otso Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Kυριοι οταν ειχα αποκτησει smartphone για πρωτη φορα ειχα ανακαλυψει απ οσο εψαξα , το απο 20αετιας email μου τυπου otenet.gr δεν μπορουσα να το εχω στο τηλεφωνο μου και ετσι αναγκαστηκα να φτιαξω ενα τυπου gmail.com . Kαθως ομως τα παντα εξελισονται και τωρα ακομα και οι συναλαγες μας με το κρατος και τις τραπεζες γινονται ηλεκτρονικα , νοιωθω παραξενα να πρεπει ακομα και να βηξω να περνανε ολα απο την google . Μηπως τωρα εχει αλλαξει κατι και μπορω να χρησιμοποιησω το παλιο καλο email μου και απο το smartphone; ετσι για την τιμη των οπλων . Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από otso
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν έχεις τις ρυθμίσεις pop και smtp του mail server νομίζω μπορείς να το κάνεις. Επιλέγεις: Τύπο λογαριασμού: IMAP Username: username@otenet.gr Password: mail_password Εισερχόμενη αλληλογραφία: imap.otenet.gr Εξερχόμενη αλληλογραφία: mailgate.otenet.gr Περισσότερες ρυθμίσεις και τσεκάρεις "Ο διακομιστής εξερχομένων (SMTP) απαιτεί έλεγχο ταυτότητας. Στις πόρτες βάζεις: Εισερχόμενα, πόρτα 993 και κρυπτογράφηση SSL/TLS Εξερχόμενα, πόρτα 587 και κρυπτογράφηση STARTTLS (Αποδοχή όλως των πιστοποιητικών) Αυτά είναι για το outlook βασικά αλλά οι ρυθμίσεις είναι οι ίδιες για οποιονδήποτε email client πέρα του web client (μέσα από τον browser δηλαδή). Εννοείτε τα κόκκινα τα αλλάζεις με τα δικά σου. EDIT: Μόλις σέταρα το δικό μου στο mail του android με τις παραπάνω ρυθμίσεις και δουλεύει κανονικά. Βρήκα και αυτό... https://help.cosmote.gr/system/templates/selfservice/gnosisgr/#!portal/201600000002048/article/PROD-10427/KW692-Otenetgr-Windows-10-Mail-app Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από micos000 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, otso είπε Kυριοι οταν ειχα αποκτησει smartphone για πρωτη φορα ειχα ανακαλυψει απ οσο εψαξα , το απο 20αετιας email μου τυπου otenet.gr δεν μπορουσα να το εχω στο τηλεφωνο μου και ετσι αναγκαστηκα να φτιαξω ενα τυπου gmail.com . Kαθως ομως τα παντα εξελισονται και τωρα ακομα και οι συναλαγες μας με το κρατος και τις τραπεζες γινονται ηλεκτρονικα , νοιωθω παραξενα να πρεπει ακομα και να βηξω να περνανε ολα απο την google . Μηπως τωρα εχει αλλαξει κατι και μπορω να χρησιμοποιησω το παλιο καλο email μου και απο το smartphone; ετσι για την τιμη των οπλων . Σαν email ναι,σαν λογαριασμό για να χρησιμοποιείς το κινητό δεν νομιζω.
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Αν κατάλαβα καλά ο ts θέλει να βλέπει τα email του στου κινητό όχι να ενεργοποιήσει smartphone με αυτό το email.
otso Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, micos000 είπε Αν κατάλαβα καλά ο ts θέλει να βλέπει τα email του στου κινητό όχι να ενεργοποιήσει smartphone με αυτό το email. Σωστα στο κομπιουτερ εχω το thunderbird και εκει υπαρχει το otenet.gr .To θεμα μου ειναι να εχω τα μαιλ μου στο κινητο ειναι επαφες πανω απο 20 χρονια καθως μενω σε χωριο και δεν υπαρχει τιποτε αλλο εκτος οτε εδω .Παλιοτερα που το ειχα ψαξει δεν μπορουσα να κανω τιποτα και ειπα να ρωτησω μηπως εχει αλλαξει κατι .
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Κάνε τις ρυθμίσεις που σου είπα πριν στον email client του κινητού σου. Το έκανα και το πέρασε κανονικά, απλά στην δημιουργία λογαριασμού δεν θα επιλέξεις κάτι από τα έτοιμα αλλά θα πατήσεις "Άλλος".
otso Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 micos000 το εφτιαξα πριν λιγο . Εχω καθαρό android στο κινητο και ετσι ο email client ειναι της google 😢🤣 οποτε δεν κερδισα και τιποτα φανταζομαι . Ενταξει βλεπω τα mail μου χωρις να χρειαζεται να παω στο PC μου δεν ειναι λιγο . Φανταζομαι θα υπαρχουν free email clients αν το ψαξω και η διαδικασια θα ειναι το ιδιο ευκολη . Εσυ αληθεια τι εχεις ; Ευχαριστω και σου ειμαι υποχρεωμενος , οπως βεβαια και τα αλλα παιδια που πηραν μερος . καλο βραδυ.
christos4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Ψάξε κάνα άρθρο και κριτικές οπβς το παρακάτω. Θα βρεις πολλούς clients για email https://www.google.com/amp/s/www.androidauthority.com/best-android-email-apps-579368/amp/
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, otso είπε Φανταζομαι θα υπαρχουν free email clients αν το ψαξω και η διαδικασια θα ειναι το ιδιο ευκολη . Εσυ αληθεια τι εχεις ; Εγώ το gmail και το απλό mail του android έχω. Η διαδικασία είναι η παρόμοια σε οποιονδήποτε client με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις (ports, crypt method κτλ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα