Προς το περιεχόμενο

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ RTX 3060 ti ΑΠΟ PLAISIO

xaraktira

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στο πλαίσιο ότι και να κανεις 20 μέρες σου λένε για να σου πάρουνε τα φράγκα , μετά σου λένε αρλούμπες και δικαιολογίες , εμενα καινούργια κάρτα χάλασε και την έχουν στο service τους από 10/2020 και ακόμα δεν μου την έχουν αντικαταστήσει , αγόρασα Strix 1080 μεταχειρισμένη να κάνω τι δουλειά μου , και εννοείτε ότι το παλικάρι που μου τι πούλσε μου έπιασε και λίγο τον κόλο κατά τι διάρκεια τις συναλλαγής ,  αλλα σε καμια περίπτωση δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουνε και ότι τώρα πωλείται πιο ακριβά ακόμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 321
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, MTX είπε

αλλα σε καμια περίπτωση δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουνε και ότι τώρα πωλείται πιο ακριβά ακόμα

On that note οταν κανεις search για RTX30xx στο Πλαίσιο, σε στέλνει πρώτα στην promo σελίδα που παίζει από Σεπτέμβριο με τις τότε τιμές (πχ 3080 TUF@929€).Πατάς για να σε βγάλει στην σελίδα προϊόντος, με την ανάλογη ψυχρολουσία (1149€).Το λες και παραπλανητική διαφήμιση... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/2/2021 στις 12:46 ΠΜ, Tenshi είπε

On that note οταν κανεις search για RTX30xx στο Πλαίσιο, σε στέλνει πρώτα στην promo σελίδα που παίζει από Σεπτέμβριο με τις τότε τιμές (πχ 3080 TUF@929€).Πατάς για να σε βγάλει στην σελίδα προϊόντος, με την ανάλογη ψυχρολουσία (1149€).Το λες και παραπλανητική διαφήμιση... 

Οντως.. Ελλαδισταν φιλε μου.. Ελα μωρε τωρα, καταναλωτης και αρχ.. ια 😁 αραγε αυτοι που πηραν σε αυτες τις τιμες εχουν παραλαβει? 

Επεξ/σία από niko13

Παρατηρησα κατι αλλο, στο site του πλαισιο στις 3060 ti, συγκεκριμενα οι eagle υλοποιησεις, θυμαμαι οτι η oc εκδοση σε σχεση με την απλη ειχαν 30 ευρω διαφορα δηλαδη 560 η απλη και η oc καπου στα 589 και τωρα παω να δω και βλεπω οτι η oc εχει παει στα 650 τι φαση???!! 

Εγώ έβαλα παραγγελία για gigabyte 3060ti gaming oc από πλαίσιο στις 16/1 και κανένα νέο. Ήταν 599 μέχρι πριν δύο μέρες. Τώρα τσίμπησε και ένα 10ρικακι στα 609....

Άντε να δω πότε θα παραλάβω...

1 ώρα πριν, Vaggos18 είπε

Παιδιά μόλις την πήρα!!! Πέμπτη έκανα παραγγελία από you και μου ήρθε σήμερα! Πραγματικά δεν το περίμενα

Screenshot_2021-02-09-19-06-41-020_com.miui.gallery.jpg

Α την εβαλε ξανα ? ποσο €?

22 ώρες πριν, Vaggos18 είπε

Παιδιά μόλις την πήρα!!! Πέμπτη έκανα παραγγελία από you και μου ήρθε σήμερα! Πραγματικά δεν το περίμενα

Screenshot_2021-02-09-19-06-41-020_com.miui.gallery.jpg

Πάλι κουτί ? Την καρτα βάλε μας 

• Like 1

1 ώρα πριν, Giannisblessed είπε

Εσύ την πήρες 560 και υπάρχουν άλλοι που πουλάνε 2060 600 ευρώ εδώ μέσα!

Ισχυει αστα να πανε εχω δει και χειροτερα...

2 ώρες πριν, leros2004 είπε

2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Screenshot_2021-02-10-20-19-18-869_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2021-02-10-20-19-11-719_com.miui.gallery.jpg

Δεν την έχω βάλει ακόμα γιατί περιμένω τα υπόλοιπα κομμάτια να έρθουν αλλά είναι πανέμορφη η άτιμη από κοντά 

• Like 4

23 λεπτά πριν, Vaggos18 είπε

Ισχυει αστα να πανε εχω δει και χειροτερα...

Screenshot_2021-02-10-20-19-18-869_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2021-02-10-20-19-11-719_com.miui.gallery.jpg

Δεν την έχω βάλει ακόμα γιατί περιμένω τα υπόλοιπα κομμάτια να έρθουν αλλά είναι πανέμορφη η άτιμη από κοντά 

Aντε μπράβο ! Τι φετιχ είναι αυτο με τα χαρτόκουτα  δεν μπορώ να καταλάβω :P 

• Like 2

9 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Aντε μπράβο ! Τι φετιχ είναι αυτο με τα χαρτόκουτα  δεν μπορώ να καταλάβω :P 

Ψιλοβαριομουν να την ανοιξω να σου πω την αληθεια αλλα αφου το ανεφερες ειπα να την ανοιξω :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Απο 5 Φεβρουαρίου εχω παραγγειλει 3060ti eagle την απλη στα 559 ευρω στο πλαισιο χωρις να προπληρωσω, πιστευετε θα την εχω σε κανα μηνα ή παμε για 2022 ή στη χειροτερη ακυρωση?

7 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Απο 5 Φεβρουαρίου εχω παραγγειλει 3060ti eagle την απλη στα 559 ευρω στο πλαισιο χωρις να προπληρωσω, πιστευετε θα την εχω σε κανα μηνα ή παμε για 2022 ή στη χειροτερη ακυρωση?

Εδώ δεν ξέρει το ίδιο το πλαίσιο τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα βρεις απάντηση στο φορουμ. Γενικά η κατάσταση με τις κάρτες είναι μπάχαλο δεν νομίζω να μπορεί κανείς να σου απαντήσει με σιγουριά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...