπε το ΙΚΕΑ , κατάφερα και τους έπιασα στο τηλέφωνο και μου τα έφεραν την επόμενηΗ άλλη ήταν φέτος τον Αύγουστο και μου τα έφεραν την επόμενη από την αγορά,προφανώς γιατί δεν είχαν δουλειά λόγω Αυγούστου Είχα διαβάσει και εγω τα σχόλια και φοβόμουν αλλά τελικά όλα οκ. Δεν πιστεύω βέβαια ότι όλοι αυτοί που γκρινιάζουν είναι περίεργοι ,απλά είναι πως θα σου κάτσει .Εγω μάλλον ήμουν τυχερός.
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Μιας και ετυχε να παραλαβω απο μεταφορικη μεσα στις γιορτες (οχι απο την συγκεκριμενη), ηρθε σε νορμαλ χρονο (αποστολη 24 Δεκ, παραλαβη Τριτη 29). Δεν νομιζω οτι θα εχεις καμια μεγαλη καθυστερηση, απλα συνηθισαν καποιοι να παιρνουν τα κερακια και τα γλαστρακια εντος 3 ημερων απο τα ΙΚΕΑ
Bitbit Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 εγώ ειλικρινά δε καταλαβαίνω ποιο το νόημα του θέματος. Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα; Τι θα γίνει αν δεν παραλάβεις; άντε και σου λέμε όλοι ότι είναι η χειρότερη εταιρία. τι θα κάνεις; ενω αν ακυρωσεις την παραγγελία και πάρεις από αλλού, που δε ξέρεις αν έρθουν αμέσως, τότε οι μάστορες δε θα περιμένουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Cokoblokos είπε Καλησπερα παιδια! Να σημειωθει οτι δεν θελω να κανω ουτε διαφημιση ουτε δυσφημιση στην εταιρια που θα γραψω παρακατω, αλλα να ρωτησω γενικοτερα αν γνωριζει καποιος γυρω απο αυτο. Παρηγγειλα καποια πλακακια απο την Ravenna και μου ηρθε σημερα μηνυμα πως η παραγγελια μου παραδοθηκε στην μεταφορικη delatolas express cargo και πως θα την παραλαβω εντος 2-3 εργασιμων ημερων. Γνωριζοντας ολο τον χαμο που περνανε αυτο τον καιρο οι εταιριες κουριερ και οι μεταφορικες, εψαξα για την εν λογω εταιρια και βρισκω απο τα google reviews το ranking της να εχει πιασει πατο, με τους 2 τελευταιους μηνες ολοι να γραφουν και να γκρινιαζουν για το δεμα που δεν εχουν παραλαβει ποτε απο το ΙΚΕΑ, το οποιο κι αυτο δινει τις παραγγελιες του στην παραπανω εταιρια. Συνεπως ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις γνωση επι της συγκεκριμενης μεταφορικης ή γενικοτερα του θεματος. Φυσικα μπορει καθε φορτιο να εχει διαφορετικη προτεραιοτητα, να χρηζει καθε πελατης της μεταφορικης διαφορετικ αντιμετωπιση (π.χ. Ravenna, IKEA, etc) και πολλα αλλα κριτηρια που δεν γνωριζω. Ή μπορει και οχι. Επισης γνωριζει καποιος αν δικαιουμαι ακυρωση και refund σε μια τετοια καθυστερηση? Γιατι θεωρω αυτονοητο οτι οταν καποιος παραγγελνει πλακακια για να προχωρησει σε μια ανακαινιση, δεν ειναι δυνατον να του παραδοθει η παραγγελια 1 μηνα αργοτερα ενω ενδεχομενως και οι μαστορες περιμενουν. Ευχαριστω για το χρονο σας και οποιον το διαβασε! Σε έχουν αργησει ήδη ;Αν οχι δεν έχεις λογο να ακυρωσεις κλπ.
momotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Cokoblokos είπε η παραγγελια μου παραδοθηκε στην μεταφορικη delatolas express cargo Συνεπως ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις γνωση επι της συγκεκριμενης μεταφορικης ή γενικοτερα του θεματος. Η πιο Χριστιανορθόδοξη σε ευλογίες πελατών, μεταφορική μακράν,σπάει το ενα ρεκόρ μετά το άλλο στις επιστροφές στο ΙΚΕΑ. Ιδίως οι υπάλληλοι στην εξυπηρέτηση,τη συστήνουν ανεπιφύλακτα σε ζητήματα αναίμακτης διευθέτησης προσωπικών διαφορών. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2021 από momotis
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μιας και ετυχε να παραλαβω απο μεταφορικη μεσα στις γιορτες (οχι απο την συγκεκριμενη), ηρθε σε νορμαλ χρονο (αποστολη 24 Δεκ, παραλαβη Τριτη 29). Δεν νομιζω οτι θα εχεις καμια μεγαλη καθυστερηση, απλα συνηθισαν καποιοι να παιρνουν τα κερακια και τα γλαστρακια εντος 3 ημερων απο τα ΙΚΕΑ 5 ημέρες (4 εργάσιμες) ούτε για αστείο δεν το λες νορμάλ για μεταφορική, 1 εργάσιμη είναι το νορμάλ, άντε 2 αν το σημείο που βρίσκεται χρειάζεται μεταφόρτωση σε άλλη εταιρεία.
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε 5 ημέρες (4 εργάσιμες) ούτε για αστείο δεν το λες νορμάλ για μεταφορική, 1 εργάσιμη είναι το νορμάλ, άντε 2 αν το σημείο που βρίσκεται χρειάζεται μεταφόρτωση σε άλλη εταιρεία. Μία χαρά νορμάλ είναι όταν έρχεται από Αθήνα στην Φλώρινα. Επίσης μια χαρά νορμάλ είναι με 25η και 26η αργία. 😉
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Μία χαρά νορμάλ είναι όταν έρχεται από Αθήνα στην Φλώρινα. Επίσης μια χαρά νορμάλ είναι με 25η και 26η αργία. 😉 Εδώ έχεις ένα δίκιο, δεν σκέφτηκα πως 25+26 ήταν αργίες οπότε οι εργάσιμες ήταν 2. Τόσο είναι το νορμάλ, την πρώτη εργάσιμη φτάνει Θεσ/νίκη για μεταφόρτωση, και τη δεύτερη φτάνει Φλώρινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα