PC_MAGAS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Σκεύτομαι στο laptop να αξιοποιήσω ένα Caddy ωστε να έχω δεύτερον σκληρό αφαιρώντας το DVD Drive. Και επειδή μου ξεμένει θέλω να το βάλω στο desktop. Αλλά δεν θέλω να είναι μέσω USB λόγο αστάθειας του γραφείου μου. Έχετε ιδέα πως μπορώ να ενσωματώσω το DVD Drive εντός του dekstop μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Στις 12/1/2021 στις 7:46 ΜΜ, PC_MAGAS είπε Σκεύτομαι στο laptop να αξιοποιήσω ένα Caddy ωστε να έχω δεύτερον σκληρό αφαιρώντας το DVD Drive. Και επειδή μου ξεμένει θέλω να το βάλω στο desktop. Αλλά δεν θέλω να είναι μέσω USB λόγο αστάθειας του γραφείου μου. Έχετε ιδέα πως μπορώ να ενσωματώσω το DVD Drive εντός του dekstop μου? Θα χρειαστεις ενα αναπτορα 5.25" σε 2.5" και εναν για την τροφοδοσια.Αλλα το κοστος, ισως ξεπερναει αυτη της αγορας καινουργιου οδηγου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα