Προς το περιεχόμενο

Bluetooth σε Suzuki swift 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, έχω ένα suzuku swift 2014 το οποίο δεν έχει bluetooth , ούτε βύσμα ακουστηκών ώστε να συνδέσω εκει κάποιον receiver .Το μόνο που υπαρχει ειναι μια υποδοχη usb και η υποδοχη του αναπτύρα. 

Αν συνδέσω έναν απλό bluetooth αντάπτορα στο usb θα παίξει; Τι λύσεις υπάρχουν εκτός του bluetooth fm transmitter;

Δημοσ.

Ανοίγεις το manual του ηχοσυστήματος και βλέπεις τι μπορεί να κάνει

Δημοσ.

Δε θα δουλεψει κατα πασα πιθανοτητα ο bluetooth ανταπτορας.Παιζει mp3 απο usb?

Στο δικο μου mito,εβαλα bluetooth με φισα που μπαινει στη πηγη απο πισω.Δες αν εχει κατι τετοιο.Αν οχι τοτε πας για αλλη πηγη.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 13/1/2021 στις 10:09 ΠΜ, nikοs είπε

Καλημέρα σας, έχω ένα suzuku swift 2014 το οποίο δεν έχει bluetooth , ούτε βύσμα ακουστηκών ώστε να συνδέσω εκει κάποιον receiver .Το μόνο που υπαρχει ειναι μια υποδοχη usb και η υποδοχη του αναπτύρα. 

Αν συνδέσω έναν απλό bluetooth αντάπτορα στο usb θα παίξει; Τι λύσεις υπάρχουν εκτός του bluetooth fm transmitter;

Εν τέλει έβγαλες κάποια άκρη; Δεν έχω βρει ακόμα τίποτα που να μπαίνει σε αυτή την θύρα usb και να δουλεύει. Ούτε usb bluetooth, ούτε usb drive, ούτε κανένα από τα διαθέσιμα κινητά που δοκίμασα (samsung, xiaomi, huawei). Πρακτικά μόνο για φόρτιση κι αυτή τραγικά αργή. Όλα τα άλλα βγάζουν ERROR στην οθόνη.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, foreli είπε

Εν τέλει έβγαλες κάποια άκρη; Δεν έχω βρει ακόμα τίποτα που να μπαίνει σε αυτή την θύρα usb και να δουλεύει. Ούτε usb bluetooth, ούτε usb drive, ούτε κανένα από τα διαθέσιμα κινητά που δοκίμασα (samsung, xiaomi, huawei). Πρακτικά μόνο για φόρτιση κι αυτή τραγικά αργή. Όλα τα άλλα βγάζουν ERROR στην οθόνη.

Έβαλα ενα fm transmitter της USAMS και μια χαρα !

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikοs είπε

Έβαλα ενα fm transmitter της USAMS και μια χαρα !

Ποια είναι η εμπειρία σου με αυτό; Διαβάζω πως γενικά τα fm transmitters μπορεί να μην αποδίδουν καλά στην πόλη. Κινείσαι σε πόλη; Η μουσική που παίζει από το κινητό ακούγεται ποιοτικά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, foreli είπε

Ποια είναι η εμπειρία σου με αυτό; Διαβάζω πως γενικά τα fm transmitters μπορεί να μην αποδίδουν καλά στην πόλη. Κινείσαι σε πόλη; Η μουσική που παίζει από το κινητό ακούγεται ποιοτικά;

Κοίτα επειδή τυγχάνει να είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης που μεταξύ άλλων φέρνει και τέτοια προϊόντα το συγκεκριμένο που επέλεξα για εμένα κάνει άριστη δουλειά. Δεν έχει παρεμβολές καθόλου και η συνδεσιμότητα με το iphone είναι άμεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...