Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

προσπαθησα να κανω μια αγορά το Σαββατο απο το συγκεκριμενο σαιτ, η συναλλαγη ακυρωθηκε και την δευτερα μου ηρθε sms οτι η καρτα μου (Πειραιως) εχει απενεργοποιηθει για λογους ασφαλείας. Επικοινωνησα με το αρμοδιο τμημα της Πειραιως και δεν μπορουσαν να μου δωσουν περισσοτερες πληροφοριες για ποιον λογο εγινε αυτο, αλλα, οπως μου ειπε, το μπλοκαραν τα κεντρικα της mastercard και θα πρεπει να βγαλω καινουργια καρτα. Στο παρελθον ειχα κανει αρκετες φορες αγορα απο το συγκεκριμενο σαιτ με αλλη τραπεζα, χωρις κανενα προβλημα.

Εχει συμβει σε κανεναν αλλο;

Δημοσ.

Πιθανότατα να έχουν γίνει πολλές αγορές από το συγκεκριμένο site, οι οποίες αμφισβητήθηκαν μετά από τους κατόχους καρτών της Πειραιώς και ως εκ τούτου έχει μπει σε λίστα ύποπτων merchants.

Να επιμείνεις να μην χρεωθείς για την έκδοση της νέας κάρτας καθώς ήταν απόφαση της τράπεζας να την ακυρώσει και όχι δικό σου αίτημα. 

• Like 1
Δημοσ.

offtopic
Επίσης τα κλειδιά δεν είναι legit οπότε δεν έχω καταλάβει γιατί θες να δώσεις έστω και 1€ για να το αγοράσεις.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, l337 είπε

offtopic
Επίσης τα κλειδιά δεν είναι legit οπότε δεν έχω καταλάβει γιατί θες να δώσεις έστω και 1€ για να το αγοράσεις.

Το πιο πιθανό ειναι να προέρχεται απο εκει το πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε

Να κλειδωνει η καρτα επειδη δεν ειναι legit τα κλειδια; Περιεργο δεν ειναι;

οι καρτες κλειδωνουν επειδη υπαρχουν πολλα chargeback (αιτησεις δηλαδη για ακυρωση συναλλαγης/επιστροφη χρηματων)

Πολλα chargeback υπαρχουν ... προφανως γιατι τα κλειδια που αγοραζει ο κοσμος ειναι μαιμου οποτε ζηταει τα λεφτα του πισω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Και μενα μου συνεβη το ιδιο πριν απο περιπου ενα μηνα (δεν χρεωθηκα κατι βεβαια).

Η απαντηση της Πειραιως ηταν οτι την ακυρωσε η Μastercard.

Kι εγω ειχα κανει παλι αγορα απο το συγκεκριμενο shop χωρις προβληματα.

Παντως υπαρχουν και αλλα μαγαζια παρομοια........

Εγω παντως ηταν η πρωτη και τελευταια φορα που εδωσα απευθειας στοιχεια της καρτας για αγορα μονο paypal οπως κανω τοσα χρονια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...