pateras88 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά έπεσε στα χέρια μου ένα παλιό pc , το πρόβλημα που έχω είναι ότι εκεί όπου κάθεται προσπαθεί να ανοίξει μόνος του χωρίς να κάνω τίποτα και κλείνει πριν καν μπουταρει, επίσης πολλές φορές δεν μπορώ να τον ανοίξω κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει. Και άλλες φορές δουλεύει κανονικά σα να μην συμβαίνει τίποτα. Αν γνωρίζει κάποιος το πρόβλημα οφείλεται στην μητρική η στο τροφοδοτικό ??? Το τροφοδοτικό είναι ένα παλιό 300αρι ότι να ναι και η μητρική είναι αυτή asus m3n78-vm Ευχαριστώ
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, pateras88 είπε Το τροφοδοτικό είναι ένα παλιό 300αρι ότι να ναι Αν υπάρχει διαθέσιμο κάποιο άλλο που γνωρίζετε ότι λειτουργεί, δοκιμάστε με εκείνο. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να έχει χαλάσει το Power button στο κουτί. Βάλτε στη θέση του PWR_ το κουμπί του Reset και δείτε αν συνεχίζει το πρόβλημα. *Ο επεξεργαστής ποιος είναι; 4
pateras88 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δυστυχώς δεν έχω άλλο τροφοδοτικό για να δοκιμάσω, θα δω αυτό με το κουμπί ευχαριστώ για την πληροφορία, επεξεργαστής είναι ένας 3 πύρινος amd παλιός , να σημειωθεί ότι από θερμοκρασίες είναι όλα τέλεια δεν ανεβάζει.
Lanike71 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 12/1/2021 στις 9:05 ΜΜ, pateras88 είπε Δυστυχώς δεν έχω άλλο τροφοδοτικό για να δοκιμάσω, θα δω αυτό με το κουμπί ευχαριστώ για την πληροφορία, επεξεργαστής είναι ένας 3 πύρινος amd παλιός , να σημειωθεί ότι από θερμοκρασίες είναι όλα τέλεια δεν ανεβάζει. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά έχω την ίδια μητρική και έκανε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Μήπως φταίει το Wake on Lan; Για δες εδώ: My computer keeps turning on by itself. | Tom's Hardware Forum Σε κάθε περίπτωση, ψάξε αν είναι ενεργοποιημένες επιλογές στο hardware για άνοιγμα υπολογιστή. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από Lanike71 3
peiraiask Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 πουλα το συλλεκτικο ως αυτοματο! χαχα. τωρα σοβαρα. τα παλια συστηματα οταν κανουν τετοια τα κλεινουμε με διακοπτη ον οφ κ ολα οκ 1
ougxar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Βραχυκυκλωμα στο power button.Πολυ μεγαλη πιθανοτητα 1
Lanike71 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, peiraiask είπε τα παλια συστηματα οταν κανουν τετοια τα κλεινουμε με διακοπτη ον οφ κ ολα οκ Δεν ξέρεις που το έχει τοποθετήσει φίλε μου. Αν είναι σε κανένα γραφείο, ίσως να μην έχει πρόσβαση εύκολα στην πίσω μεριά του κουτιού. Και επίσης δεν είναι λύση αυτό... 1
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Lanike71 είπε Και επίσης δεν είναι λύση αυτό... Κάτι τέτοιο ίσως (αν έχει πολύπριζο); Εγώ ανοίγω το διακόπτη (κλείνω το κύκλωμα) και έχω ενεργοποιήσει το AC Power on loss στο BIOS για να ανοίγει αυτόματα το PC όταν μπαίνει στη πρίζα και το σβήνω με τερματισμό λειτουργίας και μετά κλείνω το διακόπτη (ανοίγω το κύκλωμα). 1
icenex Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μην ακους τα παραπανω σχολια ειναι ολοι λαθος..Ακου τι θα κανεις..Πηγαινε πιασε τον παπα της ενοριας σου να κανετε στο pc εναν εξορκισμο σου βαζω στοιχημα οτι ειναι δαιμονισμενο το μηχανημα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από icenex
pateras88 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά το κουμπί ήταν τελικά το έκανα να ανοίγει με το reset και έστρωσε ! Ευχαριστώ για την βοήθεια 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα