Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.Έχω ένα πληκτρολόγιο που με βολεύει πολύ (και άρα είμαι διστακτικός στο να το αλλάξω).Το θέμα είναι πως καταλάθος έσπασα το receiver.
Διάβασα λοιπόν πως πχ η logitech έχει universal receivers,για να αλλάζεις για τα δικά της πληκτρολόγια και ποντίκια.
Σκεφτόμουν λοιπόν,μήπως,είτε μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα receivers και για πληκτρολόγια άλλων εταιρειών,είτε αν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω,ώστε να δουλέψει.(πχ κάποιο bluetooth module,ή ακόμα και να το κάνω wired,με κάποιο τρόπο).Αν έχετε κάτι υπόψιν,παρακαλώ πείτε μου!

Επεξ/σία από bananasplit
Δημοσ.

θα γελάσεις,αλλά είναι turbo-x..ναι,το ξέρω,υπάρχουν χιλιάδες πληκτρολόγια καλύτερα..ναι,το ξέρω,θα έπρεπε να το αλλάξω..αλλά με βολεύει το ρημάδι..οπότε,αν υπάρχει λύση...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bananasplit είπε

θα γελάσεις,αλλά είναι turbo-x..ναι,το ξέρω,υπάρχουν χιλιάδες πληκτρολόγια καλύτερα..ναι,το ξέρω,θα έπρεπε να το αλλάξω..αλλά με βολεύει το ρημάδι..οπότε,αν υπάρχει λύση...

γιατί δεν ρωτάς στο πλαίσιο?

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, bananasplit είπε

BT είναι.απλά,πως θα κάνω το dongle μου να αναγνωρίσει το πληκτρολόγιο;λογικά θα χρειάζεται κάποιο software..

Νομίζω δεν απαραίτητο , πάρε ένα φθηνό και δοκίμασε το. Μάλλον θα σου παιξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...