skiabox Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Παλιά σειρά αλλά εκπληκτική. https://www.imdb.com/title/tt2543312/ 2
tsofras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Ναι τούμπανο είναι εγώ την ευχαριστήθηκα πολύ , έχει και την δόση της eightιλας που τώρα τελευταία είναι της μόδας
skiabox Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι τούμπανο είναι εγώ την ευχαριστήθηκα πολύ , έχει και την δόση της eightιλας που τώρα τελευταία είναι της μόδας Ειδικά για αυτούς που έχουν γράψει σε πράσινες και πορτοκαλί γραμματοσειρές είναι super νοσταλγικό. 3
tsofras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, skiabox είπε Ειδικά για αυτούς που έχουν γράψει σε πράσινες και πορτοκαλί γραμματοσειρές είναι super νοσταλγικό. Δεν μπορώ να πώ ότι έγραψα κώδικα , αλλά πέτυχα στο σχολείο και απο τα 2
Nomedor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Πολύ καλή αν και προς το τέλος καταλήγει πιο δραματική από ότι θα ήθελα Το intro μου άρεσε τόσο πολύ που το είχα βάλει ringtone
swstost Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Την τελείωσα κι εγώ μόλις, πολύ αξιόλογη σειρά, ειδικά για τους κάπως μεγαλύτερους σε ηλικία λάτρεις των υπολογιστών, είναι must see... 1
skiabox Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Υπάρχει κάπου κάποια επίσημη διανομή της σειράς με ελληνικούς υπότιτλους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα