Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Χθες τσεκαρα το μηχανακι μου μετα απο κανα 5ημερο που δεν το ειχα χρησιμοποιήσει αφου δε παω και πουθενα και αντιλήφθηκα πως στην ακρη καποια στίγματα απο βενζίνη το παω στα μπαμ στο συνεργείο και μου λεει εχει τρυπήσει το ντεπόζιτο σκαλώνω μιας και δεν εχω πεσει ποτε με αυτο ή εχω τρακάρει και κου λεει η επισκευή θα στοιχίσει 250€ το μηχανακι παιδια ουτε 8000 χιλιόμετρα δεν εχει δε ξερω τι εγινε να το παω σε αλλο μάστορα λετε ;2Η ερώτηση:

Ξέρετε αν μπορω να κανω εγω την αλλαγη μονος μου αν παρω ενα μεταχειρισμένο ντεπόζιτο και το αντικαταστησω

Και 3η ειναι ολα τα ντεποζιτα του sh125 και 150 ίδια; ή πρεπει να παρω του 2009 της χρονιας του δηλαδη ,γτ δε βρισκω δυστυχώς 

Δημοσ.

Σηκώνεις το τηλέφωνο και βρίσκεις άλλο μάστορα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιώργος16 είπε

Μαλλον αυτο ποσο να στοιχίζει ενα ντεπόζιτο 100 μαξ πιστευω 

Δεν μπορείς να το ψάξεις μόνος σου από που τρέχει; καθάρισε το και δες με το δάχτυλο σου που μπορεί να είναι υγρό. 

Δημοσ.

Βάζεις και τσίχλα επάνω. Τρελάθηκα με τα 250, θα το λέω μια ζωή

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρες άλλο συνεργείο, πολύ πιθανών να μπορεί να φτιαχτεί (κόλληση για σωστό αποτέλεσμα βέβαια πρέπει να βγει, να στεγνώσει και μετά να γίνει η επισκευή παρόλα αυτά 250 ευρώ με τίποτα (εκτός αν σου είπε για αλλαγή με καινούργιο)

Μόλις τώρα, Inuyasha είπε

Βρες άλλο συνεργείο, πολύ πιθανών να μπορεί να φτιαχτεί (κόλληση για σωστό αποτέλεσμα βέβαια πρέπει να βγει, να στεγνώσει και μετά να γίνει η επισκευή παρόλα αυτά 250 ευρώ με τίποτα (εκτός αν σου είπε για αλλαγή με καινούργιο)

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

Πηγα σε ενα αλλο σημερα μου ειπε πιο λογικη τιμή 120€ (αφου μου πηρε 5€ για να το ανοιξει ,γελαω) μεταχειρισμένο τεποζιτο βέβαια μαλλον αυτο θα κανω 

Οσον αφορα το κόλλημα; που μπορω να το κανω ή πως μπορω ας πουμε

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Γιώργος16 είπε

Πηγα σε ενα αλλο σημερα μου ειπε πιο λογικη τιμή 120€ (αφου μου πηρε 5€ για να το ανοιξει ,γελαω) μεταχειρισμένο τεποζιτο βέβαια μαλλον αυτο θα κανω 

Οσον αφορα το κόλλημα; που μπορω να το κανω ή πως μπορω ας πουμε

Δεν είναι κακό που πήρε 5 , αυτό είναι πολύ πιο τίμιο από τα 250. Αν είναι από μέταλλο ( μάλλον πλαστικό ) μεταλλουργείο ψάχνεις. Αν είναι πλαστικό , με ειδικά εργαλεία μπαίνουν από το στόμιο και κάνουν μπάλωμα με το τίμιο θερμικό πιστόλι και σιλικόνη

Δημοσ.

Λογικα το ντεποζιτο σκουριασε και τρυπησε.

Αν αλλαξεις το ντεποζιτο ,το ιδιο θα παθει καποια στιγμη και το επομενο.

Εαν σκοπευεις να κρατησεις το οχημα,τοτε κανε του μια πλαστικοποιηση εσωτερικα.Εαν οχι αλλαξε το και αστο.

Κρατα το παλιο ντεποζιτο καθως επισκευαζεται.Μπορεις να το πουλησεις στο καρ και ετσι οπως ειναι.

Δημοσ.

Ειχα παει σεζον το καλοκαίρι σε νησι διπλα απτή θάλασσα λογικά απο αυτό.

1 ώρα πριν, Dantε είπε

Λογικα το ντεποζιτο σκουριασε και τρυπησε.

Αν αλλαξεις το ντεποζιτο ,το ιδιο θα παθει καποια στιγμη και το επομενο.

Εαν σκοπευεις να κρατησεις το οχημα,τοτε κανε του μια πλαστικοποιηση εσωτερικα.Εαν οχι αλλαξε το και αστο.

Κρατα το παλιο ντεποζιτο καθως επισκευαζεται.Μπορεις να το πουλησεις στο καρ και ετσι οπως ειναι.

Χμμ δλδ να παω στο μεταλλουργειο να τους πω πλαστικοποιηση εσωτερικά και θα καταλαβουν;

Δημοσ.

Αν δε το κανουν οι ιδιοι σιγουρα θα γνωριζουν καποιον που θα κανει.Για μενα εφοσον μπηκες στη διαδικασια να το φτιαξεις κανε το να μην ασχοληθεις ποτε ξανα με το θεμα.Για κοστο βεβαια δε ξερω ,για να δεις και εαν σε συμφερει να γινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...