Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, στη μονάδα μου μου έχουν αναθέσει την απολύμανση με νέφωση κάποιων χώρων συμπεριλαμβανομένου και του θεραπευτηριου με ένα αρκετά ακριβό μηχάνημα (~3.600€) και παρόλα αυτά δε μου δίνουν (αγοράζουν) κατάλληλη μάσκα προστασίας. Τον πρώτο μήνα αναγκάστηκα να πληρώσω από την τσέπη μου να πάρω την προβλεπόμενη μάσκα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της. Το point μου είναι που μπορώ να βρω ένα έγγραφο, κάτι επίσημο που να λέει ότι χρειάζεται ιδική μάσκα για αυτό το σκοπό, γιατί όταν τους λέω ότι χρειάζεται συγκεκριμένη μάσκα με κοιτάνε λες και ήρθα από άλλο πλανήτη.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SchinasN είπε

Από την εταιρεία του μηχανήματος.

Δεν αναφέρει κάτι για την ατομική προστασία παρά μόνο για τη σωστή λειτουργία του και τα σχετικά.

Δημοσ.

Στο μπουκαλι του σκευασματος που χρησιμοποιεις αναφερει τι μετρα προστασιας πρεπει να παρεις, το μηχανημα δεν εχει σχεση, εσυ μπορει να ψεκαζεις (λεμε) νερο ... μπορει να ψεκαζεις κατι τοξικο, τα μετρα προστασιας εξαρτονται απο το σκευασμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fredd0 είπε

Στο μπουκαλι του σκευασματος που χρησιμοποιεις αναφερει τι μετρα προστασιας πρεπει να παρεις, το μηχανημα δεν εχει σχεση, εσυ μπορει να ψεκαζεις (λεμε) νερο ... μπορει να ψεκαζεις κατι τοξικο, τα μετρα προστασιας εξαρτονται απο το σκευασμα.

Το μπουκάλι έχει αν θυμάμαι καλά στην ετικέτα του μόνο που αναφέρει είναι τα συστατικά, την ονομασία και την εταιρεία δε θυμάμαι να τα εχω δει πουθενά αλλά είμαι 99% σίγουρους ότι δεν αναφέρει τίποτα για το πρόβλημα μου.

Δημοσ.

Τράβα μία φωτογραφία να δούμε το σκεύασμα

Δημοσ.

Δεδομένου ότι κάνετε επαγγελματική χρήση, πρέπει να σας δώσουν/ να ζητήσετε για το σκεύασμα αυτό, οδηγίες χρήσης προς το χρήστη ή το Δελτιο Δεδομένων Ασφαλείας. Στο πρώτο θα έχει οδηγίες ανάμιξης/ διάλυσης κτλ καθώς και μέτρα προστασίας. Στο δεύτερο έχει αναλυτικό προφίλ του σκευάσματος και σε κάποιο κεφάλαιο αναλυτικά μέτρα προστασίας για το χρήστη.

Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεσαι μέτρα προστασίας, δεν λέει κάτι για κίνδυνο εισπνοής αλλά θέλεις γυαλιά, ενδεχομένως στολή κτλ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Άρα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές, δε χρειάζεται μάσκα απλώς προστατευτικά γυαλιά και γάντια. 

σωστά   :) 

Δημοσ.
Spoiler

20 λεπτά πριν, paylidis είπε

14 λεπτά πριν, nvel είπε

περισσότερο συνοπτικά

εξαιρετικό που τα βρήκατε τα έγγραφα αυτά ονλν, ωστόσο είναι νομικά υποχρεωμένη η εταιρία να παράσχει τα έγγραφα αυτά στους επαγγελματίες χρήστες, ακριβώς για τις περιπτώσεις σαν αυτή του ts.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απ'ότι φαίνεται δε χρειάζεται μάσκα. Αλλά πιστέψα ότι χρειάζεται διότι ο ατμός φτάνει στους 161  βαθμούς κελσίου κανω σε κλειστούς χώρους με περιορισμένο αερισμό και μυρίζει έντονα σαπούνι πιάτων.

Επεξ/σία από rofio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...