George Karagiannis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα σας! Κάθε φορά που έπιανα εργασία, π.χ σε κάποιο εστιατόριο, μπορούσα να δω το έντυπο της πρόσληψής μου μέσω ΕΡΓΑΝΗ. Έμπαινα στο σύστημα, επέλεγα το E3 και μου εμφάνιζε όλες τις προσλήψεις μου. Τώρα, όμως, έπιασα σε οικοδομή και δεν μου εμφανίζει κάτι. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το δω; Ούτε μου εμφανίζει κάτι σαν «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ» ή κάτι τέτοιο. Μπορώ να κάνω κάτι;
George Karagiannis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, SchinasN είπε σου έδωσε αναγγελία πρόσληψης ; Αφού του έστειλα μήνυμα ότι δεν μπορώ να δω μέσω ΕΡΓΑΝΗ, μου έστειλε κάποιες καρτέλες με τίτλο «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ». Αλλά το θέμα μου είναι, γιατί δεν μπορώ να το δω μέσω ΕΡΓΑΝΗ; Τι το διαφορετικό υπάρχει σε σχέση με τις προηγούμενες εργασίες μου (service) όπου μπορούσα να το δω;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μπορεί να παίζει θέμα ενημέρωσης , πχ στον ΟΑΕΔ κάνουν ενημέρωση κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα ή κάθε Παρασκευή ( δεν θυμάμαι ) αφού έχεις την αναγγελία , παίρνεις τηλέφωνο στην ΕΡΓΑΝΗ
George Karagiannis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Στις 12/1/2021 στις 1:27 ΜΜ, SchinasN είπε Μπορεί να παίζει θέμα ενημέρωσης , πχ στον ΟΑΕΔ κάνουν ενημέρωση κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα ή κάθε Παρασκευή ( δεν θυμάμαι ) αφού έχεις την αναγγελία , παίρνεις τηλέφωνο στην ΕΡΓΑΝΗ Σ' ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα