Giannisblessed Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Εγώ έχω παραγγείλει μια 3060 ti gaming oc 16 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ και ακόμα τίποτα. Τότε είχε 599 τώρα την έχουν 710 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Giannisblessed είπε Εγώ έχω παραγγείλει μια 3060 ti gaming oc 16 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ και ακόμα τίποτα. Τότε είχε 599 τώρα την έχουν 710 Λογικα εμεις θα τη παρουμε οσο τη παραγγειλαμε τουλαχιστον εμενα ετσι με διαβεβαιωσαν τηλεφωνικα, τωρα απο οτι βλεπω και ακουω πιθανων να μη τη παρουμε και ποτε ή και σε 1 χρονο απο τωρα αλλα δε θα υπαρχει πλεον και για παντα καρτα κατω απο χιλιαρικο.. δυστηχως τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο με την απειλη του gaming που ονομαζεται mining και ελπιζω να ''πεθανει'' καποια στιγμη αν και δυσκολα. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisblessed Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 34 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Λογικα εμεις θα τη παρουμε οσο τη παραγγειλαμε τουλαχιστον εμενα ετσι με διαβεβαιωσαν τηλεφωνικα, τωρα απο οτι βλεπω και ακουω πιθανων να μη τη παρουμε και ποτε ή και σε 1 χρονο απο τωρα αλλα δε θα υπαρχει πλεον και για παντα καρτα κατω απο χιλιαρικο.. δυστηχως τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο με την απειλη του gaming που ονομαζεται mining και ελπιζω να ''πεθανει'' καποια στιγμη αν και δυσκολα. Εννοείται και θα την πάρουμε στα χρήματα που είχαμε βάλει παραγγελία. Εγώ τη έχω πληρώσει. Θα μου ζητάνε και άλλα λεφτά; Το θέμα είναι πως μάλλον οι μάγκες έχουν εκμεταλλευτεί την κατάσταση η επιτροπή καταναλωτών κτλ πετάει χαρταετό και λογικά όταν έχουν παραλαβή τις δίνουν στην λιανική. Εμάς μας έχουν "δέσει" και δεν τους πειράζει να περιμένουμε. Θα καλέσω αύριο μεθαύριο να δω τι θα μου πουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Giannisblessed είπε Εννοείται και θα την πάρουμε στα χρήματα που είχαμε βάλει παραγγελία. Εγώ τη έχω πληρώσει. Θα μου ζητάνε και άλλα λεφτά; Το θέμα είναι πως μάλλον οι μάγκες έχουν εκμεταλλευτεί την κατάσταση η επιτροπή καταναλωτών κτλ πετάει χαρταετό και λογικά όταν έχουν παραλαβή τις δίνουν στην λιανική. Εμάς μας έχουν "δέσει" και δεν τους πειράζει να περιμένουμε. Θα καλέσω αύριο μεθαύριο να δω τι θα μου πουν. Εγω δεν εχω προπληρωσει. Παρολα αυτα ακομη κι ετσι ο κωδικος παραγγελιας μου ειναι ενεργος και μου επιβεβαιωσαν πως η τιμη εχει κλειδωσει και σε μενα εστω και χωρις να εχω προπληρωσει. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Θεωρώ ότι οι κάρτες έχουν πάει στα ανάλογα TurboX μηχανήματα για να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος. Και το mSystems αντίστοιχα δεν εμφανίζει καμία κάρτα σε διαθεσιμότητα αλλά αν πας στο pc builder έχει απο 1660 και πάνω ετοιμοπαράδοτες (σήμερα τελείωσαν οι 3060) και επειδή τους έστειλα email μου είπαν ότι τις έχουν μόνο για συνθέσεις νέου μηχανήματος Είναι σχετικά καλές οι τιμές , αλλά αν φτιάξεις ολόκληρο μηχάνημα τελικά σου βγαίνει μεγαλύτερη η διαφορά από το να πάρεις την κάρτα απο αλλού Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zygorito Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, tsofras είπε Θεωρώ ότι οι κάρτες έχουν πάει στα ανάλογα TurboX μηχανήματα για να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος. Και το mSystems αντίστοιχα δεν εμφανίζει καμία κάρτα σε διαθεσιμότητα αλλά αν πας στο pc builder έχει απο 1660 και πάνω ετοιμοπαράδοτες (σήμερα τελείωσαν οι 3060) και επειδή τους έστειλα email μου είπαν ότι τις έχουν μόνο για συνθέσεις νέου μηχανήματος Είναι σχετικά καλές οι τιμές , αλλά αν φτιάξεις ολόκληρο μηχάνημα τελικά σου βγαίνει μεγαλύτερη η διαφορά από το να πάρεις την κάρτα απο αλλού Δεν ειναι απαραίτητα το μεγαλύτερο κέρδος αλλά το είδαμε και σε καταστήματα εξωτερικό που τις δίναν ακόμα και msrp ώστε να μπορέσουν να διώξουν στοκ από τα υπόλοιπα κομμάτια προηγούμενης γενιάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tsofras είπε Είναι σχετικά καλές οι τιμές , αλλά αν φτιάξεις ολόκληρο μηχάνημα τελικά σου βγαίνει μεγαλύτερη η διαφορά από το να πάρεις την κάρτα απο αλλού Ε ναι εννοειται, για παραδειγμα εγω στη φαση που ειναι το συστημα μου οπως τα εχω υπολογισει χονδρικα θελω ενα χιλιαρικο δλδ 500αρικο(λεμε τωρα για οοοταν και αν φτασει ποτε ξαναεκει η 3060Ti.....) για gpu και αλλα τοσα για mobo, cpu & ψυκτρα λογω οτι μονο αυτα εχω αναγκη να αλλαξω μου βγαινει καπου τοσο, ε δε με συμφερει να χρεωθω αλλο ενα 700αρι στο κεφαλι και να παρω το turbox με τα 1700. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Ε ναι εννοειται, για παραδειγμα εγω στη φαση που ειναι το συστημα μου οπως τα εχω υπολογισει χονδρικα θελω ενα χιλιαρικο δλδ 500αρικο(λεμε τωρα για οοοταν και αν φτασει ποτε ξαναεκει η 3060Ti.....) για gpu και αλλα τοσα για mobo, cpu & ψυκτρα λογω οτι μονο αυτα εχω αναγκη να αλλαξω μου βγαινει καπου τοσο, ε δε με συμφερει να χρεωθω αλλο ενα 700αρι στο κεφαλι και να παρω το turbox με τα 1700. Προφανώς , κάποιος όμως που θέλει να φτιάξει PC μπορεί να πεί ας το πάρω έτοιμο και αλλάζω μετά κανα τροφοδοτικό , μνήμη κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Προφανώς , κάποιος όμως που θέλει να φτιάξει PC μπορεί να πεί ας το πάρω έτοιμο και αλλάζω μετά κανα τροφοδοτικό , μνήμη κτλ Ναι σιγουρα και να ξεμπερδευει ξερω 'γω μια και καλη αν και παλι πιστευω πως και νεο συστημα να φτιαξεις κομματι κομματι σου βγαινει πιο οικονομικα και ξερεις και τι βαζεις μεσα οχι β'' διαλλογης οπως κανουν στα περισσοτερα ετοιμα builds για να διωξουν αυτα που τους εχουν μεινει. Αλλα τη συζηταμε αν δεν ειχα κι εγω καθολου pc εννοειται οτι στη συγκεκριμενη φαση ανετα θα τσιμπαγα ενα ετοιμο με μια 3060 ή 3070 να ξεμπερδευω μια ωρα αρχιτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_Ben Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 re paidia peite mou ligo yparxei kanenas pou na exei paralavei 3060 ti apo plaisio ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisblessed Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Εγώ ακόμα από 16 Ιανουαρίου. Τις βάζουν στα τούρμπο Χ και εμείς περιμένουμε... Πήρα τηλέφωνο και λένε βλακείες. Μην το ρισκάρεις αν σκέφτεσαι να βάλεις παραγγελία. Άσε που έχουν πάει οι τιμές στο θεό και θα χοντροκονομισουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RAZACOOPER Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Από 14/01/2020 σε αναμονή για την Gigabyte VGA RTX 3060 Ti Gaming OC που έχω εξοφλήσει στα 599 ευρώ και τώρα έχει ανέβει στα 799 ευρώ και κανείς δεν είναι υπεύθυνος να απαντήσει πότε θα παραλάβουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisblessed Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, RAZACOOPER είπε Από 14/01/2020 σε αναμονή για την Gigabyte VGA RTX 3060 Ti Gaming OC που έχω εξοφλήσει στα 599 ευρώ και τώρα έχει ανέβει στα 799 ευρώ και κανείς δεν είναι υπεύθυνος να απαντήσει πότε θα παραλάβουν. Στο τηλέφωνο μου είπαν πως υπάρχουν και άλλοι περίπου 1 με 2 μήνες πριν από εμάς. Άμα είναι να την παραλάβουμε όταν βγει η σειρά 40χχ να το βράσω! Χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RAZACOOPER Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μακάρι ας την παραλάβουμε και ας είναι με το το μαγιό στο χέρι χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 28 λεπτά πριν, RAZACOOPER είπε Μακάρι ας την παραλάβουμε και ας είναι με το το μαγιό στο χέρι χαχα Το ποιο πιθανό είναι όταν θα ρίξει ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα