bananasplit Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.Έχω ένα πληκτρολόγιο που με βολεύει πολύ (και άρα είμαι διστακτικός στο να το αλλάξω).Το θέμα είναι πως καταλάθος έσπασα το receiver. Διάβασα λοιπόν πως πχ η logitech έχει universal receivers,για να αλλάζεις για τα δικά της πληκτρολόγια και ποντίκια. Σκεφτόμουν λοιπόν,μήπως,είτε μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα receivers και για πληκτρολόγια άλλων εταιρειών,είτε αν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω,ώστε να δουλέψει.(πχ κάποιο bluetooth module,ή ακόμα και να το κάνω wired,με κάποιο τρόπο).Αν έχετε κάτι υπόψιν,παρακαλώ πείτε μου! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από bananasplit
bananasplit Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 θα γελάσεις,αλλά είναι turbo-x..ναι,το ξέρω,υπάρχουν χιλιάδες πληκτρολόγια καλύτερα..ναι,το ξέρω,θα έπρεπε να το αλλάξω..αλλά με βολεύει το ρημάδι..οπότε,αν υπάρχει λύση...
jgeorgiou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, bananasplit είπε θα γελάσεις,αλλά είναι turbo-x..ναι,το ξέρω,υπάρχουν χιλιάδες πληκτρολόγια καλύτερα..ναι,το ξέρω,θα έπρεπε να το αλλάξω..αλλά με βολεύει το ρημάδι..οπότε,αν υπάρχει λύση... γιατί δεν ρωτάς στο πλαίσιο?
bananasplit Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 το πλαίσιο δεν έχει ιδέα..όχι από μόντες,αλλά ούτε από διαθεσιμότητα των δικών τους προϊόντων..
jgeorgiou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 12 ώρες πριν, bananasplit είπε το πλαίσιο δεν έχει ιδέα..όχι από μόντες,αλλά ούτε από διαθεσιμότητα των δικών τους προϊόντων.. αν είναι IR https://flirc.tv/more/flirc-usb αν είναι BT τότε οποιοδήποτε usb dongle
bananasplit Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 BT είναι.απλά,πως θα κάνω το dongle μου να αναγνωρίσει το πληκτρολόγιο;λογικά θα χρειάζεται κάποιο software..
jgeorgiou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 53 λεπτά πριν, bananasplit είπε BT είναι.απλά,πως θα κάνω το dongle μου να αναγνωρίσει το πληκτρολόγιο;λογικά θα χρειάζεται κάποιο software.. Νομίζω δεν απαραίτητο , πάρε ένα φθηνό και δοκίμασε το. Μάλλον θα σου παιξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα