DmN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά θέλω βοήθεια για το πανω μοντεμ-ρουτερ !! δυστυχως-ευτυχως ειμαι στην Vodafone με 100/10.7 αυτο σημαίνει οτι δεν εχω τους κωδικους ή το support της vodafone για VoIP (για αλλο ρουτερ-μοντεμ εκτος μαμας) υπαρχει τροπος να κανω κατι μονος μ ?? να ανακτησω μονος τους κωδικους για VoIP ή οτιδιποτε αλλο ??? ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από DmN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επιλεγμένo σχόλιο ilpapacha Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Επιλεγμένo σχόλιο Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, DmN είπε Καλησπέρα παιδιά θέλω βοήθεια για το πανω μοντεμ-ρουτερ !! δυστυχως-ευτυχως ειμαι στην Vodafone με 100/10.7 αυτο σημαίνει οτι δεν εχω τους κωδικους ή το support της vodafone για VoIP (για αλλο ρουτερ-μοντεμ εκτος μαμας) υπαρχει τροπος να κανω κατι μονος μ ?? να ανακτησω μονος τους κωδικους για VoIP ή οτιδιποτε αλλο ??? ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αν διαθέτεις το H300, δες το παρακάτω θέμα για να βρεις τους κωδικούς VoIP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DmN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 ευχαριστω !! ωρα να παω σε οφθαλμιατρο 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ilpapacha,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα