giorgosk12 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, βλέπω πως κάποιος συνδέθηκε απο μια ip άλλη στο Netflix. Το ερώτημα είναι όταν μου βγάζει Hostname:ppp- αντί Hostname:athedsl- Ποια η διαφορά μεταξύ ppp και athedsl? Σε τι σύνδεση είναι; Οι IP μου σε κάθε σύνδεση άρχιζαν απο 85.ΧΧΧΧΧΧΧΧ και τώρα αρχίζει απο 2.84.ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Ρωτάω γιατί μου έκλεψαν την τηλεόραση smart τv και βλέπω πως συνδέθηκαν 2 ώρες μετά την κλοπή. Ευχαριστώ Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από giorgosk12
pantosqwerty Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Εγώ θα σου πρότεινα να μην το αναλύσεις άλλο και να κάνεις μια μήνυση ώστε να ασχοληθούν αυτοί που πρέπει. Η ip που έχεις στο internet είναι δυναμική αυτό σημαίνει οτι κάθε φορά που ανοιγοκλείνεις το router σου παίρνεις και μια διαφορετική ip.Άρα θα μπορούσες να πάρεις ip και από 85. αλλά και από 2.84. Αυτό όμως που χρειάζεσαι εσύ (αν δεν έχεις δώσει σε κάποιο φίλο το account του Netflix σου) να δεις αν όντως μέσω του Netflix βλέπεις τις ip που συνδέονται με το account σου.Ακόμα καλύτερα φυσικά αν μπορείς να το δεις και όταν έχεις κάνει login στο account σου και βλέπεις πως μαζί με σένα είναι loggariσμένος και άλλος χρήστης.Αν όχι σιγουρέψου πως οι ip που είχες δει δεν ήταν ip που είχες πάρει εσύ κάποια στιγμή μέσω του παρόχου σου. Αν όλα πάνε καλά λογικά θα έχεις στα χέρια σου την ακριβή γεωγραφική διεύθυνση που έπαιξε το netflix ή συνεχίζει και παίζει ακόμα (πάντα μέσα από την διαδικασία της μήνυσης.)
seventh_son Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Ppp είναι point to point protocol. Από μόνο του δε λέει κάτι. Μη δίνεις 100% βάση σε αυτά που λέει το νετφλιξ. Θυμάμαι έμπαινα από το σπίτι μου Αθήνα και έλεγε μπήκε κάποιος απο Κατερίνη. Δεν ισχύουν πάντα οι τοποθεσίες που λέει. 1
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 On 10/02/2021 at 22:54, seventh_son said: Ppp είναι point to point protocol. Από μόνο του δε λέει κάτι. Μη δίνεις 100% βάση σε αυτά που λέει το νετφλιξ. Θυμάμαι έμπαινα από το σπίτι μου Αθήνα και έλεγε μπήκε κάποιος απο Κατερίνη. Δεν ισχύουν πάντα οι τοποθεσίες που λέει. απολυτα λογικο αφου δεν σημαινει οτι συγκεκριμενες ip πηγαινουν σε συγκεκριμενες περιοχες οπως και οτι μια περιοχη δεν μπορει να βγαινει στο ιντερνετ απο αλλη περιοχη. On 12/01/2021 at 12:41, giorgosk12 said: Καλημέρα, βλέπω πως κάποιος συνδέθηκε απο μια ip άλλη στο Netflix. Το ερώτημα είναι όταν μου βγάζει Hostname:ppp- αντί Hostname:athedsl- Ποια η διαφορά μεταξύ ppp και athedsl? Σε τι σύνδεση είναι; Οι IP μου σε κάθε σύνδεση άρχιζαν απο 85.ΧΧΧΧΧΧΧΧ και τώρα αρχίζει απο 2.84.ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Ρωτάω γιατί μου έκλεψαν την τηλεόραση smart τv και βλέπω πως συνδέθηκαν 2 ώρες μετά την κλοπή. Ευχαριστώ o καθε παροχος εχει διαφορετικο τροπο που βγαζει την πληροφορια. το 2.84 αντιστοιχει σε οτε οσο βλεπω με ενα tracert σε μια ip του στυλ 2.84.84.84 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα