Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα,

μια μικρή βοήθεια αν είναι εύκολο. Έχω στήσει ένα νέο PC, κάρτα γραφικών πήγα με την onboard κυρίως λόγω μη διαθεσιμότητας κάποιας σε λογική τιμή, κι έχω ένα αρκετά παλιό Smasung SyncMaster P2370HD Μonitor που θέλω να συνδέσω. Η μητρική είναι η MSI Motherboard MAG B460M MORTAR.

Ξέρεις κανείς τι καλώδιο χρειάζομαι και που πρέπει να συνδέσω τι, για να επιτευχθεί η σύνδεση. Το motherboard έχει από πίσω μια θύρα που γράφει DisplayPort αλλά δεν ξέρω τι καλώδιο να αγοράσω για να συνδεθεί εκεί κι αν το καλώδιο αυτό θα μπορεί να συνδεθεί με το παλιό μονιτορ.

επισυνάπτω φώτος από τις θύρες του PC και το πίσω μέρος της οθόνης.

ευχαριστώ και συγχωρήστε μου την ασχετοσύνη μου.

20210112_163223.jpg

image.jpg

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, apostlavdi είπε

Kαλησπέρα,

μια μικρή βοήθεια αν είναι εύκολο. Έχω στήσει ένα νέο PC, κάρτα γραφικών πήγα με την onboard κυρίως λόγω μη διαθεσιμότητας κάποιας σε λογική τιμή, κι έχω ένα αρκετά παλιό Smasung SyncMaster P2370HD Μonitor που θέλω να συνδέσω. Η μητρική είναι η MSI Motherboard MAG B460M MORTAR.

Ξέρεις κανείς τι καλώδιο χρειάζομαι και που πρέπει να συνδέσω τι, για να επιτευχθεί η σύνδεση. Το motherboard έχει από πίσω μια θύρα που γράφει DisplayPort αλλά δεν ξέρω τι καλώδιο να αγοράσω για να συνδεθεί εκεί κι αν το καλώδιο αυτό θα μπορεί να συνδεθεί με το παλιό μονιτορ.

επισυνάπτω φώτος από τις θύρες του PC και το πίσω μέρος της οθόνης.

ευχαριστώ και συγχωρήστε μου την ασχετοσύνη μου.

20210112_163223.jpg

image.jpg

Συνδεσε το με hdmi 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...