turbo1092 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Την καλησπέρα μου στην παρέα και καλή χρονιά σε όλους. Ο υπολογιστής μου όταν ανοίγει βγάζει αυτό το μήνυμα. Έψαξα στο google για το .dll αρχείο, αλλά δεν το βρήκα. Επίσης πήγα στην διαδρομή που γράφει το μήνυμα, αλλά στο φάκελο roaming δεν υπάρχει κανένας φάκελος Mastertok. Μήπως έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό και πως μπορεί να επιλυθεί ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Με τις υγείες σου! https://totalhash.cymru.com/analysis/?a579aa6363b5f059fb360b02a55279825d901b07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, turbo1092 είπε Την καλησπέρα μου στην παρέα και καλή χρονιά σε όλους. Ο υπολογιστής μου όταν ανοίγει βγάζει αυτό το μήνυμα. Έψαξα στο google για το .dll αρχείο, αλλά δεν το βρήκα. Επίσης πήγα στην διαδρομή που γράφει το μήνυμα, αλλά στο φάκελο roaming δεν υπάρχει κανένας φάκελος Mastertok. Μήπως έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό και πως μπορεί να επιλυθεί ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων https://www.malwarebytes.com/mwb-download/thankyou/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbo1092 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Είδα ότι το avira μου το είχε αποκλείσει. Θα ξανακάνω επανεκκίνηση να δω αν το ξαναβγάζει. Παίζει να είναι ιός ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 εννοείται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα